1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park

Vakantieparken in Beieren

1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Dengler Hof
Dengler Hof
Dengler Hof

Dengler Hof

Hohenberg An Der Eger, Beieren, Duitsland
  • Vlak bij het Fichtelgebergte
  • Ontdek het boerderijleven
  • Kleinschalig overnachten

Genieten in de natuur op een vakantiepark in Beieren

Kijk je ogen uit bij echte sprookjeskastelen of raas op volle snelheid door de bergen tijdens een verblijf op een vakantiepark in Beieren. Deze Duitse deelstaat ligt aan de grens met Tsjechië en heeft alles wat je zoekt, van mooie steden tot prachtige natuur. Wat je bestemming ook is, je maakt het mee in een van de vakantieparken van Roompot. Als nummer twee van Europa hebben wij namelijk ook verschillende vakantieparken in Duitsland, waaronder vakantieparken in Beieren.

Kleinschalig genieten

Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Beieren kom je helemaal tot rust dankzij de natuurlijke ligging van het mooie vakantiepark. Kijk uit over het glooiende landschap en ervaar het boerderijleven door paarden te verzorgen en over de weilanden te wandelen. Op een vakantiepark in Beieren verblijf je in een rustieke tent, met een eigen houtkachel en een prachtig uitzicht over de natuur. Doe je boodschappen bij de boerderijwinkel om lokale specialiteiten te proeven.

Bezoek de steden van Beieren

De verschillende vakantieparken in Beieren in Duitsland liggen in de buurt van een aantal prachtige steden, met München als een van de hoogtepunten. Je hoeft dus niet op vakantieparken in Brandenburg of vakantieparken in Nordrhein-Westfalen te verblijven om van mooie steden te genieten. Wandel over de Marienplatz en schuif aan bij een van de zonovergoten terrassen of proef de geschiedenis van de stad wanneer je door de koninklijke zalen van de residentie van München wandelt. Het is allemaal mogelijk vanaf je vakantiepark in Beieren.

Historische monumenten

Niet alleen bij vakantieparken in Baden-Württemberg of vakantieparken in Sauerland ontdek je historische monumenten. Zo ligt het iconische kasteel Neuschwanstein in de buurt van je vakantiepark in Beieren. Dit sprookjeskasteel was de inspiratie voor het kasteel van Doornroosje en heeft een prachtige ligging in de Beierse natuur. Ook het negentiende-eeuwse kasteel Hohenschwangau ligt in de buurt van je vakantiepark in Beieren. Door de hoge ligging geniet je meteen van een mooi uitzicht over de natuur.

Natuur bij je vakantiepark in Beieren

Wanneer je Beieren vanuit een vakantiepark verkent, kan de prachtige natuur je niet ontgaan. Zo is het Beierse Woud altijd in de buurt van je vakantiepark in Beieren. Het bos krijgt hier alle ruimte om te groeien, waardoor je van een ruig landschap geniet. Wandel over het Boomkroonpad wanneer je op een vakantiepark in Beieren in Duitsland verblijft. Hier wandelen jong en oud door de boomtoppen, wat een spectaculair uitzicht oplevert. Avonturiers trotseren de rodelbaan bij Ostbayern. Voor mooie natuur hoef je dus niet alleen op vakantieparken in Nedersaksen of een vakantiepark in Thüringen te verblijven, want bij je vakantiepark in Beieren is er ook genoeg ruimte om te wandelen, fietsen of rodelen.

Vakantiepark in Beieren van Roompot

Geniet van de rust of duik in de cultuur bij een vakantiepark in Beieren voor een onvergetelijke vakantie. Roompot heeft als tweede grootste speler verschillende vakantieparken in het buitenland, zoals vakantieparken in Rijnland-Palts en vakantieparken in Sleeswijk-Holstein, maar ook een vakantie in Beieren is een traktatie. Verblijf op een vakantiepark in Beieren om de dichtbegroeide bossen, historische kastelen en sfeervolle steden op eigen houtje te verkennen.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.