Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

Adres

Ferienresort Cochem

Am Kellerborn 1
56814 Moselhöhe Ediger-Eller
Rijnland-Palts
Duitsland
+49 - 2675 - 911601

Reisinfo

Algemeen

Navigatieadres

Industriering 1
56812 Cochem

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet op het gras.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 21.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of dagen te arriveren, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0049 (0)2675 911 601.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Heeft u de Keycard al ontvangen? Dan kunt u met deze kaart uw verblijf vanaf 15.00 uur betrekken. U hoeft zich niet te melden bij de receptie. Heeft u een vroege check-in geboekt? Dan kunt u vanaf 12.00 uur de sleutel bij de receptie halen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Op vertoon van uw keycard heeft u tijdens uw vakantie onbeperkt toegang tot het zwembad.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht uw vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour wanneer u op uw vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.