Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8671 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8671 reviews

10
Naam: Jeannette Borsboom
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
uitstraling park en accommodaties Ligging Mooi gestylde accommodaties Aardige werknemers
9
Naam: Andre Stoutjesdijk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en mooi huisje met een prima ligging. Zodra we wakker werden, zagen we de zon opkomen over het IJsselmeer heen en over de jachthaven. De schoonmaak had beter gekend. De ramen waren erg slordig schoon gemaakt, en er zat heel veel spinnerag aan het balkon en aan de buitentrap. Verder hebben wij ons prima vermaakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig sfeervol park wat een perfecte ligging heeft niemand kan hier over klagen als je Volendam wil verkennen. Huisje was schoon als je over het algemeen kijkt maar de echte schoonmaak dingen zoals het wegwerken van spinnen en spinnen webben bij de ramen was ECHT nodig! En dit is niet iets wat men als gast bij een eindschoonmaak als vakantie gast gaat doen.
8
Naam: Rosetta Valkhoff-Loddo
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie ligging!
9
Naam: Nicol Hulst
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, waren echt toe om even weg te zijn. De bedden zijn perfect en slapen heerlijk, overal wel veel spinnenwebben! En de vaatwasser deed het niet goed. Verder hebben wij heerlijk genoten en niks te klagen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
komen al jaren bij marinapark, altijd super tevreden maar nu was het echt vies, veel zand, kapotte borden en vieze pannen, jammer, we hebben eerst schoongemaakt onder de bedden zand veel spinnewebben en vieze ramen maar hadden het weer mee, dus veel buiten gezeten en zoals altijd weer genoten, eigenlijk veel te kort. De locatie is nog steeds geweldig maar let er een beetje op, het is jammer van zo´n mooi park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooie plek om te verblijven voor het bezoeken van Volendam en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ruim huis , prachtig park. Alles enorm naar wens. Het huis had iets beter schoongemaakt kunnen zijn. Verder hebben wijeengeweldigweekend gehamer kinderen en kleinkinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park zelf is prima. Comfortabele verblijven. Vriendelijk personeel. De ligging is uniek, aan het water, het ommeland is een droom voor fietsers, als het weer even niet meewerkt ben je in een wip in Amsterdam, volop unieke bezienswaardigheden in de nabije omgeving. etc,etc. Kortom, een aanrader, wij hebben genoten van ons verblijf en de hoge cijfer waardering is meer dan verdiend !! Roompot als organisatie kan echter nog wel een beentje bijtrekken.. Lange wachttijden aan de telefoon, een website die niet werkt op een iPad ( die van mij althans). Weinig flexibiliteit in het toepassen van de voorwaarden. Zou allemaal bést iets klantvriendelijker kunnen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement was top echter ...... het geluid boven ons (wij zaten begane grond) was erg luid. Je hoort hakken lopen, heel doordringend het geschuif / gekras van stoelpoten op de vloer, m.n. op het balkon. Verder hadden we de pech dat er een groep boven ons zat die tot 02.00 ‘s nachts bleven drinken en schreeuwen met muziek. Precies boven onze slaapkamer! Na een klacht bij de receptie, werd daar wel direct iets aan gedaan. Zelf hadden we ze al aangesproken maar dat hielp niet. Wellicht meer rekening houden met leeftijdsgroepen bij elkaar zetten; fitte vutters bij vitte fitters, groepen vrienden / vriendinnen bij elkaar en gezinnen met ( kleine) kinderen bij elkaar in hetzelfde blok. Zeker als het park niet vol is, moet dat toch mogelijk zijn. Verder prima park, mooie omgeving, goed parkeren enz.
9
Naam: Jan Builtjes
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi park vooral de ligging.Mooi appartement alleen mogen de ramen wel eens gewassen worden gewassen en tuintje bij gehouden worden. Maar we hebben een super weekend gehad.
9
Naam: Danny Steenbakkers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top locatie, vriendelijk personeel bij receptie en supermarkt. Helaas was ons huisje verre van schoon, toch jammer. Vieze ramen aan de binnenkant hele vieze plint in de badkamer Vloeren niet schoon . Wel lekkere bedden, mooi uitzicht en leuk ingericht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
echt een hele mooie ligging wij zaten aan de havenkant echt prachtig uitzicht super
8
Naam: Wessel van Ewijk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was gewoon Goed!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een hele prettige verblijf gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima verblijf gehad, erg tevreden, ik was met een vriendin met huisstofmijtallergie, en we hadden een kamer met vloerbedekking, dat was niet heel handig. Verder zou de kamer wat leuker aangekleed mogen, iets meer comfort en luxe uitstralen (wat je ook weer kan doorrekenen in de kamerprijs). Een föhn is ook geen overbodige luxe.
7
Naam: Evert van den Dolder
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bank was voorgezeten, koelkast koelde onvoldoende. Geen privacy buiten, waarom geen schuttingdelen tussen de tuinen.
7
Naam: Van Dijk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marije Nadema
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje. Prachtige ligging. Vriendelijk personeel. Schoonmaak had beter gekund. Spinnenwebben in hoeken. Stof onder het bed. Vlekken op de muur. Het terras vonden wij heel erg klein voor 8 personen. Misschien kan hier wat aan gedaan worden. Je kunt onmogelijk met.8 personen buiten zitten.
9
Naam: Roel Correlje
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
VVoor kleine kinderen was er weinig tot geen vertier. Speeltuintjes stellen niet veel voor. De prijs voor een weekend is aan de prijzige kant.
10
Naam: Casper Suyker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De bewegwijzering was niet optimaal en de deur van de douche cabine maakte een hoop lawaai
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal top
8
Naam: Yvonne Hofland
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime badkamer, jammer dat er weinig ophangsystemen en kastjes zijn. Ook het gemis van een tweede toilet. De kledingkast zijn erg klein. Bedden zijn fantastisch, echt heerlijk geslapen. Erg gehorig wat de bovenburen betreft. M.n. Het schuiven van de stoelen. Des al niet te min echt wel een heerlijk weekje gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heel tevreden
10
Naam: Jeanine Regeer
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel schoon! Met dank aan Koos!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was in orde ik kende het park van een vorige keer in december Wij kwamen nu om te fietsen
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker dichtbij het centrum,
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen was het een goede ervaring, alleen kunnen die bankstellen echt niet!! Doorgezakte platte kussens, dit heeft niet bijgedragen aan een uitgeruste vakantie. En geen schutting tussen de tuintjes, het is nu een grote tuin, ook een nadeel.
9
Naam: Anja Loeffen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het voelde niet echt als een park, we hebben genoten van het prachtige huis, de ligging en de vrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.