Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam - Hotelkamer Hotelkamer Compact 2

Hotelkamer

Hotelkamer Compact 2

op Marinapark Volendam

  • Max. 2 personen
  • 1 badkamer
  • ± 22
  • Wifi (gratis)

Prijzen en beschikbaarheden

Vakantiehuizen

Bovenstaande prijzen gelden per vakantieverblijf en zijn inclusief reserveringskosten. Voor de types FV11, FV11 Comfort, FV12 en FV12 Comfort zijn de prijzen ook inclusief eindschoonmaak. Tijdens de kermis geldt er een verplichte eindschoonmaak, deze is reeds bij bovenstaande prijzen inbegrepen.

Bijkomende kosten (verplicht)

Toeristenbelasting à € 1,71 p.p.p.n. en een waarborgsom à € 65,-. Voor de types FV11, FV11 Comfort, FV12 en FV12 Comfort geldt een waarborgsom van € 115,-. Tijdens de kermis dient u een extra borg van € 50,- per persoon te betalen die u na vertrek teruggestort krijgt, mits er tijdens uw verblijf geen overlast is veroorzaakt of schade is geconstateerd.

Huisdieren

Neemt u een huisdier mee? Dan betaalt u € 5,50 per huisdier per nacht en een verplichte eindschoonmaak. Maximaal 2 huisdieren per accommodatie.

Hotelkamers

Bovenstaande prijzen gelden per kamer en zijn exclusief ontbijt.

Bijkomende kosten (verplicht)

Toeristenbelasting à € 1,71 p.p.p.n.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.