Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 2 Verblijven

Vakantieverblijf
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Bungalows in Frankrijk bij Roompot Vakanties

De zeer populaire Zuid-Franse streek Côte d'Azur en plaatsen als Marseille en Lyon zijn zeer geliefd bij de Nederlandse toerist. Roompot Vakanties speelt daar prima op in door kwalitatief goede en nette bungalows in Frankrijk aan te bieden. Verblijven in rust en comfort is namelijk van groot belang en een must voor iedere vakantieganger. Door de veelzijdigheid van het land is er vrijwel voor iedereen wel iets te doen. Van jong tot oud, hoe gemengd het reisgezelschap ook is, iedereen zal zich vermaken tijdens een vakantie in een bungalow in Frankrijk; mooie stadjes en authentieke centra vol historie en gezelligheid, terwijl sport- en rustliefhebbers hun hart ophalen en genieten van de omgeving. Maar ook de kilometerslange stranden en een heerlijk klimaat spelen een grote rol om te kiezen voor dit land. Frankrijk is mooi, en dat kunt u ervaren tijdens een vakantie bij Roompot Vakanties!

1 vakantiepark 2 Verblijven

Bungalow in Frankrijk

Bent u van plan om eens heerlijk op vakantie te gaan in een bungalow in Frankrijk? En dan met name naar een van de prachtige plaatsen in het zuiden van dit prachtige land? Al jaren is Zuid-Frankrijk een van de meest bezochte vakantiebestemmingen tijdens de zomermaanden. Voornamelijk Nederlanders trekken er massaal op uit om te genieten van een camping, chalet of bungalow in Zuid Frankrijk. Om deze reden heeft Roompot Vakanties een pracht aanbod aan mooie bungalows in Frankrijk waar u zeker een goede keuze uit kunt maken! Een vakantie in een bungalow is met name populair bij gezinnen met kinderen. De kleintjes kunnen heerlijk ravotten in het zwembad, speeltuin of miniclub, terwijl de ouders genieten van de omgeving en het park. Daarnaast geeft een verblijf in een bungalow vrijheid en rust. Iets wat zeer belangrijk is tijdens een vakantie. Kijk dus snel in het aanbod en maak uw keuze!

De al jaren bekende bungalow aanbieder Roompot selecteert zijn parken in Frankrijk zeer nauwkeurig om zo het beste te bieden aan zijn gasten. De mooiste en best gekwalificeerde bungalows in Frankrijk met een ruime keuze qua ligging en faciliteiten worden opgenomen in het aanbod zodat ook u naar tevredenheid een bungalow park in Frankrijk kunt kiezen. Zo zijn er diverse type bungalows, voor kleine en grote reisgezelschappen, maar ook rustig en centraal gelegen bungalows spelen mee in de keuze. Ook wanneer u kinderen heeft is het zwembad toch een belangrijke factor die meeweegt in de beslissing. Alles is mogelijk en boekbaar, zodat ook u uw bungalow in Frankrijk naar keuze vindt bij Roompot Vakanties.

Toon meer Toon minder