Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Aan de Zeeuwse kust
  • Unieke ligging in duinlandschap
  • Strand op loopafstand

reviews

8.5

Vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 907 beoordelingen

  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 907 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje was netjes maar kon properder, bloedvlekken op koelkastdeur, stofpluizen onder bankstel. Ben longpatient en vind het jammer dat deze plekken vergeten worden. Park en omgeving te mooi om er weg te blijven. Hopelijk als gezondheid het toelaat dit jaar er nog eens als gast te mogen zijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
alles is perfect op het park, alleen is de receptie amper open. Mensen zijn meer bezig met het restaurant dan met de receptie.
9
Naam: Ellen Lumbantobing
Datum: 17 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vindt het alleen jammer dat ik via Largo het ontbijt enzo niet kon reserveren
8
Naam: Johan van den Driesschen
Datum: 16 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anton Burm
Datum: 3 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Niets op aan te merken was een leuk weekend in een mooi huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn erg tevreden over ons verblijf. Het enige wat we miste waren mogelijkheden om spulletjes weg te zetten in de badkamer. Onder de spiegel, in de douche maar ook ook een stoel of iets waar je een koffertje op kwijt kan. Verder geen op en aanmerkingen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een zeer leuke tijd in ons huisje, het was super proper en ook de ligging was perfect. Dicht bij de zee en de restaurantjes vlakbij waren ook een meerwaarde. Top locatie, top accomodatie wij komen hier zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi huisje met alle faciliteiten voor een goed verblijf in alle rust op een klein park. Wij hadden nummer 26 en ik zou willen adviseren de afvoer van de badkamers een keer te controleren. Het water bij het douchen loopt erg moeilijk weg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het enige minpuntje van alles is dat het vreselijk warm was in het appartement, we kregen de temperatuur niet naar beneden . Appartement 28 B We hebben het niet aangegeven maar zou wel een keer naar gekeken kunnen worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Deur kan niet open omdat tafel en stoelen ervoor staan. Huizen wel op heel erg klein perceel. Geen droger. Voor de rest prima.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooie en nette woning, wel te weinig opbergruimte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
- accomodatie slecht gepoetst (toilet bij aankomst vuil, dikke stofdraden aan de lampen, stofvlokken onder de sofa, ramen zeer vuil) - geen bergruimte op de badkamers
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een super plek voor een verblijf in de winter. In de zomer als je veel buiten verblijft is er geen privacy in de tuin. Locatie is super.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Chris De Jongh
Datum: 28 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We denken dat deze accommodatie in alle jaargetijden prima is maar dat je in de zomer weinig privacy hebt bij het buiten zitten. Het betrof het eerste huisje bij binnenkomst. De liggen tov de zee en wandelmogelijkheden is prima. De luxe is perfect door de koppeling slaapkamers met eigen douche. Dicht bij vlsdingen en middelburg is een pre. De drink en eetfasciliteiten zijn perfect.
9
Naam: Henri Uittebroeck
Datum: 28 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: J. Derks
Datum: 27 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes en unieke locatie! Fijn,inclusief hond. (puntje;stof onder bank)
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Schoonmaak kan beter. Vloer was zanderig, diverse spinnenwebben, ventilatierooster vettig en stoffig en gasfornuis was vies onder pitten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.