Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Recreatiemeer
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3083 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3083 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van het park (Kronenburger See) was heel mooi. Mooie uitzichten. De matrassen van de bedden vonden wij persoonlijk te hard. Ook vond ik het sanitair (douche / toilet) ten opzichte van de rest van de woning achterblijven. Dit kon wel een update gebruiken. Totale schoonmaak zou ook beter kunnen, ik zag nog overal spinnenwebben. Zwembad was niet open, maar dat hebben we niet gemist. Het eten in het restaurant was eenvoudig, maar voor de prijs goed genoeg. Wel heel vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: J Jordaan
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooie rustige omgeving, we hebben echt genoten en komen nog een keer weer terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving, heerlijk om te wandelen. Dorpjes in de omgeving hebben niet veel te bieden. Huisje niet geschikt voor zes personen. Kleine maat vaatwasser en kleine maat koelkast. Ouder huisje op een matige manier “restyled”. Kussens in de tuinstoelen aan vervanging toe. Matrassen met voelbare spiralen niet comfortabel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben erg genoten van de ligging van het huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, schitterende omgeving, mooi en comfortabel huisje, matig restaurant qua sfeer en coronahygiene
10
Naam: Ray Verweij
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie ligging leuk huisje goede prijs
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geeft een vakantie gevoel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie omgeving, en mooie ruime huisjes. Fijne service.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging en het comfort van het huis was heerlijk.
9
Naam: Ger Reinders
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hebben een geweldige week gehad, waarbij het weer uitstekend was. Kinderen zijn in weekend op bezoek geweest en spreken van een ontspannen heerlijk weekend samen wat zorgde voor een heerlijk weekend na een week stressvol werken. Gingen met een goed gevoel naar huis. Ligt op een afstand wat gemakkelijk te overbruggen is.
10
Naam: P. Schoonhoven
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving, prima huisje schoon en fris.
8
Naam: Debaveye Nouel
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer goede ligging , Vriendelijk onthaal Het huisje heeft wat mankementen . Tv beeld is regelmatig verstoord
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
mooi park nette huisjes maar zeer slechte bedden en bank in de huiskamer ook niet op te zitten. Ik en mijn partner hebben allebei last van onze rug maar met dit interieur voor alle klanten slecht. We vinden t achteraf wel duur betaald voor een weekje weg. Hoop dat u er iets aan heeft. We zijn geen klagers dit is hoe wij het beleefd hebben, gelukkig hadden we het weer mee .
9
Naam: Henk Boef
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij komen heel graag op het park. Ziet er verzorgt uit en fijne mensen bij receptie en in het restaurant.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het vakantieverblijf was een prettige omgeving, om uit het normale leven even te onthaasten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg fijne week in een mooie omgeving. Heerlijk afgezonderd huisje, al had er net iets meer open uitzicht mogen zijn.
9
Naam: René Jillissen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
luxe vakantiehuis met veel comfort, ruim, goed ingericht, mooi terras, goed gelegen aan rand van bos, mooi uitzicht, goed onderhouden park, een aanrader
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg genoten van het verblijf en de accommodatie, WiFi is echter slecht en kan verbeterd worden.
9
Naam: R van der Horst
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg fijn park, mooie ligging op de heuvel. Huisjes (#1,)was zeer netjes en compleet. Gewaardeerd wordt de ruime tuin / terras. Zonder auto misschien minder gunstige uitvalsligging, maar voor ons niet van toepassing. Zeker een aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Allereerst voelde het door de Corona maatregelen anders dan voorgaande keren. Als 60+ behoor je tot een risicogroep en ik heb dan ook bewust de horeca zoveel mogelijk gemeden. Prettig was dat de broodjes nu bij de bungalow bezorgd werden. Nadeel hiervan was dat tot twee keer toe vogels het zakje hebben opengescheurd en er met de croissant vandoor zijn gegaan. Ik weet niet of ik de enige persoon ben die dit is overkomen maar kan er eens over worden nagedacht hoe dit voorkomen kan worden?
7
Naam: De Bree
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Geweldige ligging in een bergachtige omgeving. Schone accommodatie. Iedere Slaapkamer had een eigen badkamer en toilet. Het meer lag net wat te ver weg om er dagelijks lopend naartoe te gaan.
10
Naam: Judith Feelders
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Jason Kapteyn
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is nu de tweede keer dat ik bij een Roompot vakantie park verblijf, ik vindt de liggen van de parkeren prima en Accomadatie zijn goed ruim en schoon
9
Naam: Anton en Annet
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijke vakantie. Het enige grote minpunt waren de matrassen, echt vreselijk. We zijn allebei meerdere malen wakker per nacht door de veren die in je huid striemen en we zijn met een zeer pijnlijke rug naar huis gegaan de laatste dag.
9
Naam: Adrie O
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De algemene voorzieningen zoals receptie winkel en restaurant zijn echt onder de maat voor een organisatie als Roompot. Het huisje echter was helemaal perfect. De vrijheid en privacy om het huisje is super. Wij hebben een heerlijke week bij jullie gehad. En gaan kijken voor de kerst net familie. Hebben jullie een leuk aanbod voor ons met zes personen ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mede ook door het geweldige weer hebben wij het er erg naar onze zin gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg fijne midweek gehad. Alleen deed de afzuigkap het niet incl het lampje erin. Toen we dit meldde kregen we alleen de vraag of we dan wel de ramen hadden opengedaan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Em
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.