Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Thuis aan zee

De kust is in ieder seizoen anders, maar altijd een fantastische plek voor een vakantie. En zo verschillend als de seizoenen zijn, zo gevarieerd is ons aanbod. Want als grootste aanbieder van vakantieparken aan de kust, zit er ook voor u vast en zeker een favoriete bestemming tussen. Ontdek wat er te beleven is in ieder seizoen en trek naar de kust! 

Bij Roompot boekt u met een gerust hart. Want dankzij onze omboekgarantie kunt u altijd tot 28 dagen voor aankomst uw vakantie kosteloos wijzigen. Fijn voor als de situatie verandert en u liever later op vakantie wilt gaan. Ondertussen doen wij er alles aan om uw verblijf zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Lees alle maatregelen die wij nemen voor een veilig verblijf op onze informatiepagina.

Direct naar alle parken aan de kust

Lente

Als in het voorjaar de zon zich weer vaker laat zien, is het heerlijk om aan zee de eerste warme zonnestralen op te pikken. Terwijl u fietst door het duinlandschap óf op een andere manier het eiland verkent.

Ontdek de lente

Zomer

Zon, zee en … juist, strand! Voeten in het zand, verstand op nul en genieten: van het mooie weer, eindeloos ijsjes eten en een verfrissende duik in de zee. De ultieme strandliefhebbers kunnen zelfs óp het strand blijven slapen. 

Ontdek de zomer

Herfst

Trek eropuit in het najaar en maak schitterende strandwandelingen. Af en toe een tussenstop bij een strandtent voor een kopje koffie, thee of een lekkere lunch. Geniet van een heerlijke herfst! 

Ontdek de herfst

Winter

In de koudste maanden van het jaar is het extra fijn om knus met het gezin bij elkaar te zijn. Haal een frisse neus aan zee en warm daarna lekker binnen op. Speel samen spelletjes of ga gezellig gourmetten. 

Ontdek de winter