Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11651 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11651 reviews

8
Naam: Te Riele
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke rustige, ontspannen week gehad. Veel in de omgeving gezien en gedaan en daarnaast fijn op het park in/om het huisje verbleven terwijl de kinderen zich goed buiten vermaakten in de speeltuin.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben behoorlijke tijd zonder water gezeten en het noodnummer werkte niet. Voor de rest een heerlijke vakantie gehad. Top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf gehad. Wel zou het reserveringssysteem voor het zwembad beter kunnen, zodat een ieder de kans heeft om een keer te zwemmen. We hadden op een avond vanaf 21.00 u geen water meer, de buren ook niet. Receptie weg en in het boekje geen noodnummer kunnen vinden, dit zou wel handig zijn. Gelukkig was het water er de volgende ochtend weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park juiste ligging
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vooral de schoonmaak was niet ok. Kauwgom aan de muur, sigaretten onder 2 bedden, vieze koelkast, plakkerige vloer. Dit hebben we ook meteen gemeld bij de receptie, daarna kwamen er schoonmakers om alles schoon te maken. Het huisje is oud, bank is vies en verkleurd
8
Naam: Henk Jansen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne week gehad. De huisjes waren van alles goed voorzien en netjes. Het enige minpunt vonden we dat er weinig privacy was als je buiten zat. Een schutting of heg zouden we fijner vinden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was heerlijk maar de service laat te wensen over
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zowel het park als ons huisje was net en proper. De klantvriendelijkheid was ook top.
8
Naam: Melanie Wildenberg
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zwembad vonden de kids saai en er waren daar dingen kapot Lekker spelen en leuke dingen doen en een paar keer koos gezien Goede service toen de vaatwasser het niet deed...eten deed...eten met leuke bediening.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben het naar ons zin gehad. Was genieten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: William Roelofsen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
- mooie ligging - rustig park en het park ziet er netjes uit - wasmachine en droger is niet persé nodig maar wel makkelijk dat het er staat - alles was aanwezig wat we erbij gereserveerd hadden, kinderbedje e.d. - openingstijden supermarkt i.p.v. tot 4 uur verlengen tot pakweg 6 uur - iets meer informatie van omgeving laten zien - vaatwasser in 4 persoons - huisje is er niet - ondanks dat het een gerestyled huisje is, enigzins gedateerd en heeft onderhoud nodig - airco of ventilator in de huisjes zou misschien een optie kunnen zijn - speeltuinen in het park stellen niet veel voor, daarvoor wel € 27,50,-- extra betaald qua ligging bij een speeltuin in de buurt. - huisje was niet heel schoon achter gelaten, (en hoge op-afstap) - op 1 dag hadden we savonds rond 9 uur geen water meer
8
Naam: Hiba Chahbari
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn, schoon en mooi! Enige punt is meer grote speeltuinen voor kinderen om zich lang en met meerdere kinderen in te vermaken
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie aparte huisjes, schoon. Fijne ruimte om de huisjes heen voor de kids. Mooie ligging. Leuke wandelroutes vanaf het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een heerlijk verblijf bij jullie! Jammer dat ons huisje een aantal gebreken had (kapotte WC bril, achterdeur die gemakkelijk blokkeerde, en een vaatwas die niet werkte). Jullie hadden op dat vlak wel een goede dienstverlening: als we op jullie een beroep deden, moesten we niet lang wachten op hulp! Desondanks, en mede dankzij het prachtige weer hebben we een fijne vakantie gehad! Wat ik wel miste, waren gegevens over mogelijke activiteiten en faciliteiten in de buurt alsook korte handleidingen van de elektrische apparaten (TV - microgolf, vaatwas, ...) zodat je niet alles zelf moet uitzoeken. Dankjewel voor jullie gastvrijheid!
8
Naam: Simon Weeda
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie plek mooi uitzicht wel erg ver van dorp steile weg niet te doen met fiets en kinderen
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fotos op website suggereren een andere, openere uitstraling van het park dan de werkelijkheid! Elk uitzicht rond het huisje was een ander huisje
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wellicht zijn betere fotos een must! Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Richard Zwiers
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
cochem en wandelroutes
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Pasjes vooraf opsturen TOP!!! Schoonmaak huisje kon beter
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, erg weinig serviesgoed, supergoede Wi-Fi Verder vanwege corona bijna nergens gebruik van gemaakt. Beetje jammer dat t zwembad toch open was maar dat bij ons niet bekend was. Verder een mooi verblijf gehad.
8
Naam: Willem ter Voorde
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen we op de vertrekdag niet vóó 10.00 uit ons huisje konden omdat er een huisarts gevonden moest worden die langs kon komen omdat mijn man door zijn rug was gegaan en niet meer kon lopen, was er alle begrip en assistentie bij de receptie. Uiteindelijk konden we om 12.30 vertrekken dankzij 4 injecties van de huisarts en vroeg de receptie nog even hoe het met mijn man ging. Die betrokkenheid is door ons zeer gewaardeerd!
8
Naam: Paulien Terpstra
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam:
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten in het huis en er buiten. Kinderen hebben fijn gespeeld. We hadden alleen een groep van 10 jonge mannen naast ons die met name een nacht tot 4 uur s nachts gefeest hebben. Deze groep de volgende ochtend in nuchtere toestand aangesproken of het iets eerder stil kon zijn omdat wij ook vakantie hadden. Dit ging daarna gelukkig iets beter. Geen klacht ingediend bij jullie omdat waarschijnlijk het hele park deze groep heeft gezien en gehoord en het naar ons idee niet zou veranderen aangezien ze een vrijgezellen weekend aan het vieren waren. Wij hebben echter ons verblijf niet door laten verpesten. En hebben genoten
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.