Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Prachtige ligging onder aan de duinen
  • Vlak bij het strand
  • In de buurt van Middelburg en Vlissingen
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1184 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1184 reviews

9
Naam: Sander Staps
Datum: 18 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Every things OK. This time is too short for me. I will plan more longer holiday to come again. See you all next time.
8
Naam: Susan Bloemen
Datum: 18 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Zeer vriendelijke mensen bij de receptie, goed assortiment inbde supermarkt. Sanitair was netjes en werd voldoende schoon gemaakt. Had alleen iets meer van de animatie verwacht.
9
Naam: Frank Bergman
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
7
Naam: Maartje Hirdes
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke vakantie gehas. Het was onze 1e keer kamperen. Het park heeft een fantastische ligging voor ons gezien we dagelijks op het strand zijn. We startten echter iedere ochtend met het begroeten van Koos en de knutselclub. Er was slechts 1 meid tussen die de boel wat enthousiast benaderde en kreeg, de overigen waren wellicht nog wat jong en onervaren. Er straalde weinig enthousiasme en inleving uit naar de doelgroep. Ook de koos disco was een aanfluiting met buiten enkele pasjes (die ze zelf vaak niet kende). De activiteiten iedere avond werden veelbelovend beschreven, maar bleken niet voor alle leeftijden geschikt. Denk bijv aan Aquagames, vol enthousiasme met onze kids van bijna 4 en 7 naar het kleine veldje want na een warme dag lekker spelen met water lijkt ons te gek...wat blijkt de activiteit is waterflessen voetbal. De kleintjes verdwijnen vanzelf naar de achtergrond, zo ook mijn kids en daar werd verder niets voor gedaan. De grote kids waren naar hartelust enthousiast aan het voetballen. De jongeman van roompot stond zelf in het midden stil bij zn fles en keek wat rond. Ik zou zeggen pas je activiteiten aan op de leeftijden, al zet je er een emmer met water neer met wat sponsjes erin....laat ze een emmer vullen in estafette vorm óf deel de groep op en geef de kleine ook een zachte bal en flessen voor voetbal? Al met al zeer onervaren medewerkers. Begrijp me niet verkeerd, je moet ook de kans krijgen om deze ervaring op te doen. Maar een beetje BASISenthousiasme en een goede balans tussen personeel zou zeer wenselijk zijn. Toiletten, douches en wasbakken waren prima in orde, zeker toe aan wat vernieuwing, maar och het is campinglife geen luxe resort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
7
Naam: Chantal v Veghel
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Aanbevelen
Fijne vakantie gehad op camping dishoek,alleen erg jammer dat mijn zoontje van bijna 4 jaar niet zelfstandig de glijbaan op kon ivm ontbreken trapje . Alleen via hoog klimrek of touw te bereiken. Er mag meer voor de kinderen aan animatie gedaan worden. Een grotere speelplek met meerdere toestellen zou fijn zijn. Aanbod is nu erg beperkt. Wat ook erg vervelend was dat de toegestane honden overal hun behoefte deden en dit in meerdere gevallen niet werd opgedaan. Ontzettend smerig als jezelf of de kinderen op je eigen plaats of speelplaats,/veld onder de hondepoep de tent/caravan inlopen!!. Dit is helaas meerdere keren gebeurt. Voor ons dan ook de reden om niet meer voor deze camping cg een hondencamping te kiezen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Hele fijne camping alleen jammer dat sanitairgebouw echt wel verouderd is. En grootste voordeel dicht aan strand. Kinderen vinden het hier geweldig. Prijs supermarkt is wel wat aan de hoge kant. Maar na achttien jaar komen we hier elk jaar graag weer terug
8
Naam: Mariska
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Heerlijk aan zee maar de hoogste tijd voor nieuw sanitair
5
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wc muren en wc deuren wc vloeren worden niet schoongemaakt. Dezelfde bloedvlek op de vloer constateerde ik dag na dag.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.