Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 111 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 111 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
Helaas was onze big five safaritent direct bij de ingang gelegen aan de drukke weg! Continu auto’s tot ‘s avonds laat. Niet fijn qua spelen voor onze kinderen, maar ook echt geluidsoverlast. Het leek bijna of we aan een snelweg zaten, jammer geen rust gevoel daardoor. Het park is geweldig qua speelland en het safaripark. Helaas was de geïmproviseerde supermarkt echt onvoldoende. Kon er eigenlijk alleen brood halen bij een tafeltje, je mocht de winkel niet in. Maar verder hebben we het wel leuk gehad.
9
Naam: Steve Kloosterman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Safari
8
Naam: Johannes Sander Hofman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Vies, kapot beschimmeld.
8
Naam: Ne Elsemoortel
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
zalig rustig en ontspannet
10
Naam: Klaas Nieuwenhuis
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
Prettig, met alle faciliteiten is het een park waar je rust hebt en je je ook zeer zeker niet hoeft te vervelen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
Fantastische tijd, genoten met de kinderen! Voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
Service was goed. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. En met de attractiepas heb je vermaak genoeg. De huisjes zijn gedateerd, maar wel ok. Onze badkamer en wc stonken enorm, dat was een minpunt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ondanks dat we maar een week zijn geweest, ipv drie weken, (brand) was het restaurant heel goed, vriendelijk personeel, supermarkt aardige medewerkers en bij de receptie was het niet anders!! Keurig voor elkaar!!
7
Naam: Ensink
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
Aangenaam verblijf.voorlichting kan beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
aangenaam en zorgeloos
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
Mooi ruim opgezet en rustig park.
6
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
Chalet was niet schoon, etenswaren vorige gasten nog in kastje en magnetron, haren in het doucheputje, toilet functioneerde niet goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
Ik vond het park, de service en alles eromheen echt perfect. Echter het onderhoud aan de safari tenten laat echt wel wat te wensen over en wordt mijn inziens teveel op bezuinigd!!! De douches zijn ronduit niet goed onderhouden en of schoon. Zwarte kitranden, bruin gele randen in de douche zelf. Schoonmaak en dus onderhoud kan mijn inziens beter!
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
We hebben een heel fijn verblijf gehad, echter de schoonmaak was nalatig en storend. We misten ook echt een eetgelegenheid bij het Afrika plein waar je als ouders lekker kunt eten en de kids lekker kunnen spelen. Dat hadden we niet verwacht voor een park voor Bestemd voor kids.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
Zeer genoten van dit lange weekend.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig park, ook de combinatie met safaripark
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
Wijzigingen die ik online doorgeven heb, bleken bij aankomst niet te zijn verwerkt. 71 min in de wacht voordat ik telefonisch contact met jullie kreeg. De accomodaties had mankementen en was niet fris.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
Park fantastisch! Accomodatie niet meer van deze tijd
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Marja Robijn
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Een 8. Fijne sfeer, mooie accommodatie, prachtig uitzicht en veel faciliteiten.
7
Naam: Mark Voermans
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Schimmel in het dekbed, zachte doorgelegen matrassen, wel een hele mooie locatie
9
Naam: Rika Sarijoen
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Helaas waren er niet voldoende huurfietsen voor de kinderen beschikbaar.Huren van de fiets was voor 3 dagen EUR 20 niets mis mee maar bij het huren bij dag van aankomst om 1700 uur werd die dag al meegeteld dus fiets moest woensdag 1900 uur ingeleverd worden was beter geweest op donderdag 1900 uur we hebben een xtra dag fietsverhuur EUR 12,50 moeten betalen. Er is aangegeven dat we de volgende dag bij de receptie kinderfietsen konden huren.wij de volgende ochtend bij de receptie geweest waar wij te horen kregen dat dit niet kon. Bij het huren om te kanoën hebben wij vooraf betaald en moesten wachten totdat er kanoën beschikbaar waren maar het begon ineens heel hard te regenen en het bleef regenen en de kinderen wilden niet meer gaan kanoën en wilden wij het vooraf betaalde EUR 20 terugvorderen maar kregen dit niet terug er werd aangegeven dat we de volgende dag konden kanoën maar dat was de dag van vertrek. Het was voor ons niet mogelijk die dag langer te blijven om te kanoën. Het was niet mogelijk om ons het volledig bedrag van EUR 20 terug te geven, we waren hierdoor zo van geschrokken dat we het even hebben laten rusten omdat we zo boos waren en zijn later weer terug gegaan om ons geld te krijgen, uiteindelijk maar de helft mogen ontvangen. Dit is iets dan helemaal niets. Dit was niet klantvriendelijk.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Gezellig
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het is een mooi park met veel faciliteiten die nu helaas iets minder beschikbaar waren door de corona maatregelen. Toch hebben wij ons goed vermaakt. Helaas was het huisje niet goed schoongemaakt en liepen er veel mieren over de vloer in de woonkamer en over het aanrecht in de keuken. De bedden in de ouderkamer waren heel klein en doorgelegen. Verder hebben wij een prettig verblijf gehad.
6
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
Verschillende dekbedovertrekken hadden schimmel, de handdoeken waren belabberde kwalteit, babybedje paste niet normaal in de kamer, aanwezige pannen heel slechte kwaliteit (alles bakte aan). Geen vriesvakje in koelkast erg onhandig. Had duidelijker mogen zijn bij boeking dat dit niet aanwezig zou zijn. Dit alles werd gelukkig gecompenseerd door park en omgeving en het feit dat het in deze corona tijd sowieso fijn is in een andere omgeving te zijn.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Wij hebben veel plezier gehad en ondanks de maatregelen vanuit de overheid prima vermaakt. Extra aandacht voor het vriendelijke en behulpzame personeel in de spar. Wij komen heel snel weer terug en dan voor een huisje pal bij de dieren. Wat een gave ervaring moet dat zijn!
7
Naam: Dirk Arnoldussen
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Roompot goed maar de beekse bergen minder
6
Naam: Nathalie IJzelenberg
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Zeer slecht schoongemaakt. Zelf alles stofzuigen ( was ook nog kapot) dan weet je al genoeg hoe er is schoongemaakt. Hadden een kleintje mee, kleren waren zwart na kruipen ... Ramen zeer slecht oud en vies... Ee afzuiger werkt nauwelijks, zoveel stof als er in het huis hangt is niet normaal. Misschien eens de filters vervangen. Verwarming knop in badkamer was ook kapot. Stofzuiger en knop is vervangen, dat is zeer snel geregeld. Alleen deze stofzuiger was net zo slecht. Het huisje is leuk maar op foto s lijkt her veel beter gerestyled dan het in werkelijkheid is. Dan zou je de plafonds en ramen ook beter vervangen want daaraan zie je erg goed hoe oud het is.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Kim Kruis
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Blij verrast dat wij vandaag toch nog de autosafari mochten doen! Onwijs leuk met alle dieren zo en de huisjes
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.