Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

Adres

Vakantiepark Schaijk

Hermanusweg 4
5374 RW Schaijk
Noord-Brabant
Nederland
0031 (0)857430006

Reisinfo

Algemeen

Receptie

Bij aankomst op het park arriveert u bij het centrumgebouw. De receptie bevindt zich in Familierestaurant Charlie. 

Parkeren

Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kunt u uw vakantieverblijf met de auto bereiken via de dichtstbijzijnde parkeerhaven langs de ringweg. U wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats langs de ringweg óf buiten het park te parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Wanneer u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Toegang tot spraypark en indoor-speelbos

Alle gasten van Vakantiepark Schaijk hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het spraypark en het indoor-speelbos.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)857 43 00 06

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 17.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Schaijk krijgen bij het inchecken een Keycard die te gebruiken is als sleutel voor het vakantieverblijf. De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor toegang tot het vakantieverblijf De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte. Aan het einde van uw vakantie dient de keycard geretourneerd te worden bij de receptie.

Wifi

U kunt de inlogcode voor wifi vinden op de binnenzijde van het keukenkastje in uw vakantieverblijf.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.