Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Recreatiemeer
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3145 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3145 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Technisch onderhoud kan verbeterd worden; 4 x stroomuitval gehad. Dit ontstond telkens bij het gebruik van oven én kookplaat samen. Bij 1ste melding heeft medewerker toegangsdeur naar meterkast opengelaten mocht het weer optreden. Volgende dag opnieuw stroomuitval maar iemand had toegangsdeur afgesloten, waarom? Daarna nog 2 x en dit zelf kunnen oplossen.
8
Naam: Herman Bouma
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Al 25 jaar zeer vertrouwd
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gemoderniseerd huisje (nr 89). Jammer dat de bedden niet wat beter zijn (wordt regelmatig wakker en in de ochtend eerst een pijnlijke rug) en de slaapkamer niet kan ventileren. Geen ventilatie, maar ook geen roosters in de ramen. In de herfst/winter zet je het raam wat minder snel open. Overall oordeel is daarentegen prima. Mooi huisje, mooi uitzicht. Tja de receptie en het restaurant is niet van het niveau van Landal, maar gaat er prima mee door. In deze opmerkingen dan ook alleen wat opbouwende tips.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging , midden in de natuur .
8
Naam: Huib Smits
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het had schoner gekund en de bedden zijn aan vervanging toe.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke week gehad in een heel prettig huisje met een prachtig uitzicht. Alles was prima geregeld.
9
Naam: Mariska Barten
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een hele leuke week gehad bij Kronenburger See in de Eiffel. we zaten met twee personen in een zes persoonshuisje. Het huisje was mooi en netjes maar volgens mij niet echt groot voor zes personen. Oke je kunt er slapen met zes personen maar de leefruimte was beperkt. Douche ronduit klein en de afwasmachine ook klein. Voor ons was het prima maar als we met 6 personen waren geweest was de beoordeling denk ik anders geweest.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed maar wat wijne informatie over fietstocht en wandelen
7
Naam: J. Wolff
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onze woning was goed, de ligging nodigde wel uit om bijna iedere keer de auto te pakken, want het was aardig klimmen. Doordat het weer slecht was en bleef hebben we helaas de vakantie iets eerder moeten afbreken. In de regen is het gewoon niet lekker om allerlei activiteiten te ondernemen.
9
Naam: Bjorn op den Camp
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Nico van der Perk
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het wandelen in de omgeving en het bezoeken van bezienswaardigheden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Zeer aangenaam
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huisje .alles was aanwezig .een aanrader
9
Naam: Anja Weyts
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke locatie en vriendelijk personeel!
10
Naam: Ludo van der Poel
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
HET WAS GEWOON AALEMAAL PRIMA
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk en servicegericht personeel in een ongedwongen park midden in prachtige natuur
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
ligging zeer mooi maar de active tijden jammer dat het alle maal dicht was
Hartelijk bedankt voor uw review. Om onze gasten en het personeel te beschermen hebben wij veel openingstijden en faciliteiten moeten sluiten/wijzigen. Wij begrijpen dat dit uw verblijf kan beïnvloeden. Echter zijn wij hierin ook afhankelijk van de maatregelen van het RIVM. Wij hopen u snel nog een keer te mogen ontvangen. hopelijk in normale tijden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, wat bijzonder gezien de Corona periode, maar fijn verblijf gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Georgina van den Berg
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima accomodatie, helaas was de verbinding( wifi) slecht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig uitzicht en een heerlijk huis met veranda.
9
Naam: Kitty Bakema
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer vakantie gevierd op het park Kronenburger See. Helaas was het zwembad gesloten vanwege Corona maar dat was vooraf aangekondigd en begrijpelijk. We hebben wederom een prachtige vakantie gehad.
8
Naam: John
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park en bungalow
8
Naam: J.A. Spierenburg
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Frank Teunis
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
jammer wij haden een comfort 4 bungalo maar comfort wat dikwijls al in kleine zaken zit zoals haakjes om je kleten op te hangen als je wilt douche en je schone kleding wilt neerhangen of nog een voudiger je handoek
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie in een prachtige omgeving
10
Naam: T. Pieters
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park. Prachtige omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik ben hier nu al 3 x geweest en zeker niet de laatse x
9
Naam:
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wanneer u op zoek bent naar rust zit je hier goed. Volledig in de natuur.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.