De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16178 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16178 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
buiten het vieze (jammer) was het een leuke week en de vogeltjes/eekhoorntjes was wel heel leuk omdat onze kleindochter de meeste dagen ziek was.we hebben genoten en op het terras was het een gezellige beniening
8
Naam: Michel Magnus
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima naar wens alleen spijtig van de slechte schoonmaak bij binnenkomen van bungalow zoals vloer en oven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, wel wat prijzig. Animatie was leuk, maar kan iets beter georganiseerd worden (boogschieten met 1 pijl, geen kinderboog beschikbaar, terrein voor lasergame was wat klein.) Ook graag meer aanbod in actie activiteiten/ survival (nu water wars, lasergame en boogschieten gedaan, we hadden graag meer gezien op dit vlak)
10
Naam: C Kardienaal
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezelligheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was voor ons de eerste keer dat we via Roompot boekte en we kijken er al naar uit om volgend jaar terug te komen De kinderen hebben er van genoten, de kids club, koos konijn, het zwembad … alles was super goed meegevallen Ons zien jullie zeker terug op 1 van jullie vakantie parken
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huis was niet echt schoon opgeleverd en daar betaal je voor,ook de stopcontacten op n plaats achter je kussens is nou niet bepaald n plek om de stekker in te doen,daar is niet echt over nagedacht.Het restaurant was ook matig .bestelde n tournedos a €25,- vond hem vrij klein kreeg er dan ook nog groente bij 3 groene asperges ??en wat friet dat was het .weinig groent een weinig vlees voor t geld wat je ervoor betaald
9
Naam: Elise Martens
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Linda Achterberg
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mag beter gecontroleerd worden avond muziek overlast en jongeren. Campeer plek was leuk
9
Naam: Bob Vroegindeweij
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuke weken gehad
8
Naam: Jeroen Goedhart
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een leuk en gezellig vakantiepark voor jong en oud! 1 mminpuntje is dat er 1€ per 6 minuten betaald moet worden voor de trampolines...
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon super !!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kindvriendelijk ruim opgezet park
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bert De Jong
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het hele park was erg schoon en netjes huisjes waren zeer comfortabel veel mogelijkheden voor alle leeftijden wat wij als minder ervaren is de schoonmaak want simpele dingen als een plakkerige vloer glas scherven onder de bank dat vinden wij zeer kwalijk daar omdat dit visueel gewoon zichtbaar is.
9
Naam: Kristel
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het super naar ons zin gehad op dit park. Vooral voor de kinderen is er genoeg te doen. Ik zou zeker nog een keer naar dit park terug willen gaan. 😊
8
Naam: Claudia Fijnvandraat
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het fantastisch leuk gehad op de katjeskelder, erg genoten!! Veel en mooie faciliteiten, vriendelijke medewerkers en een goede sfeer
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad. Het huisje is ons goed bevallen, de privacy betreft de tuin iets minder. Het zwemmen met de tijdsloten hebben wij wederom als prettig ervaren. We hebben alleen te weinig van Koos konijn meegekregen.
8
Naam: Kim Horseling
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Er waren een paar puntjes in het huis. We hadden een speciaal kinderhuis. Hierin stond alleen totaal geen kinder service. Alles was glas. We hebben zelf even plastic borden en bekers gekocht en klein bestek. We hadden een linnenpakket voor het ledikantje erbij geboekt. Alleen stond er nergens vermeld dat we voor het ledikantje zelf een dekbedje mee moesten nemen. Ons bed beneden was een kant best doorgezakt. Hierdoor lag het minder comfortabel. De koelkast werd ook niet goed koud en het huisje was iets wat gedateerd. Voor de rest een heerlijk verblijf gehad alleen als deze kleine puntjes beter waren geweest was het een super heerlijk verblijf geweest.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst leek het alsof men meer voor je klaar stond, dan bij vertrek. Dus ook bij vertrek mag men iets meer voor je doen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toiletgebruik was soms lastig ivm kapotte toilet in mijn kamer. Vervelend dat men niet tegelijk kan douchen in de verschillende badkamers. En ook niet als je in de keuken bezig bent. Verder hebben we genoten met het gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben erg genoten van ons weekje katjeskelder zeker voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje de vloer onder de zetels wel vuil ook de ramen van het teras.
9
Naam: Geert
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn dat de inrichting gerestyled is. De keuken was erg fijn voor een keukenliefhebber. Alleen de verlichting zeker boven de eettafel is vreselijk. Je wordt verblind door de peertjes (zonder lampenkap). Lampen zijn helaas ook niet te dimmen. Verder ontbreekt sfeer (geen kussentjes op de bank) en de stoelen buiten zitten niet lekker en waren helaas ook geen stoelkussens voor. Verder is de manier waarop het traphekje bevestigd moet worden ronduit gevaarlijk met 2 ijzeren strippen aan de muur. Zeker als iemand zich schaaft of op een van de ijzeren punten die uitsteken valt (dit mag zo ook niet qua kindveiligheid en arbotechnisch)! Schoonmaak was goed gedaan, dus complimenten daarvoor, net als de bedden die goed comfortabel lagen. Ook de regendouche is fijn. Verder nog wel een puntje: schimmel op het plafond in de badkamer beneden. We hebben na het douchen steeds de ventilator op zijn hoogste stand gezet, maar ventilator werkt slecht, dus badkamer blijft lang (hele nacht) vochtig. Verder zijn ramen op slaapkamer slecht vanwege ontbreken van horren (kan daar geen voorzet hor voor gezet worden of maak een ophangmogelijkheid voor een klamboe aan het plafond?). Onze zoon is allergisch voor muggen en kreeg flinke ontstekingen en koorts ondanks antimuggenzalf.
9
Naam: Simone Blijleve
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super rustig en kindvriendelijk park
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was super leuk. We waren super blij en heb genoten van alles. Alleen bij aankomst was het super vies We moesten poetsen als gek. De tijd van vertrek is te vroeg.. maar voir de rest super leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima verblijf gehad alleen de prijs voor de accommodatie is erg veel geld voor wat je krijgt. Ligging is fantastisch (zeker met honden) loop je zo het bos in. Echter was het hek twee dagen niet open om 09:00 uur en receptie niet telefonisch te bereiken. We komen graag een keer terug en hopelijk zijn dan de eerder aangegeven punten (gladde douchevloer, lossen toiletbrillen, glazen met stukjes er uit en zeer slechte WiFi verbeterd.
7
Naam: Marlou Huissen
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideaal dat alles aanwezig is op het park. Je hoeft niet weg. Mooi bos erbij waar je een mountainbike parcours hebt. Kan je ook best reclame nog voor maken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park met vele speeltuintjes.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.