Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Aan de Zeeuwse kust
  • Unieke ligging in duinlandschap
  • Strand op loopafstand

reviews

8.5

Vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 803 beoordelingen

  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 803 reviews

8
Naam: Joris Bergwerff
Datum: 22 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een fijne midweek gehad in een geweldig mooi, schoon en goed onderhouden appartement (26G). Door de aanwezigheid van windschermen hebben wij tot laat in de middag gebruik kunnen maken van een groot balkon met een mooi uitzicht op de duinen en het plein. Kortom een echte aanrader!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik vond het vreemd en niet prettig dat de straatverlichting niet aan was s’avonds.
9
Naam: Ton Bouman
Datum: 18 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Weinig tot geen tuin, kleine parkeerplaats en geen berging voor de fietsen.
9
Naam: Jan Stellema
Datum: 17 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Keuken heeft zo goed als geen bergruimte voor bv. Brood en beleg of spullen van thuis.de badkamers mochten een schapje meer hebben ... voor toilet spullen
9
Naam: Monique Brinkman
Datum: 16 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer onder de indruk van park en huisjes. Alles zeer netjes en knus , mooi aangelegd en zeker niet te groot . Huisje was gezellig ingericht , alle kamers met douche. Keuken compleet , terras meg verwarmer waardoor je lekker lang buiten kunt zitten Wij hebben met een groep van 6 personen echt genoten
9
Naam: Dirk Fierens
Datum: 16 september 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wel gebrek aan parkeer mogelijkheden Er zijn er enkele bij het domein maar daar zijn ook privé parkings bij en dat is niet altijd duidelijk
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.