Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland

Vlissingen, Zeeland, Nederland

  • Toplocatie aan zee
  • Strandhuisjes
  • Vlissingen op loopafstand

reviews

8.7

Vakantiepark Strandpark Zeeland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 47 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 47 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Energiegevend
9
Naam: Albert
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Frederik Kohnen
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
-10-
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super safaritent en ligging
10
Naam: CS Rol
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In één woord fantastisch!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nu voor het 2e jaar weer in Vlissingen (bij ons van vroeger uit bekend als Camping de Nolle) geweest en komen zeker nog een keer terug. De ligging is perfect maar ook de accommodatie (chalet) is prima.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Superplek
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een super midweek in het strandhuisje gehad! Het huisje was schoon, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Tot onze verrassing stond er halverwege onze vakantie een flesje rosé op de veranda. We hebben geluk gehad met het super mooie weer!
10
Naam: Sander Lageman
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top
8
Naam: Frank van Kleef
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantatisch zo op het strand!
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Unieke ligging. Alles wat je nodig hebt is te vinden!
9
Naam: Gerlach Latour
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
5
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slecht schoongemaakt (beschimmelde Nespresso cupjes, oordopjes vorige gasten). Tevens een vies douchegordijn. Geen onderhoud gepleegd.
Uw vakantie op Strandpark Zeeland is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Uiteraard dient iedere accommodatie bij aankomst schoon en in orde te zijn. Wij hebben uw opmerkingen inmiddels kenbaar gemaakt aan de parkleiding van Strandpark Zeeland, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en dergelijke situaties voorkomen kunnen worden. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige strandhuisjes. Toplocatie .
10
Naam: Henny
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een heerlijk huisje met een geweldig uitzicht. Super dat ze je spullen brengen en ophalen bij het huisje. Mooiste stuk strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen sfeer en prima ligging.
10
Naam: Brenda Koevoets
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch. Ligging is heerlijk, stad vlakbij, prachtige natuur, mooie dorpjes in de omgeving. Top!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toplocatie! Voortaan svp ook betere WiFi
9
Naam: Jacqueline Lingen Rosendaal
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een makkelijke tuinstoel zou fijn zijn. De ligging strandhuisjes Vlissingen is echt fantastisch. Zeker een aanrader.
10
Naam: M. Peters
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima! Ligging, sfeer huisje, vriendelijkheid medewerkers, uitzicht op zee, dichtbij vlissingen
7
Naam: Roel Cuijpers
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een strandhuis zandvrij opleveren is onmogelijk. Een stofzuiger er doorheen halen had het verschip even kunnen maken bij ontvangst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Topligging!
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging en vriendelijkheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was erg koud toen na twee dagen de buiten temperatuur daalde. Kacheltje redt het dan niet. Het regende de laatste nacht behoorlijk en t water liep bij de deur naar binnen.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen over de gehuurde accommodatie ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u in ieder geval een prettig verblijf heeft gehad op Strandpark Zeeland. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima plek vlakbij het strand
10
Naam: Arend Veijer
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben erg genoten het zag er heel erg netjes uit wij waren op slag verliefd op e houten inrichting. Alles was op loop afstand. Wij hadden dit geboekt als huwelijksreis en we hadden niet beter kunnen wensen
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn tevreden.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.