Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.3

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3946 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3946 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De sfeer was gezellig, vriendelijk en ontspannen, en droeg echt bij aan ons strandvakantiegevoel😎
9
Naam: Renea Dijkstra
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week vakantie gehad. Onze zoon van 10 jaar heeft zich uitstekend vermaakt.... dus wij ook !! Vr gr Krijn en Renea
10
Naam: Niels Bos
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke en fijne vakantiebestemming, leuke kampeer plekken en dichtbij het strand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie kampeerplaats voor niet al te grote caravan op het b veld anders wel problemen met auto Onbegrijpelijk dat er na tien uur s avonds nog met autos het terrein opgereden kan worden Verder hebben wij een prima verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie
9
Naam: C. Flipse
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Topverblijf!! Huis van alle gemakken voorzien op een mooie locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Alles was dikke prima. Schoonmaak toiletten ook altijd schoon en bijgevuld. Maar.... De doucheruimte voor de dames op Zuid is niet oké. Het plafond zit onder de zwarte schimmel. Ook op de panelen tussen de douches in, constateer ik schimmel. Met de schoonmakers besproken en op advies doorgegeven aan de receptie. Netjes te woord gestaan. Later teruggekoppeld aan de schoonmaker, zij gaf aan dat ze zelf te horen had gekregen dat de vele schimmel pas na de vakantie periode wordt aangepakt. Had dit graag vóór vakantieperiode gedaan. Wij zaten er in de eerste week van de vakantie van t noorden.... Die vroeg viel. Het is ongezond voor iedereen en zeker voor mij met longklachten en allergische reactie op schimmels.... Jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Erg druk. Ruime plek Maar we hebben wel genoten
8
Naam: Eddy Schothorst
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Snachts wel erg veel lawaai Ondanks de beveiligers. Na 11 uur nog veel overlast Tot 2 uur snachts Korte nachtjes zo Jammer
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: I.M. Pruis
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie nette Camping met een geweldige ligging! En er wordt goed gewerkt aan hygiëne. Super verblijf gehad!
8
Naam: Marlies Douma
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad, kinderen hebben zich goed vermaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met een luxe gevoel heerlijk genoten van de sfeer op het park en de omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben er een leuke vakantie van gemaakt. Op de plek veel lawaai. Vooral na 11 uur. Ook vaak vrachtwagens in de nacht bij de slagboom. Jeugd die schreeuwt. Sanitair was niet fris. Poep op wanden in toilet. Douches werken niet allemaal tegelijk. Daar sta je dan uitgekleed klaar. Ook is het wat gedateerd. Maar de schoonmaak ploeg deed de vloer wel grondig. Beperking voor zwemmen was ook jammer. En geen tot weinig animatie voor de jeugd. Als onze zoon wou aanmelden ging het niet door of was hij net te laat. Maar het programma was niet zichtbaar voor ons. De Wi-Fi was instabiel. Maar locatie was mooi op loopafstand van het strand.
7
Naam: C Ipenburg
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We komen al heel lang hier. De locatie is geweldig vlak aan zee. De campingveldjes prima maar de waterputjes kunnen beter schoon gemaakt worden, Het sanitair was niet zo schoon als andere jaren. De animatie was prima en het zwembad verdient een update (al jaren). Dit klinkt niet positief maar we komen volgend jaar gewoon weer terug want het is ons plekje
9
Naam: Jan Wagenvoort
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel fijne complete en moderne familie camping. Met voldoende poepzakjes voor de honden. Ook schone en goede toiletgebouwen. Alleen jammer dat er niet meer drempels zijn daar er door sommige mensen te snel wordt gereden. We gaan heel zeker weer terug.
7
Naam: A.M. Greven
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geen wifi op onze plek. Dit vonden we heel erg, want we hadden onze kleindochter bij ons (17 jaar) die autist is en tot rust komt als ze met haar telefoon op internet kan. We hebben zeker vier keer bij de receptie geklaagd en dan werd ons beloofd dat er iemand langs zou komen en dat het verholpen zou worden maar er is nooit iemand bij ons geweest en het is ook niet verholpen. Dit geldt ook voor de CAI (televisie) aansluiting. Die deed het niet. Logisch, want voor de kastjes zat geen klep meer dus de regen kwam zo bij de aansluitingen. Ook dit zeker vier keer gemeld waarbij ons bovenstaande belofte werd gedaan maar ook hieraan werd niets gedaan. We hadden juist voor deze best wel prijzige plek gekozen omdat er wifi en CAI was maar helaas werkte het totaal niet. Graag horen we van u hoe u ons hierin tegemoet wilt komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het huisje, de rust in het park en de privacy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Stan Oltmans
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie huisje op lokatie, slechte WIFI, onderhoud van huisjes kan beter, het oplossen of doorgeven van kapotte spullen is slecht als je melding maakt. Geen feedback.Soms zie je wel op n park wiel de eigenaar is, maar dat heb ik hier niet gehad. Al was t om even n praatje te maken of dat er problemen zijn. Jammer, gemiste kans.
9
Naam: Janny van der Bij
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig, ruim, comfortabel, groen, praktisch. Mooie locatie
8
Naam: R. Wippo
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heb ondanks corona veelplesier en gastvrijheid ondervonden en het park zelf gaat vooruit met uitstraling
10
Naam: Marscha Lemckert
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Super fijne camping. Alle faciliteiten die je wenst. Leuke animatie en vriendelijke mensen.
8
Naam: Cynthia Gase
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad. Mooi park en veel aanbod voor de kids. Goed geregeld betreft Corona maatregelen. Vriendelijk medewerkers. Helaas was het chalet (427) niet helemaal schoon veel stof. Deze chalet gekozen omdat hij huisdier vrij is ivm allergieën. Helaas was het heel stoffig… Er stond een grote caravan met tent en luifel recht voor ons en heel dicht bij. Dus helemaal geen privacy dat was jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Robert Biesen
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Er is ons bij aankomt uitgelegd dat er zoveel mogelijk 1 richting verkeer is. Dat werd niet duidelijk aangegeven dus ook niet nageleefd. Vaak konden wij geen contact met wifi maken. Er wordt door dhcp geen ip adres uitgegeven. En vaak was de snelheid erg laag. Bij de toiletten bij het zuidveld, waren bij de heren 3 wc brillen gescheurd. Dat is niet fijn zitten. Deze zijn voor meerdere dagen stuk geweest. Ondanks het melden aan de schoonmaak. Dat vindt ik een slechte service. Voor de rest erg tevreden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Monica Klip
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marjon Huiting
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot Callasande liggend op een prachtige plek in Callantsoog, op loopafstand van de zee. Vriendelijk en empatisch personeel. Mooie, schone appartementen en terrein. Van alles te doen, lekker uiteten, een cocktail drinken, zwemmen, tennissen, voetballen of een fiets/e-bike huren, het kan allemaal. Je wordt steeds netjes te woord gestaan, het personeel denkt altijd met je mee. Kortom een prachtige plek om vakantie te vieren!!!
8
Naam: Mk
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.