Huidverbeterende behandelingen

Tijdens deze behandelingen werken wij met producten en cosmetische fruitzuur peelings volgens de formules van het professionele merk HL. Naast onze anti-age behandeling, voor het verstevigen van de huid en het verminderen van rimpels, behandelen wij ook een beschadigde, doffe of verslapte huid.

Vitalize Hydratation

Vitalize Hydratation

Een behandeling met actieve concentraten Hyaluron en Vitamine A. Hydratation verhoogt vochtigheid in de huid, verstevigt de huidtextuur, verzacht fijne lijntjes en revitaliseert een doffe huid.

Voor de zeer droge huid is deze behandeling aan te bevelen, maar ook voor alle andere huidtypes is deze behandeling geschikt. De behandeling duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling en een gipsmasker.

90 minuten € 72,50
   

Ga verder om te reserveren
C The Success

C The Success

Een behandeling met hoge concentratie van vitamine C, één van de krachtigste antioxidanten in de natuur. Anti Age stimuleert de collageen aanmaak, neemt een huidtextuur weg en verhoogt de soepelheid. Het helpt het huidverouderingsproces te vertragen en corrigeert schade. Ook helpt het tekenen als gevolg van leeftijd en blootstelling aan de zon te verminderen, voor een jeugdige en stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling.

90 minuten € 72,50
   

Ga verder om te reserveren
Soothing Treatment

Soothing Treatment

Een behandeling met essentiële vitamines waaronder E, F en H die dienen als antioxidanten en een hoge concentratie plantenextracten zoals Broccoli, Grape, Olive en Aloë. De Calm Red-lijn werkt om de gevoelige huid te kalmeren en versterkt het natuurlijke immuunsysteem van de huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar wordt met name aanbevolen voor een gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid. De behandeling duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling.

90 minuten € 72,50
   

Ga verder om te reserveren
Be First Men

Be First Men

Een reinigende behandeling waarbij onzuiverheden of ingegroeide baardharen worden verwijderd. Er wordt gebruik gemaakt van plantenextracten en melkzuur die een helende, zuiverende werking hebben en zorgen voor optimale hydratatie van de huid. De behandeling hydrateert, helpt het huidverouderingsproces te vertragen en fijne lijntjes worden behandeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, duurt 55 minuten en is inclusief boost massage en peel of masker.

55 minuten € 52,50
   

Ga verder om te reserveren