Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zwiggelte, Drenthe, Nederland

  • Familiepark
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Het Hart van Drenthe scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 597 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 597 reviews

9
Naam: Willem Verwoerd
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk en gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
hele goede vakantie gehad mooi weer goed en schoon huis en helemaal bij dat de hondjes welkom waren
8
Naam: E Douma
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van rust, ruimte en het vriendelijke personeel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Ingrid van Acker
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Leuke week. Afgesloten tuin voor de honden (top). Benedenverdieping, in orde, gezellig, wel beetje overkill aan koffiemachines (koffiezet, Nespresso en Senseo). Daar tegenover was de bovenverdieping een teleurstelling. Kaal en ongezellig. Op maandag effen schrikken dat in een afgesloten tuin, waar we op het terras zatten met onze honden, opeens de zitmaaier om de hoek verscheen. Misschien best even waarschuwen dat dit dient te gebeuren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastische week gehad.Heel fijne bungalow veel privacy Zeer vriendelijk receptie personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima centrale lokatie, rustige omgeving (met name achterin het park)
9
Naam: Julien Smets
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is reeds het tiende jaar op rij dat wij gebruik maken van Het Hart Van Drenthe en hebben er telkens van genoten. Onderhoud van bungalow 43 waar wij twee maal na mekaar mochten logeren was ietwat nagelaten vonden wij dit jaar. Vooral qua benodigdheden in de keuken en de badkamer.
8
Naam: R.I.E.K.J.E. Riekje Hammink
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Cornelis den Den Hartog
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was goed en jullie hebben gegeven wat we hadden geboekt. Een huisje aan de bosrand
9
Naam: M.J. van Drie
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we voelden ons bij het betreden van het park direkt thuis,wat werd bevestigd door het huisje samen met de fles wijn .allees was compleet. en dank voor de uitstekende en vriendelijke service. vrgr tilly en sake
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
wij hebben de ligging en het onderhoud aan het park als prettig en netjes ervaren.De mensen aan de receptie waren zeer vriendelijk en mee denkend.
10
Naam: Jaap Budding
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Bij aankomst vonden wij het hele park al zeer netjes maar toen wij het huisje bekeken vonden wij het helemaal fantastisch.
9
Naam: J Evers
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Gezellige camping mooie omgeving
7
Naam: J.J van de Water
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren er voor de derde maal ,uitstekend alleen de schoonmaak ik denk betere controle en buiten alles wat een rare schuren hebben jullie neergezet zonde van het park
10
Naam: Angelique Okhuijzen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk rustige ligging van ons huisje tegen de bosrand. Alleen deed de wasmachine het slecht en waren de dekbedden niet fris. Doorgeven bij vertrek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik voel me er helemaal thuis en tóch UIT.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super park, waanzinnig vriendelijk personeel in een fantastische omgeving
7
Naam: Bezemer, A
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geluidsoverlast van nieuwbouw bungalows direct naast de bewoonde bungalow. Handiger was de direct aangrenzende bungalow tijdens de bouw niet verhuren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tevreden!
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Mooi vrijstaand huisje met ruime en nette tuin. Tip; wel is het kinderbedje (vlekken uitwerpselen) en kinderstoel aan vervanging toe. Op de dag van aankomst zijn wij speciaal een nieuw campingbedje wezen kopen, omdat we ons kleintje van 11 maanden hier niet in wilden laten slapen.
8
Naam: D.de Vor
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig park Goede privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Adrie Lokker
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De uitstraling en de ligging van het park. De accommodatie en de fiets mogelijkheden in de prachtige afwisselende natuur.
9
Naam: Judith Bouwmeester
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
zeer vriendelijk personeel...gezellig ingerichte bungalow...kortom top midweek gehad
9
Naam: Tonnie Hageman
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Rustig park en zeer goede ligging voor wat betreft uitstapjes maken en vriendelijk personeel en er is voldoende spel gelegenheid voor de jeugd
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: JJ van Dongen
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Beslist voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.