Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2988 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2988 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Na 12 jaar weer terug op de camping en gelukkig nog steeds fijne sfeer. Wij waren een beetje bang dat dat zou zijn veranderd nu het park van eigenaar is gewisseld
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
moderne huizen van alle gemakken voorzien
8
Naam: Claudia Vink
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en goed onderhouden groen
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Dankjewel.
10
Naam: Denise Zoet
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn met onze peuter een week bij Roompot geweest en het was in 1 woord GENIETEN! Heerlijk gemoedelijk en overzichtelijk park, vriendelijk personeel, voldoende faciliteiten en animatie. Comfortabel huisje. We komen zeker terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi park, nette huisjes, veel voorzieningen, dicht bij zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Minpunten: Stroom viel regelmatig uit en de douches waren regelmatig koud en dan ook echt koud! Veel vakantiegangers baalden hiervan. Pluspunten: erg mooie supermarkt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
zijn tevreden komen volgend jaar graag terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruime lodge, netjes en schoon. Park ook schoon en netjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zaten in Korfwater 20. We misten wat kussens binnen op het zitmeubilair. Idem voor buiten. Het tuinmeubilair zit behoorlijk hard. Gezien de huurprijs verwacht ik hiervoor meer comfort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke nieuwe huisjes leuke locatie
8
Naam: J Zwijnenberg
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Komen er al jaren. Maar dit jaar waren er wel meer minpunten als anders. Douches waren vaak koud (soms tussen door juist erg heet en dan weer koud), er waren dagen dat het zwembad erg koud was. Het eten in zowel restaurant als snackbar duurde soms ontzettend lang. En ja corona maakte het er niet makkelijker op en we zijn onwijs blij dat we heen konden en mochten. Maar naar mijn idee had er wel meer georganiseerd kunnen worden voor de kinderen. Het kwam een beetje over als goed excuus om niet zo veel te hoeven doen dit jaar. Erg jammer want het animatieteam was verder wel vriendelijk. En ik denk dat er veel meer uit te halen valt op dit mooie park! Hopelijk volgend jaar weer als van ouds!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging. Leuk park. Huisjes dicht op elkaar, weinig privacy. Was erg warm in het huisje. Bedden lagen niet lekker. Wc was niet heel schoon. Al met al toch een fijn weekend gehad!
9
Naam: Marcel Arends
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Modern en toegankelijk
9
Naam: Renate Nieuwenhuis
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park op een prachtige plek! Van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker nog een keer terug!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uit animatieteam valt meer te halen. Vooral op eerste en laatste dag van verblijf graag activiteiten, vooral in hoogseizoen. We vonden het zwembad erg klein aangezien de grote hoeveelheid gasten. Onze accommodatie had bij aankomst nog mankementen die bij schoonmaak zouden moeten zijn opgevallen. Verder zouden wij het leuk hebben gevonden als de tenten met de voorkant naar elkaar toe hadden gestaan voor het gezellige camping idee.. Op de campeerveldjes misschien zandbak/schommels in het midden zodat kinderen bij hun tent leuk kunnen spelen. We hebben het wel goed naar onze zin gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heerlijk. Mooi verblijf. Goede ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gehorige huisjes
8
Naam: Ilona Soppe
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten!! Maar een ruimere keuken inventaris zou fijn zijn en geen hete pannen en kleinere pannen zodat je op meerdere pitten tegelijk kunt koken. Luchtkussen spektakel was voor onze kinderen van 3 en 5 veel te massaal. Misschien ook per leeftijd opdelen in tijden? Onze kindjes waren er binnen 10 min huilend klaar mee. Jammer!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ligging, matrassen kunnen stuk beter! Bank woonkamer geen zitcomfort. Tuin ligging prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Herman Klaver
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekker dicht bij de Noordzee voldoende faciliteiten ruim opgezet huisje Alleen mag er wel wat gedaan worden aan de voorzieningen voor mensen die rolstoel gebonden zijn
6
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Weinig aan te merken op het park zelf. Het huisje viel echter wel tegen. Het werd er supersnel extreem warm (37 graden op z’n warmst, na gewoon 1 warme dag) de gordijnen sluiten niet aan, en hoewel we met zn vieren waren in een zespersoonahuisje was het erg krapjes allemaal. Daarnaast is her huisje niet geisoleerd en heb je erg snel last van geluiden (lawaaierige jongeren, schuiven met stoelen en tafels erg goed hoorbaar). Met zes volwassen zou ik een lodge echt afraden. Daarnaast was de receptie telefonisch niet bereikbaar voor bestellen van eten, dus moesten we heenlopen. Bij een warme week is een airco toch echt noodzakelijk of zonnewering aan de buitenkant van het huisje.
Uw vakantie op Vakantiepark Callassande is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. We gaan uw opmerkingen met betrekking tot de accommodatie doorgeven aan de betreffende personen en afdelingen zodat hier naar gekeken gaat worden. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel Leuk park met zeer vriendelijk personeel in een mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
lekker plekkie
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De plekken zijn klein. Ondanks de naam royale xl. Erg jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig, erg genoten. Fijne vakantie. Vriendelijke medewerkers. Ons vakantie plezier stond bij hen voorop.
6
Naam: Richard Overmeen
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Op het veldje waar ik stond, waren de plekken niet te ruim en erg dicht op elkaar. Daarnaast heb ik al aangegeven dat het sanitair verre van schoon was.
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat de plekken niet ruim genoeg waren. Dat is niet de bedoeling en zeker niet in deze tijden waar afstand houden zo belangrijk is. We gaan uw opmerkingen doorgeven aan de betreffende personen en afdelingen zodat hier aandacht aan besteed word. Wanneer u een klacht heeft met betrekking tot schoonmaak kunt u zich altijd wenden tot de receptie zodat hier een passende oplossing in geboden kan worden. Wij hopen dat u desondanks een fijne vakantie en een prettig verblijf heeft gehad en hopen u graag nogmaals te kunnen verwelkomen op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Robin En Aletta Bijl
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een prima verblijf komen zeker een keer terug
3
Naam: Anuschka Kuiper
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Graag zou ik worden terug gebeld. Helaas de laatste week caravan ingepakt en weg gegaan. Voldeed bij ons lang niet aan de eisen en is volgens ons de sterren niet waard. 300 euro weggegooid en ergens anders voor 400 weer moeten staan. Erg dure week zo geworden.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.