Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Team Roompot

Roompot Vakanties is sinds 1 januari 2015 trotse hoofdsponsor van Team Roompot - Nederlandse Loterij. Deze Pro Continentale wielerploeg heeft 19 talentvolle Nederlandse renners onder contract staan. Onder begeleiding van ex-renners en initiatiefnemers Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard zijn de renners dagelijks bezig om zichzelf te verbeteren en het beste uit zichzelf te halen. Het uiteindelijke doel van het team is het bereiken van de wereldtop.

Team Roompot - Nederlandse Loterij is net als Roompot Vakanties 100% Nederlands en staat voor 100% passie voor de wielersport. De doelstelling van het team is om Nederlands wielertalent te ontdekken en te ontwikkelen. Roompot Vakanties draagt daar als puur Nederlands bedrijf door middel van het hoofdsponsorschap graag aan bij.

Voor een fietsvakantie of als u gewoonweg wilt genieten van de vrijheid die de fiets u tijdens een vakantie biedt, bent u bij Roompot Vakanties aan het goede adres. 

Wilt u meer lezen over de actuele ontwikkelingen rondom Team Roompot - Nederlandse Loterij kijk dan op de website van Team Roompot - Nederlandse Loterij.

Coen Vermelfoort in de Ronde van Valencia

 

Coen Vermelfoort in de Ronde van Valencia

Martijn Budding tijdens het trainingskamp in Calpe

 

Martijn Budding tijdens het trainingskamp in Calpe