Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeeland Village

Zeeland Village

Scharendijke, Zeeland, Nederland

  • Familiepark
  • Zee en strand met Blauw Vlag
  • Naast jachthaven
  • Vlak bij kustplaats Renesse
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark Zeeland Village scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 348 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 348 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor herhaling vatbaar.
5
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie is verouderd, de keuken is wel in orde. De tuin was kaal en omheining met hekje kapot. Gordijnen ontbraken in de leefruimte (4stuks). Bedden zakten door. Gordijnen boven waren wel goed verduisterd. Kasten waren goed en nachtkastjes ook. Inrichting leefruimte was niet zo gezellig. Openingstijden van het zwembad was zeer beperkt. Speeltuintjes waren goed voor kleine kinderen echter wel wat onderhoud nodig (houtwerk). Een schoon park, pluspunt. Maar uiteindelijk de huurprijs niet waard gezien de staat van de woning.
Bedankt voor uw bericht! Wat jammer om te horen dat de accommodatie niet helemaal naar verwachting was, onze excuses! Wij zullen de zaken over de accommodatie doorgeven aan het park zodat zij dit kunnen oplossen. Uw verdere opmerkingen zullen we ook doorgeven aan de parkleiding zodat zij dit kunnen oppakken. Bedankt voor het delen van uw ervaringen en graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim huis met royale tuin. Helaas veel stof en spinnenrag tegengekomen in iedere ruimte van het huis. Ook jammer dat de badkamer als enige niet gerestyled is..
7
Naam: Bas Sabel
Datum: 9 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst . Slechts sleutels gekregen. In huisje karig voorzien van alles . Erg veel achterstallig onderhoud aan schakelmatriaal en verlichting hang en sluitwerk deur die niet open wil naar buiten .gordijnen die of te lang of te kort zijn .gewoon een gedateerde woning . Te veel voor betaald helaas . Zal een volgende keer geen roompot meer nemen . Gelukkig hadden we mooi weer . Mvg B Sabel
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Maurice Decker
Datum: 22 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeeland Village is ????????. Dit was voor ons al het 3e opeenvolgende jaar en we komen zeker weer terug!
10
Naam: Liliane Kampers
Datum: 17 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij hebben genoten van de rust en het was een prachtig huisje. grote supermarkt op 100 m.
8
Naam: Hans Penninx
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben in Grevelingenhof 31 gewoond. In principe alles goed. Alleen misten we een hek aan de slootkant en aan de voorkant. Die zie je wel bij andere huisjes. Wij hadden 2 kleine kinderen bij ons en dan is zeker een sloot gevaarlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten.
9
Naam: J.P.J. Jongenelen
Datum: 5 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Lange wachttijd bij receptie, elk jaar, terwijl er maar een paar mensen voor je staan. Niet service gericht (niet dienstverlenend, star) en slecht in communicatie. De uitleg die men gaf bij het aanmelden strookte niet met de werkelijkheid.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.