Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Château des Marais

Muides-Sur-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

  • Middenin Loire-dal
  • Omringd door kastelen
  • Zwemparadijs

reviews

8.2

Vakantiepark Château des Marais scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 17 reviews

7
Naam: MG van de Vondervoort
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Chalet mooi ingepland tussen de bomen, mooi verzorgt park, alles nieuw en alles was aanwezig maar de chalet was piepklein. Mooi terras. TV en wifi waren betalend. Zeer vriendelijk personeel.
10
Naam: Judith Rimmelzwaan
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
Prachtige en sfeervolle verzorgde kasteelcamping, schoon, vriendelijk personeel, lekker eten, echt super! Ik kom weer terug, zo goed is het bevallen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Mieke Dherde
Datum: 16 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij zijn heel tevreden! Recent gerenoveerde caravan, goed onderhouden domein, veel faciliteiten voor de kids, zeer vriendelijk personeel,... kortom een bijzonder goede vakantie gehad!
8
Naam: Niels Carnel
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
leuke chalet, vriendelijk personeel en héél rustig op het park. we hebben met ons gezin genoten. enkel hygiene in het zwembad en toezicht op het naleven van coronarichtlijnen kon beter
3
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Ook mbt Corona was er een hoop onduidelijk geen informatie setje gekregen ivm Corona. Maar wel papieren WiFi codes?!? Hier betaal je ook nog eens 25 euro per gebruiker voor! Belachelijk met 3 pubers. Verder slechte communicatie gaven geen code voor het hek door kwamen we achter terwijl we voor de poort stonden(na inchecken) voor alles werd de hoofd prijs voor berekend. 6.5 euro voor 1! Was munt fietsen waren super slecht daarom maar niet gehuurd. Skelters wordt een vermogen voor eennuurtje gerekend. Snackbar was dicht!!?! We een klein hutje was open die niet Berekend is op het formaat van het park. 1 x pizza besteld tegelijkertijd patat maar de pizza moeten we 1.5uur op wachten! Zwembad werd wel toezicht gehouden maar niet gehandhaaft... mensen bleven langer als een uur werden er op aangesproken maar bleven gewoon zwemmen. Mensen zwommen in hun ondergoed ivm dat shorts niet toegestaan zijn werden er op aangesproken maar bleven gewoon zwemmen. Toezichthouders deden hier niets aan. Erg frustrerend? Gevaarlijk en onacceptabel in deze “Corona” tijd. Telefonisch is park onbereikbaar voordat we kwamen heb ik 5x! In de wacht gestaan a45-60 min per keer voordat ik ze te pakken kreeg. Ik moest bellen omdat ze mij gebeld hadden... waar ging het om. Om het kenteken van de auto en voornamen van mijn kinderen.. wij gaan bijna ieder jaar naar Roompot maar sanday is denk een “zuster” organisatie en is niet echt aan te bevelen...
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat vervelend dat het verblijf bij u is tegengevallen. Dit vinden wij erg jammer en daarvoor onze welgemeende excuses. Wij hebben uw opmerkingen dan ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar de nodige aandacht aan besteed kan worden. Zo kunnen wij dergelijke zaken in de toekomst ook voorkomen. Wat betreft de reisorganisatie Sandaya: voor een aantal van deze Sandaya-parken zijn wij tussenpersoon. Dit betekent dat wij hiervoor boekingen doen, maar dit geen parken van onszelf zijn. We hopen u snel terug te zien op één van onze Roompot parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Plekje met veel ruimte en privacy. Heerlijk zwembad. Vriendelijke medewerkers. Van alles voorzien
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was prima, alleen de aankomst was waardeloos . Was niet goed gecommuniceerd tussen Roompot en het park . Ruim 2 uur op ons chalet moeten wachten . Geen laken pakket aanwezig . Erg jammer
8
Naam: Carla Bodet
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Gezellige camping met een leuk zwembad en een gevarieerd programma.
9
Naam: Kelly De Saedeleer
Datum: 26 juli 2020
  • Algehele verblijf
Zalig verblijf, veel gastvrijheid, proper en onderhouden ... gekregen wat beloofd werd
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2020
  • Algehele verblijf
Alles zag er netjes en schoon uit.
8
Naam: Pietersz
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een leuke vakantie gehad op het park. Er is veel te doen en het zwembad was een succes bij de kinderen. Medewerkers waren vriendelijk, vooral in het restaurant. Goede sfeer op het park en de omgeving met alle kastelen en de rivier was prachtig. Maar ik vind niet dat de accommodatie (Premium cottage) gezien mag worden als een 5ster. Huisje was niet zo goed schoongemaakt en we hebben zelfs een kakkerlak gespot binnen. Ook moesten wij 2 uur wachten voor de sleutel bij aankomst, zonder dat daar een goede reden voor werd gegeven. Verder een prima park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
Goed georganiseerd
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooie, nette en schone accommodatie. De indeling van de accommodatie was tof en mooi sfeervol qua kleuren. Het park verder keurig en netjes. Een puntje ter verbetering; allergenen informatie op de kaart in het restaurant. Er was ook helemaal niets bekend bij het personeel. helaas konden wij dus weer een rechtsomkeer maken om in het huisje een broodje te eten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.