Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Corona-informatie

Zit je met vragen over je vakantie of twijfel je wat de actuele maatregelen zijn op het park? Je vindt de antwoorden op al je coronavragen hier. Kortom, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart op vakantie te gaan. Geen zorgen. Samen regelen we het.

Maatregelen op het park

Vakantie vieren is vrij zijn en doen waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf.

Bekijk maatregelen

Veelgestelde vragen

De huidige situatie roept veel vragen op. Dat begrijpen we. Zeker als je een vakantie hebt geboekt of wilt boeken. We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. Zo vind je zelf makkelijk en snel het antwoord op je vraag.

Tip: kun je een vraag niet vinden? Probeer de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Bekijk veelgestelde vragen

Vakantie omboeken of wijzigen

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Heel vervelend. Gelukkig hebben we omboekgarantie. Hiermee verandert je vakantie gewoon met je mee. Vaak is een kleine wijziging genoeg om jouw vakantie aangepast, of in de toekomst toch door te laten gaan.

Bekijk omboekinformatie

Actueel reisadvies

Goed voorbereid op reis. In deze tijd betekent dat naast het pakken van je koffer en paspoort, ook het checken van de actuele reisadviezen. Niet alleen van het land waar je naartoe gaat, maar ook waar je vandaan komt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bekijk reisadvies