Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeeland Village

Zeeland Village

Scharendijke, Zeeland, Nederland

  • Familiepark
  • Zee en strand met Blauw Vlag
  • Naast jachthaven
  • Vlak bij kustplaats Renesse
  • Gratis wifi

reviews

10.0

Vakantiepark Zeeland Village scoort gemiddeld een 10,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heerlijk weekend dat voelde als vakantie! We hebben met onze vrienden genoten na de bruiloft, en daar heeft het personeel zeker aan bijgedragen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ontspannen gezellig verblijf. Vriendelijk behulpzaam personeel bij de receptie en schoonmaak. Net huisje. Beetje krappe eethoek voor 8 personen. Leuke omgeving. Supermarkt fijn dichtbij.
8
Naam: Andre van der Linden
Datum: 4 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Moolhuizen
Datum: 4 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Filter via website bij boeking ingesteld op met subtropisch zwembad. Bij aankomst bleek afstand tot zwembad groter dan wij hadden verwacht. Het is ons tijdens boeken onvoldoende duidelijk geweest dat het zwembad op meer dan 25 minuten afstand lag. De adresgevens vermeldden in eerste instantie ook Kamperland. Daarmee waren wij in de veronderstelling dat wij boekten in Kamperland, op enige afstand van het park met het zwembad. De afstand tot het zwembad zou duidelijker aangeven kunnen worden bij woningen in scharendijke.
9
Naam: A Schmitz
Datum: 4 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een rustig park. Het oogt rustig omdat je weinig mensen ziet. Dat was precies wat we ook wilden. Receptiemedewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.
8
Naam: Kees van Lent
Datum: 4 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim, groot, mooi gelegen
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje was mooi maar mag wel beter onderhouden worden. Bedden waren verschrikkelijk. De spiralen kwamen er uit. Op het park weinig te doen. Personeel zeer aardig
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima service, prima huisje, maar teleurgesteld in openingstijden zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was keurig verzorgd. Helaas was de receptie beperkt open en ontstonden daardoor lange wachttijden. Toen er geen bedlinnen aanwezig bleek in de accommodatie, was de receptie niet telefonisch bereikbaar en na een tijd wachten bleek het personeel op de hoogte was van het feit dat het linnen nog bezorgd moest worden en ons daarover niet had geïnformeerd.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.