Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    00316 22 16 71 56
  • Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  • Telefoon

    (gebruikelijke belkosten)

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Veel faciliteiten aanwezig
  • Midden in een bosrijke omgeving
  • Culturele uitstapjes mogelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3953 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3953 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 11 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ons familieweekend was weer geslaagd. Het was alleen wel jammer dat het linnengoed uit meerdere pakketten niet schoon was en ook troffen wij serviesgoed en bestek aan wat vuil in de kasten stond. Misschien een aandachtspunt voor de schoonmaak.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig gelegen, mooie wandelopties, zeer rustig park, ruim huisje met fijne faciliteiten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig huisje in een mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi park en mooie huisjes. zwembad beneden de maat, erg koud, voor kinderen en ouders. niet voor herhaling vatbaar. De WiFi ook erg slecht, zelfs telefonisch niet bereikbaar in de huisjes.
9
Naam: Katinka Vriens
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een super geweldig weekend gehad . mooie attentie vanuit de receptie voor onze koperen bruiloft. uitzicht op het park was super en het huisje top. heerlijk ruim
8
Naam: Marieke Huitema
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer tevreden. Erg mooi huisje, mooie ligging. Wij waren in december en het regende veel maar het lijkt mij met mooi droog weer een top locatie met kleine kinderen. Het jungle bos zijn we niet ingeweest maar zag er leuk uit. Tevens een mooie locatie om te wandelen en je zit vlakbij emmen en assen. Peuterbad was voor peuters super. Het enige minpuntje voor ons was, wij vertrokken op zondagmiddag en hadden het nog even willen afsluiten in jullie restaurant maar dat kon pas vanaf 17:00 dus dit ging helaas niet door. Verder waren wij zeer tevreden en hebben een heerlijk sinterklaas weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Altijd mooie accommodaties en rustige ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De Notarishuisjes zijn heel comfortabel en van alle gemakken voorzien. De ligging is ook prima en je hebt weinig last van verkeer of lawaai. Hooguit de treinen hoor je maar dat is niet vervelend. Ik ben dit jaar al twee keer in Het Grote Zand geweest en hoop natuurlijk dat ik een verblijf win !!! Is er anders zoiets als een vaste klanten korting als je regelmatig boekt. Goed weekend en tot een volgende keer.
10
Naam: Saskia Scholing
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn verblijf gehad!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.