Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    00316 22 16 71 56
  • Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  • Telefoon

    (gebruikelijke belkosten)

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Originele vakwerkvilla’s
  • 9 en 18-holes golfbaan
  • Overdekt zwembad
  • Schilderachtig heuvellandschap
  • Gelegen aan de Moezel

reviews

8.1

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10126 beoordelingen

Bekijk 10126 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn park, mooie huisjes, ruim opgezet. Alleen de naam Roompot Cochem vind ik misleidend omdat het park nog een behoorlijk eindje van Cochem af ligt. Je hebt bijna geen bereik met de mobiele telefoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke midweek gehad op jullie park. Ruime accommodatie en mooi gelegen. Voor herhaling vatbaar????
8
Naam: Bas van Gerderen
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat fijn dat de accomodatie lekker schoon en fris was bij aankomst.
9
Naam: Maarten Zeegers
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging park en accomodatie prima. Qua sfeerinrichting zou er nog wel wat kunnen gebeuren. Huisje was goed uitgerust met van alles. Prijs/Kwalitietverhouding eten restaurant kan beter. Jammer, dat WiFi niet aanwezig is en dat de kosten voor WiFi zo hoog zijn. Dit is niet meer van deze tijd. We hebben een prettig verblijf gehad.
8
Naam: H.N. Bostelaar
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijk weekend gehad, maar de wifi....dit kan echt niet meer in 2019. Je betaald 10.50 euro voor een weekend, en dan heb je niet eens normale verbinding!! Verder zijn het mooie huizen, alleen jammer dat ze aan de kleine kant zijn, en niet een paar handoeken haakjes in de badkamers hebben gemaakt....
8
Naam: Robert Zijlmans
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat je voor wifi moet betalen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kijk eens naar de openingstijden van de Horeca. Zowel op zaterdag als op zondag zijn er in de ochtend al tientallen gasten in en rond de bar. Deze gaat echter pas om 12 uur open. Gemiste (omzet) kans voor jullie.....
7
Naam: JF van Cleef
Datum: 21 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn vaker op een roompot park geweest zoals bad bentheim maar die is veel gezelliger doordat alles open was tijdens ons verblijf hier moest je van dag tot dag kijken wat er open was kwa eten of drinken
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.