Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Cadeaubonnen

Inhoud:

Kan ik bij jullie een cadeaubon kopen?

U kunt via onze webshop een Roompot Vakantiecadeau kopen. Met Roompot Vakantiecadeau kunt u iemand een vakantie op één van onze parken cadeau geven of bijdragen aan de kosten hiervan. Vakantiecadeau is niet alleen te gebruiken voor een vakantie, maar ook bij alle faciliteiten op diverse parken. Roompot Vakantiecadeau is verkrijgbaar in bonnen van € 10,-, € 25,-, € 50,-, € 100,- en € 250,-.

Daarnaast kunt in onze webshop ook wellnessbonnen kopen. Deze zijn te besteden in Kuur- en Beautycentrum De Parel te Domburg en Thermaalbad Arcen. De wellnessbonnen zijn verkrijgbaar in bonnen van € 5,-, € 10,-, € 25,- of € 50,-.

Ik heb een Roompot Vakantiebon, hoe kan ik deze inwisselen?

 • Zoek en boek uw vakantie via de website en vermeld in het opmerkingenveld “vakantiecadeau” en de unieke code op uw Vakantiecadeau
 • U ontvangt een voorlopige reserveringsbevestiging waarop de korting nog niet is verwerkt.
  Stuur uw Vakantiecadeau aangetekend naar:
  Roompot Vakanties
  t.a.v. Gastenadministratie
  Postbus 12
  4493 ZG Kamperland
 • Na controle ontvangt u een nieuwe bevestiging met de verwerkte korting. De blauwe strook is voor u zelf en de kosten voor het aangetekend versturen worden in mindering gebracht op uw factuur. Indien u nog vragen heeft over het verzilveren van uw Vakantiecadeau kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten), vanuit Belgie via  02 669 81 98 o.v.v. Vakantiecadeau en het unieke nummer.

Terug naar boven

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.