Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Résidence Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Luxe bungalows
  • Kuuroord

Adres

Résidence Klein Vink

Klein Vink 4
5944 EX Arcen
Limburg (NL)
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Voor de huurder voor de accommodaties KVR4A, KVR4KB, KVR4B, KVR5 en KVR6A is er één parkeerplaats beschikbaar, voor de huurders van de accommodaties KVR6B, KVR6C, KVR6KB, KVR6KC, KVR8 en GB11 zijn twee parkeerplaatsen voorzien en voor de huurders van accommodatie GB16 zijn 3 parkeerplaatsen voorzien. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw accommodatie gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in uw accommodatie.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken uw bezoek in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kunt u zich tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan a.u.b. tijdig, tel.: +31 (0)77 4732525.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/accommodatie

Huurders van Résidence Klein Vink kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. U biedt de Keycard aan bij de slagboom naast de hoofdingang. Als de slagboom opent bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw accommodatie. Hier kunt u de Keycard gebruik als sleutel van uw accommodatie.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

- toegang tot het park
- toegang tot de accommodatie
- legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of  mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Op vertoon van uw keycard heeft u gratis toegang tot het zwembad van Klein Vink.

Toegang Thermaalbad Arcen

Het op het park gelegen Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35°C dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat onder meer de mineralen fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling heeft het thermaalmineraalwater een heilzame werking. Door de aangename warmte voelt u direct alle spanningen uit uw lichaam wegvloeien. Bovendien is het daardoor in zomer en winter heerlijk toeven, in het binnenbad, maar vooral in de buitenbaden. Kijk voor meer informatie op www.thermaalbad.nl.

Gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Bekijk ook de voorwaarden.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag dient u het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour!

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.