Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10097 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10097 reviews

9
Naam: Age Put
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen! Fijn dat de keycard toegezonden werd, zodat we meteen onze vakantiewoning konden betrekken. Eén klein minpuntje, er zijn te weinig parkeerplaatsen voor de vakantiewoningen.
9
Naam: Jan Brouwer
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten en komen zeker nog eens terug, wij waren de bewoners van nr. 202 Vooral de service medewerkers die ons hebben geholpen bij een om boeking. Omdat wij per abuis een bungelow hadden geboekt met een trap. Kwa leeftijd niet te doen GEWELDIG een dikke pluim
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heeft aan alle verwachtingen voldaan! En prima bedden!
8
Naam: Amm van Lierop
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxt vakantiepark en gunstig gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel gezellige vakantieverblijf mooie omgeving .Goed onderhouden
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak van het verblijf was onder de maat. We hebben eerst het appartement grondig moeten ontdoen van tientallen spinnenwebben en spinnen. Er lagen nog kruimels op het aanrecht en de vloer was niet schoon. Ook het bad in 1 van de badkamers was niet helemaal schoon. Buitenkant van de huizen (en ramen) waren ook erg smerig. Maar in het weekend kwam toevallig net een schoonmaakbedrijf voor de buitenkant zover ik heb kunnen zien. Wi-Fi was ronduit slecht. We hebben de router dagelijks een paar keer opnieuw moeten opstarten. Prijs voor linnengoed van €30 vind ik persoonlijk erg duur. Maar overall zijn we heel tevreden over het park, vooral m.b.t. de ligging en uitstraling. Jammer dat soms iets lawaaiig is s avonds door cafeetje maar ook het restaurant en terras zijn uitstekend.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top locatie, top dat je zo Volendam in loopt. Zaanse Schans en Alkmaar dichtbij. Echt leuk. Jammer dat de ballonnen en confetti van de vorige gasten er lagen. Het terras was ook vol met peuken en afval, papier en flesjes.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf zeer positief ervaren. Geen minpunten. Of het moeten de ontbrekende ophanghaakjes zijn in keuken en badkamer. Komen zeker weer terug.
7
Naam: Marina
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was niet zo schoon toen we kwamen en het toilet rook muf. Verder was het prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aanbevolen aan bekenden. Van alles aanwezig. Mooi centraal gelegen. Vloer onder bank en hoekje spinnenwebberig en stoffig. Helaas wel veel overlast van mieren in de keuken kropen in onze etenswaren. We hebben mierenlokdoosjes gekocht. Maar ze bleven aanwezig. Mooie ruime slaapkamers. Maar ook hier aan de binnenkant veel kleine vliegjes die wij hebben doodgemaakt. Voor de rest keurig en mooi gerestyled.
9
Naam: Miep Claessen
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
Ligging supper personeel erg vriendelijk
7
Naam: Jasper Bommeljé
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooie locatie! Leuk park met vriendelijk personeel. Goede incheck met keyboard en coronaproof. Voldoende inrichting. Heerlijk ruime en schone badkamer. Tips: in het vakantieverblijf was erg veel ongedierte, zoals mieren (oa op het aanrecht) en veel vliegjes, muggen, spinnen. Deze waren al langere tijd niet weggehaald, omdat er ook veel spinnenwebben hingen. Ook kwam de regen naar binnen bij de tuindeur. Het terras erg ongelijk en minimaal. Het bubbelbad deed het niet in het zwembad.
10
Naam: Astrid de Jong
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig verblijf, wij komen nu ongeveer 3 jaar minimaal 1x per jaar,vooral de rust en sfeer van het park spreekt ons erg aan. Ik heb een invalide man en die geniet iedere keer weer als we op het marinapark verblijven, in het begin bespraken een aangepast huisje de laatste paar keer een groter huisje zelfs deze is goed toegankelijk met de rolstoel. De laatste 2 keren gaan de kinderen mee zolang er een slaapkamer beneden is, is het echt goed te doen ook voor mindervaliden. Wij kijken weer reikhalzend uit naar volgend jaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Tineke van Buul
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim opgezet park. We hadden last-minute met zijn tweetjes een enorme villa voor een spotprijs. Die was van alle gemakken en goede inventaris voorzien. De ligging is prima, rustig en op loopafstand van de gezellige drukte in het dorp. Voor volwassenen is dit prima, voor onze kleindochter zou er weinig te doen geweest zijn. Als we die meenemen gaan we wel naar een ander park. Maar voor ons beiden was het prima zo, lekker rustig.
8
Naam: S Vd Leeden
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een leuk park! Alleen minder dat er zoveel mieren zaten in en rondom het huisje. En de afvoer putje zat verstopt van de badkamer. Verder een gezellig huisje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
2 persoons matras zou een stuk beter slapen dan 2 losse matrassen Ook vonden wij de kussens te zacht Verder prima verblijf gehad!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Zat spinnenweb bij raam en enorme hoeveelheid vliegjes in raamkozijnen en in spinnenweb.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met mooi gelegen en prachtige accomondsties
9
Naam: W.H.J van Wanrooij
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen controle op schoonmaak! Waarborgsom werkt prima. Check out handig!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en netjes verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: meint
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hygiene huisjes ,netjes park, ruimte parkeren auto in ons geval met aanhangwagen( i.v.m elektriche driewielerfiets van onze dochter plus nog twee fietsen van ons)
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, voldoende voorzieningen, dicht tegen Volendam( loopafstan
8
Naam: Lars Peeters
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een erg goede ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.