Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Geniet van het goede leven op een goedkope camping in Frankrijk

Geniet van het goede leven op een goedkope camping in Frankrijk

Geniet van het goede leven op een goedkope camping in Frankrijk

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven zonder duur uit te zijn? Strijk dan neer op een van de vele goedkope campings in Frankrijk. Het land heeft aan toeristen enorm veel te bieden: in de directe omgeving van iedere goedkope camping in Frankrijk is altijd wel een interessante stad met historische bouwwerken te vinden, of een rustig dorpje waar u op een zonnig terras kunt genieten van een goed glas wijn. Ook zijn er in Frankrijk talloze natuurgebieden waar u lange wandelingen of fietstochten kunt maken, al moet u voor dat laatste wel iets meer moeite doen dan in Nederland, omdat Frankrijk veel heuvelachtiger is. Juist dat heuvelachtige maakt dat er in het landschap altijd iets nieuws valt te ontdekken. Het is heerlijk om een dagtochtje met de auto te ondernemen en u te laten verrassen door de steeds wisselende uitzichten.

De rijkdommen van Bourgondië

Veel van de goedkope campings in Frankrijk zijn te vinden in de prachtige streek Bourgondië. Hier vindt u vrijwel alles bij elkaar wat Frankrijk zo bijzonder maakt. Zo kunt u een bezoek brengen aan Guédelon. Deze middeleeuwse werkplaats is uniek in Europa. Ook het museumpark Alésia is een aanrader voor iedereen die graag een kijkje neemt in het verleden. Liefhebbers van religieus erfgoed kunnen hun hart ophalen in de basiliek van Vézelay en de abdij van Fontenay. Beiden behoren tot het Werelderfgoed van de UNESCO. Hetzelfde geldt voor de kloosterkerk van La Charité-sur-Loire. Maar zelfs huismussen zullen plezier beleven aan een vakantie in Bourgondië. Net als iedere goedkope camping in Frankrijk heeft Roompot ook de goedkope campings in Bourgondië van alle moderne gemakken voorzien. Als u wilt kunt u (tegen geringe bijbetaling) gebruikmaken van een draadloze internetverbinding met dezelfde snelheid als u thuis gewend bent.

Activiteiten rondom de goedkope campings in Frankrijk

Activiteiten rondom de goedkope campings in Frankrijk

Sportieve vakantiegangers kunnen hun goedkope camping in Frankrijk gebruiken als uitvalsbasis voor diverse activiteiten, zoals kanalen in de omgeving bevaren of de Rots van Solutré of Mont Beuvray beklimmen. Ook kunt u lekker zwerven over de talloze paden langs de oevers van de Loire en in de buurt van de meren van het Parc du Morvan. Als u graag wandelt, kijk dan uit naar steden die van het Franse ministerie van Cultuur het label “Ville d’art et d’histoire” hebben gekregen. Hier zijn bijzondere wandelroutes uitgezet, zoals “Cadet Roussel” in Auxerre en “la Chouette” in Dijon. Andere activiteiten die te bezoeken zijn vanuit goedkope campings in Frankrijk zijn bijvoorbeeld de historische licht-en-geluidshow in Autun, de veiling van de Hospices de Beaune en het straatkunstenfestival in Chalon-sur-Saône.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.