Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9299 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9299 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een top verblijf gehad, het huisje was netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Hier kunnen andere Roompot parken wel een voorbeeld aan nemen!!
8
Naam: Jack Bulthuis
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, schoon en compleet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow in mooie omgeving. Ideaal voor uitstapjes, zowel lopend, fietsend als met auto
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel en rustgevend
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb een klacht ingediend omdat op de dag dat het heel hard sneeuwde, kwamen wij aan. Het park was niet te berijden. Zelf kwamen we vast te zitten en hebben daarna nog meerder autos moeten duwen die ook vast zaten. Na 2 dagen werd de ergste sneeuw opgeruimd. Dat was geen prettige start. Darna hebben we het prima naar onze zin gehad. 3 weken op het park gezeten i.v.m. verhuizing. Het huisje was top, mindervalide woning. Echt genieten, mooie inrichting, mooi terras
9
Naam: Edwin Roukema
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een impulsieve boeking waarbij we de hond vergeten waren werd vriendelijk opgelost door de medewerkers. Hierdoor hadden we een top weekend in een prachtige vakantiewoning, gelukkig inclusief de hond...
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn, schoon huis dichtbij water en centrum
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg prettig. Goed bevallen
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kaal. Weinig privacy in de kleine tuintjes die verder bestond uit tegels en zand met wat sprietjes gras. Op park verder weinig/geen groenvoorziening. Huisjes zien er mooi uit. Ook van buiten. Wegens corona niet van voorzieningen gebruik kunnen maken. Receptie vriendelijk maar de gewone openingstijden aanhouden zou terecht zijn geweest.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enige echte minpunt vond ik de wat onoverzichtelijke site bij het reserveren. Zeker bij wat je extra wil b.v. bedlinnengoed en eindschoonmaak.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de 4e keer op het Marinapark Volendam geweest en genieten nog steeds van het park en de omgeving.
9
Naam: Cathy van der Zwan
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi park! Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk!! Wat een leuke plek met mooie accommodaties.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
10
Naam: Tamara Hoogerwerf
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne, relaxte sfeer en ideaal qua ligging. Kleine wandeling en je staat op de dijk. Fijn huisje met alles wat je nodig hebt en netjes onderhouden
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke huisjes, mooie uitstraling, op loopafstand van de dijk, leuke uitvalsbasis voor uitjes in de omgeving, even helemaal weg!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park!ondanks dat het zwembad ivm covid dicht was .leuk weekendje gehad!
10
Naam: Marieke Janssen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig. Goed geregeld dat we de keycard thuisgestuurd kregen. Het huisje was erg ruim, modern ingericht en luxe met 2 badkamers. Leuke ligging met uitzicht op de haven en gezellig vlakbij het centrum van volendam
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een prima verblijf gehad en vonden het echt een heel mooi park. Heerlijk ruim appartement (comfort VO6), veel faciliteiten (die nu uiteraard deels dicht waren) en perfecte ligging! De schoonmaak van het huisje was niet geweldig (vet langs de deurkastjes, koelkast niet schoon, vensterbanken vies, vloer plakkerig) en we misten een paar praktische dingen zoals ophanghaakjes naast de douchecabine en in de keuken en een toiletrol in de wc boven. Dit zou net de laatste details hebben toegevoegd die het nog beter zouden maken. maar al met al een fijn verblijf gehad!
9
Naam: Linda
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het verblijf als zeer plezierig ervaren. De accommodatie was schoon en van alle gemakken voorzien. Helaas werkte de vaatwasmachine niet optimaal en de vloer van het balkon was in slechte staat
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf!!
9
Naam: A. Brinkman
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk. Tot ziens binnenkort!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zou fijn zijn als er een kastje was waar je je boodschappen in op kunt bergen.Alle kasten in keuken staan vol met serviesgoed.Voor de rest een prachtig mooi appartement.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker een weekje weg!
10
Naam: Annelise
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een top park met ontzettend vriendelijk en behulpzame medewerkers op een prachtige locatie!
8
Naam: Dennis Kox
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In tijden van COVID hebben jullie vanuit het park alle horeca gesloten op de dag van aankomst (maandag). Dit is voor nieuwe bewoners erg onhandig. Daarbij was er ook helemaal geen enkele informatie over welke restaurants in Volendam en omgeving wel open waren voor bezorging. Ik kwam hier via kennissen uit het dorp achter, maar kan mij voorstellen dat als je niemand kent daar, het niet te doen... Dus misschien handig om een lijstje te maken op jullie site, of te printen met telefoonnummers en in het huisje leggen?
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.