Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 12 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantie Flevoland | Roompot Vakanties biedt u de mooiste vakantieparken, vakantiehuisjes en bungalows!

1 vakantiepark 12 Verblijven

Samen genieten in florissant Flevoland - Bekijk onze vakantieparken in Flevoland!

Het mag dan misschien de jongste provincie van Nederland zijn, maar dat betekent allerminst dat Flevoland weinig te bieden heeft. Wat dacht u van een excursie door de uitgestrekte natuur van de Oostvaardersplassen, een spetterend uitje naar attractiepark Walibi Holland of Luchtvaart-Themapark Aviodrome of gewoon een dagje ontspannen op het strand? Al dit leuks is te beleven vanaf het fraaie vakantiepark in Flevoland dat Roompot rijk is.

Recreatief Biddinghuizen
Het dorp Biddinghuizen is vernoemd naar het dorp Bidningahusum. De belangrijkste toeristische trekpleister van Biddinghuizen is Walibi Holland, het rollercoasterpretpark van Nederland.

In dit dorp ligt Resort Zuiderzee. Op Resort Zuiderzee is er genoeg te beleven. Zo kunt u er volop genieten in de frisse buitenlucht. Het aangrenzende Veluwemeer biedt daar tal van recreatiemogelijkheden voor, zoals vissen, windsurfen en het maken van een boottocht. Op dit bungalowpark in Flevoland geniet u in een bosrijke omgeving van diverse vakantiehuizen.

Meer dan vakantieparken in Flevoland
Weet u nog niet zeker waar of wanneer u op vakantie wil? Kiest u voor een vakantiehuis in Flevoland of een bungalow in Flevoland? Geen probleem! We hebben vaak nog mooie last-minute in Flevoland aanbiedingen waardoor u het keuzemoment nog even kunt uitstellen. Ook kunt u bij ons terecht voor campings in Flevoland, chalets in Flevoland of stacaravans in Flevoland.