Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.4

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10876 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10876 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er waren opvallend veel oost Europese werknemers op het park aanwezig. Andere tijden op balkon dan de vakantiegangers, veel roken, waardoor veel rook overlast, soms wat luidruchtig. Tip: Misschien bepaalde woningen voor vakantiegangers en andere woningen voor arbeiders. Het geeft niet echt een vakantiegevoel tussen al die arbeiders.
9
Naam: Christel Quirynen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf op een leuke plek
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime woning. Mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg schoon heel vriendelijke mensen. Prima naar mijn zin gehad. Super.
9
Naam: J.W.M. Kremers
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park in een schitterende omgeving
10
Naam: Bianca Imthorn
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het voelt elke keer als thuis komen. Ik kom al vanaf 2008 bij jullie op het park. Heb altijd de tranen in mijn ogen staat van blijdschap als ik het park weer oprijd en weer in het mooie Volendam ben. En tranen in mijn ogen als ik het weer moet verlaten. We gaan nu echt weer 10 maanden aftellen, dan mogen we weer heerlijk 2 weken genieten van het geweldige park, en het mooie gezellige Volendam. We kunnen niet wachten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De eerste ochtend werden we om 6u55 gewekt door werkzaamheden in het huisje naast de onze. Ik vroeg bij de receptie of de werkzaamheden de hele week gepland stonden, zodat we wisten waar we aan toe waren (gezien we natuurlijk ook voor onze rust kwamen). De reactie van de receptie: tja, dat staat op de site gemeld dus je had het van tevoren kunnen weten. Erg botte reactie. Wij kunnen het niet vinden op de site overigens. We zijn gelukkig niet meer vroeg gewekt door de werkzaamheden later die week maar we hebben er wel vrijwel dagelijks overlast van gehad (bijvoorbeeld geboor in de muren (terwijl mijn zoon in bed lag), en vieze tuinmeubelen door afgebladderde verfresten). Toen we gingen zwemmen zagen we dat het tijdslot na ons door niemand gereserveerd was, dus we vroegen of we dan langer konden blijven, gezien onze zoon een echte waterrat is. Dat ging niet want ‘ze moesten schoonmaken voor de volgende ronde’ (die dus niet gereserveerd was door iemand). De service van het restaurant was helaas erg traag. We hebben zeker een uur op ons eten gewacht (met een klein huilend kind erbij is dat erg lang) en hebben regelmatig zelf moeten vragen of we nog wat drinken mochten bestellen en dergelijke. Een pro-actiever personeel dat inzicht heeft in de gasten zou beter zijn. Behalve deze dingen hebben we echt wel een fijn verblijf gehad in een gezellig huisje op een heel mooi park. Modern ingericht (op de badkamer na, maar die is wel gewoon okee) met heerlijke bedden (wel 1m60 trouwens).
7
Naam: Leonie Spijkman
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf gehad waarbij we echt even het gevoel hadden lekker weg te zijn. Wel krijg ik meteen de kriebels als ik denk aan al die spinnen en ongedierte in het huisje! Elk vertrek in de woning zat vol spinnenwebben en spinnen.
8
Naam: Petra Vissers
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Rob van der Veer
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig huisje netjes en schoon
8
Naam: P.noteboom Noteboom
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel smerig teras veel vogel poep kon niet zitten
9
Naam: H Manning
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn algemeen tevrede over park. Wat mooi is dat nu ook afscheiding is gemaakt door schermen op terras 👍😉
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ruime lokatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren en zullen in de toekomst zeker nogmaals een park bezoeken.
8
Naam: Dirk van Baaren
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Fred van Iperen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park
10
Naam: Ria Hassing
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
Vriendelijk personeel uitgebreid ontbijt heerlijk dat je bedient werd en niet iedereen overal aan zit.....
7
Naam: Hans Glerum
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park kwam niet helemaal overeen met wat ik verwachte. Laat in het seizoen werkt ook niet echt mee. Wat ik echt vreemd vond/vindt zijn de eisen die jullie stellen aan de eindschoonmaak. Ik was al niet heel erg onder de indruk van de definitie van schoon zijn. Ramen waren niet schoon, terras was niet schoon, debet de vogels. Vaatwerk was niet even schoon, vaatwasser heeft denk ik zijn beste tijd gehad. Verlichting in de woonkamer summier, in een slaapkamer boven, zelfs defect. Badkamer niet super schoon, ook hier magere verlichting. Erg opvallend, de trapleuning plakte. Ik heb de oorzaak niet kunnen ontdekken, ik heb hem nog eens schoongemaakt, maar hij bleef plakken. Tja en dan vind ik €65 voor de eindschoonmaak hoog. Vanwege jullie policy op efficiency, niemand van de crew gezien. Was ook niet echt nodig, maar het is niet echt uitnodigend. Ik heb vorig jaar in het resort in Arcen gezeten, dat kwam aanzienlijk aantrekkelijker over. Ik mag wat kritisch overkomen, maar ik heb zelf een vakantie woning gehad en weet wel wat de gasten eisen.
7
Naam: A.E.L. Drabbe
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was erg smerig. Wr hebben zelf betaald voor eindschoonmaak maar denk onze voorgangers niet. Overal stof, vloeren smerig en zeker niet gedweild, overal muggen ,enorme plaag aan zilvervisjes en spinnen. We zijn zelf maar gelijk aan de slag gegaan na aankomst en hebben anti mug spray gekocht. Verlichting van badkamerspiegel hele nacht door is enorm storend want is niet uit te zetten
8
Naam: Ellen Maas
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel spinnen en zilvervisjes in het appartement verder slecht schoongemaakt,maar het vriendelijke personeel maakt heel veel goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park en mooie huisjes
8
Naam: JC Maassen
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
Heerlijk genoten in het marina hotel Volendam,mooie kamers prima verzorgd ontbijt en vriendelijke medewerkers
8
Naam: Ljt van Baast
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
normaal ben ik zeer te vreden maar deze keer was ons huisje smerig
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en verrassend, alleen de 6 persoonsappartementen op de bovenverdieping zijn erg klein. Je kunt maar met 2 personen op het balkon en de huiskamer is eigenlijk te klein voor 6 mensen. Verder een prima verblijf gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Te vreden over het verblijf en vriendelijkheid van het personeel. Bij de hotelkamer mis ik een stopcontact op de badkamer en een fohn. Misschien iets om te verbeteren. Een mooie locaties en dicht bij het cenrum.
8
Naam: Fransen
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn park erg rustig dat wel .Wat mij persoonlijk het meeste irriteerde was dat de lamp in de badkamer bij de spiegel niet uit kon en aangezien ik het liefst in het donker slaap was dit een min punt. Pluspunt die waren er zoveel om het hier neer te zetten mooi park rustig je kan er lekker eten zwembad niet gezien dus daar heb ik geen oordeel over.E ik had graag gezien dat de receptie wat langer open was geweest.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.