Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Berglandschap
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3280 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3280 reviews

8
Naam: Kees Ringelberg
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week gehad in comfortabel huisje op misschien wel de mooiste plek van het hele park! Schitterend uitzicht en enorm groot terras waar het heerlijk toeven was. Als enig minpuntje wil in de parkeergelegenheid bij aankomst vermelden. De vrij kleine parkeerplaats beneden het restaurant was vol, we moesten achteruit de heuvel af en ergens langs het smalle weggetje parkeren en lopend naar de receptie om onze sleutel op te halen. Ik zag de hele week trouwens dat die parkeerplaats vrijwel altijd vol was. Misschien een idee om de slagboom te verplaatsen zodat het grote parkeerterrein dat nu achter de slagboom ligt, ook beschikbaar is. ..
10
Naam: Jolanda de Jong
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Blij verrast met dit park! Het uitzicht vanuit ons huisje nr 90 was prachtig! Heel blij met 2 toiletten. Weinig trappen bij het huisje. Heel goede bedden! Zouden het de volgende keer weer kiezen! Alleen het WiFi was een groot probleem. Kon nagenoeg niet FaceTimen met mijn ernstig zieke zus. Of je moest op 4G gaan. We hebben vaak in het restaurant gegeten, wat kon je daar lekker eten en voor een hele fijne prijs! Genoten van de apfelstrüdel. En was was het horeca personeel vriendelijk en zo gemoedelijk. We voelden ons er thuis. En waren het liefst nog langer gebleven. Moesten vanwege artsenbezoek helaas weer naar huis. Maar we komen zeker terug!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Het huisje was netjes gerestyld alleen wel een kleine douche cabine vooral als je ruim van postuur bent , dat vonden we jammer. Mooi keuken weinig ruimte over voor je eigen voorraad in te zetten.
7
Naam: Berend-Jan Don
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was schoon alleen veel vlekken op gordijnen. Die mogen vaker uitgewassen worden. Er zaten ook veel vlekken op de muren. Ondanks alles goed schoon was gaf dat een vies gevoel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad , zeer hond vriendelijk park
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving, vanaf het huis zicht op de tegenoverliggende heuvels, veel vogels, eekhoorntjes en een prachtig wandelgebied.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
stroom in de accomodatie is levensgevaarlijk, veel stopcontacten kapot
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig park, mooie omgeving. Bungalow was voldoende, maar mag een update krijgen. Restaurant heeft weinig keuze, maar maaltijden waren goed. In het weekend, veel overlast van jongeren die komen feesten.
8
Naam: Co Nederend
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huisjes, goede ligging en mooie omgeving. Een goed onderhouden park.
9
Naam: Hennie Dijkstra
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netjes en verzorgd park
8
Naam: Albert
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het uitzicht van ons geboekte huisje viel een beetje tegen....geen probleem we kregen drie sleutels mee van andere huisjes en konden het park op om een andere accommodatie uit te zoeken...wat en service :-) Mooi ligging en omgeving... huisje was zeer schoon .....heerlijke midweek gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving. Fijn park. Horeca en schoonmaak/ onderhoud kan beter
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vond dat het slecht was gecontroleerd op de inventaris wij hadden maar een kookpan. Was wel snel verholpen door de receptie ( maar we moesten er wel voor naar beneden). Verder vonden we het ook niet zo fraai om tegen bezem en trekker aan te kijken in de kamer. Het park ligt op een mooie locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was een stuk schoner dan de huizen in nederland
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huisje mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Om geving is geweldig mooi maar de ligging van het park was jammer genoeg veel te steil voor ons om te fietsen en te wandelen. Toch wel genoten!
9
Naam: Ingrid Janssen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was groot en comfortabel met een prachtig uitzicht. Daardoor een hoog cijfer gegeven. De bestelling van de broodjes en take away was meerdere keren niet compleet. Bij de receptie zijn ze meer met elkaar bezig dan met de gast.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje wat wij toegewezen kregen rook muf en was volgens ons al maandenlang niet meer gebruikt. Ook niet schoon. Nadat we klaagden bij de receptie kregen we na een hele tijd (met intussen een gratis kop koffie) een ander huis toegewezen wat ook nog schoongemaakt moest worden. Al met al begon onze vakantie pas in de avonduren. Zijn we niet van Roompot gewend. Verder een mooie week gehad.
10
Naam: Jos Rietveld
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
was goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heel tevreden wij komen terug
9
Naam: MarianVan Polen
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie, schoon en vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
12 persoons huis was ook echt geschikt voor zo veel personen. Fijn dat iedere slaapkamer eigen badkamer heeft. Voldoende ruimte binnen en buiten en genoeg spullen in de keuken
8
Naam: Petra
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park ligt erg mooi en ons huisje was erg netjes, schoon en was van alle gemakken voorzien. Prachtig panoramisch uitzicht en genoeg te doen/zien in de omgeving. Aandachtspunten/tips: - Ons houten terras had een paar kapotte (scherpe) planken, dus gevaarlijk voor de voeten en onze peuter. - Ons terras was open aan de voorkant, dus onze peuter is een paar keer er bijna vanaf gevallen. We zagen dat onze buren een wat meer gesloten terras had. Dit hadden wij liever gehad achteraf, dus ev. als optie aanbieden (bijv. als er een campingbed/kinderstoel wordt bijgeboekt = goede indicatie). Was relaxter geweest. - Het horecapersoneel was tot 3x aan toe erg onvriendelijk. We snapten niet waarom. Geen groet vooraf, praten in commandos, geen zin om de prijs van een ijsje op te zoeken en bij een kort overlegje aan de bar tussen mij en mijn vriend (max. 10 seconden) zeggen dat ze hier geen tijd voor hebben en boos weglopen. Nog nooit zoiets meegemaakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, mooie omgeving, leuke compleet huisje, goed restaurant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was een prima huisje en een leuke vakantie gehad
9
Naam: Hans Verbeek
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn erg tevreden over ons verblijf, zo tevreden dat we een midweek bij geboekt hebben. Het enige waar ik niet tevreden over was, was de kwaliteit van her internet. Deze was zeer zwak en erg instabiel, zodat het volgen van een film via internet niet te doen was.
6
Naam: Jan
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
eerst iets positiefs: mooie omgeving met prachtige wandelmogelijkheden. Huisjes zijn in prima staat, de parkeergelegenheid is wel wat beperkt. de volgende punten vragen om verbetering en/of maken dat we minder tevreden zijn: 1. Het park is niet echt rustig. aan de Kronenburgersee is een camping/recreatieterrein waar op meerdere avonden tot laat veel herrie en muziek vandaan komt. we houden er niet van als ons ongevraagd muziek wordt opgedrongen. 2. In ons huisje hing een vreselijke stank van een rot beest. De technische dienst heeft een dode muis weggegooid. Vervolgens bleef het nog steeds stinken. We vonden vervolgens een dode muis in een muizenval in een keukenkastje, het beest lag al te rotten. jakkie. zo smerig. Deze is vervolgens ook door de technische dienst verwijderd (en overigens keurig opgeruimd) Aan het einde van de vakantie was de rotte lucht echter nog steeds niet verdwenen. Echt onsmakelijk. 3. we hebben gebruik gemaakt van de afhaalvoorziening. helaas bleek eenmaal het vlees nog rauw, dus zelf maar in de koekenpan afgebakken.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Prettig om te lezen dat de prachtige omgeving bij Eifelpark Kronenburger See én de staat van de vakantiewoningen u goed bevallen zijn. Wat jammer dat u tijdens uw verblijf geluidshinder heeft ervaren, er ongedierte in uw vakantiewoning aanwezig was én bestelde vlees bij de afhaalservice nog rauw was. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij vinden het dan ook spijtig dat deze zaken van invloed waren op uw verblijf. Graag bieden we onze excuses aan. Wij zullen uw opmerkingen zeker kenbaar maken bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk stil!
9
Naam: Peter Melieste
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie omgeving en fijne bungalow
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.