Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Poort van Amsterdam

Resort Poort van Amsterdam

Uitdam, Noord-Holland, Nederland

  • Splinternieuw park
  • Gelegen aan het Markermeer
  • Watersportcentrum op het park
  • Eigen jachthaven
  • 30 minuten naar centrum Amsterdam

Adres

Resort Poort van Amsterdam

Zeedijk 2
1154 PP Uitdam
Noord-Holland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Er mogen maximaal 1 of 2 auto’s bij uw vakantieverblijf geparkeerd worden (afhankelijk van het type vakantieverblijf). Overige auto’s kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het resort.

Servicepakket

Voor uw gemak hebben wij een servicepakket in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)88 070 81 10.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de receptie van het resort alle informatie over de inhoud van het arrangement.

Toegang resort/vakantiewoning

Resort Poort van Amsterdam maakt gebruik van een slagboom. De slagboom werkt met een in- en uitgaand systeem om het aantal auto’s zo beperkt mogelijk te houden. Dat betekent dat u de slagboomkaart niet twee keer achter elkaar kunt gebruiken om het park op te rijden. Bij aankomst krijgt u standaard één sleutel van uw vakantiewoning. U kunt een tweede sleutel krijgen tegen betaling van een borg van € 50,-.

WiFi

Resort Poort van Amsterdam beschikt voor een groot gedeelte over een WiFi-netwerk. Tevens is het restaurant voorzien van een WiFi-netwerk. 

Toegang zwembad

Als gast van Resort Poort van Amsterdam kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad. Elke dinsdag vanaf 16:00 uur wordt er zwemles gegeven, dan kunt u geen gebruikmaken van het zwembad.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Langer blijven is alleen mogelijk in overleg met de receptie en tegen betaling.

Wij willen u vragen uw vakantiehuis bij vertrek schoon en opgeruimd achter te laten. Na vertrek wordt uw verblijf gecontroleerd op netheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. Indien nodig zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Uw sleutel, slagboomkaart en zwembandjes kunt u afgeven bij de receptie. Als de receptie gesloten is, kunt u deze in de brievenbus van de receptie deponeren.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.