Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Informatie over wijzigingen


Laatste informatie over het coronavirus

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Meer informatie kunt u lezen op onze speciale informatiepagina.

Wijzigen van uw vakantie

Heeft u al een heerlijke vakantie bij ons geboekt, maar wilt u deze in de tussentijd nog aanpassen? Dat kan!

Bij Roompot Vakanties kunt u altijd tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten).

Wilt u wijzigen naar een latere datum, maar weet u nog niet wanneer dat het best uitkomt? Kies dan een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact met ons op. Dan wijzigen wij uw boeking naar de aankomstdatum die u graag heeft.

Boeking met aankomst tussen nu en 1 juni 2020
Heeft u een verblijf geboekt op één van de Roompotparken met aankomst tot 1 juni 2020? Dan kunt u uw vakantie verzetten naar een andere datum op hetzelfde vakantiepark. Een vakantie in een andere periode kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten). Wilt u uw vakantie verzetten? Vul dan het omboekformulier in.

Vragen

Heeft u een vraag voor ons? Wij doen ons uiterste best om iedereen van antwoord te voorzien, maar wegens drukte zijn onze wachttijden wat langer dan u van ons gewend bent. Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni vragen wij u op een later moment contact op te nemen.