1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park

Vakantieparken Baden-Württemberg | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Hilserhof
Hilserhof
Hilserhof

Hilserhof

Triberg Im Schwarzwald, Baden-Württemberg, Duitsland
  • Zwarte Woud
  • Ontdek het boerderijleven
  • Kleinschalig overnachten

Beleef je eigen avontuur op een vakantiepark in Baden Würrtemberg

Wandel door het Zwarte Woud, ontdek bloedstollende attracties of duik in het verleden bij de vele kastelen in de buurt van een vakantiepark in Baden Würrtemberg. Deze Duitse deelstaat ligt in het zuidwesten van het land en is geschikt voor iedere vakantieganger, van avontuurlijke families tot rustzoekers die de natuur willen ervaren. Wat je bestemming ook is, Roompot heeft verschillende vakantieparken in deze streek. Ontdek zelf wat er allemaal te beleven is rondom een vakantiepark in Baden Würrtemberg.

Kleinschalig tot groots overnachten

Hoe je in Baden Würrtemberg je vakantie ook door wilt brengen, er is altijd een vakantiepark in Baden Würrtemberg dat bij je past. Geniet bijvoorbeeld van de rust door bij een oude boerderij te verblijven. Hier help je met het verzorgen van de dieren, geniet je van de natuurrijke ligging en kom je iedere avond tot rust dankzij de heerlijke stilte. Ben je juist op zoek naar een vakantiepark in Baden Würrtemberg met meer avontuur? Ontdek dan Park Allgäu, waar een tropisch zwembad op je wacht. De kinderen vervelen zich hier geen moment dankzij de speeltuinen en het recreatieprogramma, voor een bruisende vakantie in Baden Würrtemberg.

Comfortabel overnachten in een vakantiehuis in Baden Würrtemberg

In welk vakantiepark in Baden Würrtemberg je ook verblijft, je geniet altijd van het comfort van je eigen vakantiehuis. Hier beleven jong en oud een zorgeloze vakantie. Zo zijn onze vakantieparken in Duitsland uitgerust met sfeervolle vakantiewoningen met een eigen tuin of veranda. Hoor de vogels 's ochtends al fluiten wanneer je van je eerste kop koffie geniet. De woonkamer is de plek voor zorgeloze family time, terwijl de keukens in onze vakantiehuizen in Baden Würrtemberg zijn uitgerust met alle moderne apparatuur waarmee je een uitgebreide maaltijd op tafel zet. Na een drukke dag in de steden of de natuur van Baden Würrtemberg gaat er niets boven het zachte bed in je vakantiehuis.

Ontdek de natuur

Je hoeft niet op vakantieparken in Beieren of vakantieparken in Rijnland-Palts te verblijven om van de mooie natuur in Duitsland te genieten. Op een vakantiepark in Baden Würrtemberg bevind je je altijd in de buurt van prachtige natuurgebieden, zoals het Zwarte Woud. Struin door de dichtbegroeide bossen en bewonder het kletterende water van de Triberger watervallen. Ook de Bodensee ligt in de buurt van je vakantiepark in Baden Würrtemberg. Maak een boottocht over het meer en bezoek het eiland Mainau, dat bekendstaat om zijn prachtige bloemen.

Historische monumenten

Wanneer je in Baden Würrtemberg in een vakantiepark in Duitsland verblijft, zijn er ook genoeg historische parels om te bewonderen. Klim naar een hoogte van 855 om Burg Hohenzollern te bezoeken, niet ver van je vakantiepark in Baden Würrtemberg. Dit middeleeuwse kasteel is goed bewaard gebleven en vertelt je meer over de geschiedenis van Pruisen. Een ander historisch hoogtepunt bij je vakantiepark in Baden Würrtemberg is Slot Lichtenstein. De unieke ligging op een hoge rots is wat dit kasteel zo bijzonder maakt. Je hoeft dus niet op een vakantiepark in Nedersaksen of een vakantiepark in Thüringen te verblijven om mooie kastelen te zien.

Wandel door historische steden

Vanaf de verschillende vakantiewoningen in Baden Würrtemberg ben je in een mum van tijd in sfeervolle steden. Klim naar de top van de Munster van Ulm en geniet van het uitzicht over de kabbelende Donau. Ook Mannheim ligt in de buurt van je vakantiepark in Baden Würrtemberg. Bezoek hier het kunstmuseum of wandel door de gangen van het achttiende-eeuwse paleis in deze stad. Voor grote steden hoef je niet in een vakantiepark in Brandenburg te verblijven, want Stuttgart ligt in de buurt van de verschillende bungalowparken in Baden Würrtemberg. Bewonder de kunst in de Staatsgalerie of leer meer over oldtimers in het Mercedes-Benzmuseum.

Vakantiepark in Baden Würrtemberg van Roompot

Duitsland is een veelzijdig land waar je met het hele gezin van een rustige, culturele of juist actieve vakantie geniet. Bij Roompot ben je niet alleen welkom op vakantieparken in Nordrhein Westfalen, vakantieparken in Sauerland of vakantieparken in Sleeswijk-Holstein, want ook op een vakantiepark in Baden Würrtemberg beleef je een fijne vakantie. Bewonder kletterende watervallen, ontdek cultuur in historische steden of laat je juist verrassen door de vele kastelen in het landschap. Verblijf op een bungalowpark in Baden Würrtemberg om het zuidwesten van Duitsland op je eigen manier te verkennen.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.