Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland

Vlissingen, Zeeland, Nederland

  • Toplocatie aan zee
  • Strandhuisjes
  • Vlissingen op loopafstand

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Zeeland scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 83 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 83 reviews

7
Naam: Yvonne Henskens
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De lokatie is geweldig, vriendelijk personeel, prima service met het vervoer van bagage.Het huisje is echter verouderd en met name de badkamer was echt onfris; wasbak liep niet af, chiffon lekte en het rook onfris naar urine. Koffiezetapparaat lekte. De deur klemde ontzettend en de sleutel brak bijna af in het slot.Natuurlijk betaal je voor de lokatie op het strand maar voor deze prijs verwacht je een nettere badkamer (welke ook zeer koud was).
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een geweldige ligging. Wel mag het interieur beter onderhouden worden. De eettafel is oud en versleten. Ook de slaapkamers zijn erg klein. Wij waren nu met ons tweeën in een vier pers Chalet . Voor 4 volwassen vind ik het chalet te klein. Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad.
10
Naam: Els Korteland
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden het geluk dat het boven verwachting mooi weer was het grootste deel van de week. Dat maakt de beleving van het slaapstrandhuisje echt een groot feest. Wakker worden op het strand en de hele dag de verandering van de zee en lucht , is echt heel bijzonder. Maar ook de attente aandacht toen het stormachtig werd was heel fijn. Het huisje zelf was klein maar fijn voor 2 personen.
8
Naam: Erwin Lubbers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huisjes aan het strand zijn uniek!
10
Naam: Bea Van Tuijl-Kuijer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niet fijn om boven te moeten slapen. Steil trapje en te weinig houvast.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging en een mooi chalet!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de locatie het chalet
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Unieke locatie op het strand. Met name ochtenden en avonden.
9
Naam: Tessa van der Zanden
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Stefanie
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zouden eigenlijk met 4 personen gaan (ik, mijn vriend en nog 2 andere vrienden), maar uiteindelijk zijn ik en mijn vriend niet gegaan. Dit omdat mijn vriend verschijnselen van corona had en zich moest laten testen (gelukkig was de test negatief en dus geen corona). Maar onze vrienden waren erg te spreken over de accommodatie! Het uitzicht vonden ze zo ontzettend mooi! En het weet zat natuurlijk al helemaal mee! Ze hebben een heerlijk weekend gehad! Hopelijk volgend jaar met z’n vieren, zónder corona.
10
Naam: Paul V.
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige ligging ah strand!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bijzonder genoten van het schattige strandhuisje. Alles was prima geregeld door Roompot. Zeker voor herhaling vatbaar. Geweldig ook om de hele dag/nacht de schepen te zien en horen. Heerlijk strand. Zwemmen in zee . Kortom: geweldig !
8
Naam: Andre Palmans
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn TEvreden mensen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel mooie plek om te vertoeven
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De safari tent was niet schoon, spinnenwebben boven het aanrecht, vele lange blonde haren op de meubels en tandpasta resten op de spiegel. De tenten staan precies naast het tennisveld (niks mis mee) maar de bankjes op dat veld staan precies bij de tenten en bij ons voor het sanitair raampje, ze staan al vanaf 8 uur hele gesprekken bij die bankjes te voeren. Niet fijn wakker worden, niet fijn om van je sanitaire ruimte gebruik te maken (zowel klein als grote boodschap)
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het gevoel van een zijn met zee, strand en duinen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Flexibiliteit van het personeel bij het uitvallen van de stroom in de avond
10
Naam: hjt rutten
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima ligging tov Vlissingen. En voor maken van uitstapjes. Het deel waar we zaten ( rechts van trap naar strand) maakte trieste indruk. Dit was camping deel.
7
Naam: Stefan Stam
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park was goed te bereiken en de ligging is prima. De blonde dame bij de receptie was zeer vriendelijk bij het ontvangst (vrijdag 21 aug.). Helaas waren wij minder blij over de schoonmaak van de accomodatie toen we hier binnen kwamen. Er lagen bijvoorbeeld nog plukken haar en zeepresten in de beschimmelde doucheruimte, pannen en ander keukengerei was vies en Henry de stofzuiger had er ook nog wel door gemogen. Ondanks het slechte weer, waar niemand wat aan kan doen, hebben wij wel een prettige week in Vlissingen gehad.
8
Naam: W. Knook
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eenvoudig, basic, prima locatie dicht bij het strand. Accomodatie was matig schoon, medewerkers park zeer vriendelijk.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk en goed verzorgd.
10
Naam: Mark Wassenaar
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fijne familiecamping, super ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie, super leuk de safaritenten een aanrader
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
leg gras aan op het camping deel ipv steentjes en/of schelpen. Die doen zeer aan je voeten en het nodigd de kinderen niet uit om te spelen. Verder zou iets wat het geluid van de weg omhoog naar de boulevard zou temperen welkom zijn want wat een herrie zeg. Verder perfecte accomodatie met fantastische douch (safarie tent) en ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van het park is ronduit fantastisch, de trap op en je staat op de boulevard. Bij de receptie was 1 heel vriendelijke dame, de andere leek het allemaal teveel. Overige personeel erg vriendelijk. Ons chalet was niet schoon en had gebreken. Na melding is het zo goed als mogelijk opgelost. Echter bleek het onderhoudsprobleem al langer bekend. Los het dan op. Ook bleek het moeilijk om aan goed schoonmaak personeel te komen. Geef mensen dan voldoende tijd om te poetsen of biedt een goed salaris. Voor € 1400,- per week verwacht je meer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.