Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1646 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1646 reviews

9
Naam: Daniëlle Stoof
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ideaal dicht bij het strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk , het weer werkte natuurlijk ook mee maar wij hebben genoten van deze misschien wel laatste zomerse dagen van dit jaar.
8
Naam: J. de Molenaar
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Nadeel was dat er met regelmaat een rioollucht te ruiken was
9
Naam: Sonja Bouwkamp
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
WIJ VONDEN MET NAME DE SFEER ERG PRETTIG, RUSTIG, VRIENDELIJK EN OPEN. WE HADDEN EEN WELKOM GEVOEL EN HET WAS DUIDELIJK DAT IEDEREEN GENOOT VAN ZIJN VERBLIJF.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie en ook nog lekker weer!
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben het naar ons zin gehad. Maar inderdaad de toegewezen plek was aan de kleine kant en vrij dicht bij de (over)buren. Verder vind ik het jammer dat we bij het boeken van onze vakantie via de webpagina niet de mogelijkheid kregen om aan te geven dat we een ACSI card hebben en zodoende een lager tarief hoefden te betalen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
Naam: Peter Pannen
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Herrliches Wetter, herrliche Lage und Umgebung und ein schöner Campingplatz haben mal wieder unseren Urlaub zu einem der schönsten in diesem Jahr gemacht. Nochmals vielen Dank an die Mitarbeiter des Camping Dishoek.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Onze hond was losgebroken ochtends en is zeer liefdevol opgevangen door het personeel van de winkel. Ze zijn zelfs met hem gaan rondrijden om te kijken of hij ergens herkenning gaf. Super service
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Stonden bij je toiletgebouw. Hele ochtend klapte de deur dicht, een geluidsdemper zou fijn zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn dicht bij duin en strand op het mooiste eiland van Zeeland.
7
Naam: Ingrid van den Berg
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hele mooie liggen. Prachtig vlakbij de zee Dame in sanitair gebouw was vaak aanwezig.
8
Naam: Eam de Been
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne plaats onder de duin.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
7
Naam: John Laumen
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik stoor me enorm aan de honden die overlast bezorgen. Er zijn steeds meer mensen met minimaal 2 en zelfs 3e honden. De beesten poepen en plassen op het park, en blaffen dag en nacht. In onze rij stonden ook nog mensen met honden die elkaar naar het leven stonden. Mag je overigens niets van zeggen, wordt je boos aangekeken de rest van het verblijf. Ik overweeg dus de komende vakantie om te zien naar een camping waar geen honden worden toegelaten of met een beter toezicht. Gr. John Laumen
8
Naam: B. van der Ziel
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
alles was goed voor elkaar ligging dicht bij het strand wij vinden alleen dat de toilet gebouwen wat aandacht behoeft
9
Naam: J.A van Eck
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het eerste wat mij opviel was de hartelijke begroeting van de dame achter de receptie en de uitleg van de meegegeven folders.
8
Naam: Rob Peters
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hier kom ik graag terug
6
Naam: Hans Schipper
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
te kleine plaatsen, te dicht op elkaar
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Ronald van den Hurk
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne ligging, goed aangegeven.
10
Naam: Joan. Paul
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal top !
4
Naam: F Janssen
Datum: 10 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ik heb het idee dat ik behoorlijk ben afgezet, €76,- voor 2 nachtjes 1 persoon camper
Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren.Echter zijn dit standaard nachtprijzen die worden gebaseerd op vraag en aanbod. Wij hopen u dat u verder wel heeft genoten van de omgeving van het prachtige Dishoek/ Walcheren. Graag tot ziens
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De ligging is ideaal vlak bij het strand
7
Naam: Peter Oomen
Datum: 9 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij zijn overwegend tevreden over de camping en zeker over de receptie. Wel hebben wij een groot probleem met de manier van boeken via uw site en de consequentie voor ons m.b.t. het tarief dat door ons is betaald. Concreet het volgende: Wij zochten een camping in Zeeland en vonden op uw site dat camping Dishoek in de periode 1 tot 8 september nog 1 plek beschikbaar had en wij hebben snel via uw site geboekt ( overeenkomstnummer 00020455795 ) en ook direct betaald. Nergens op uw site was en is het mogelijk om aan te geven dat wij lid zijn van ACSI waardoor wij voor een goedkoper tarief in aanmerking konden komen. Wij hebben 238,20 euro betaald voor deze 7 nachten oftewel 34 euro per nacht. Toen wij 3 nachten hebben bijgeboekt (overeenkomstnummer 00020473703) bleek later dat wij in deze hele periode slechts 22 euro per nacht hoefden te betalen als wij op uw site het lidmaatschap van ACSI konden aangeven. Dit betekend dat wij nu voor de periode 1 t/m 8 september ongeveer 77 euro teveel hebben betaald. De dames van de receptie hebben gevraagd aan het hoofdkantoor om dit te corrigeren maar dit is zonder vermelding van reden afgewezen. Naast het feit dat wij in een revieuw willen opnemen dat het sanitair in onze periode op camping Dishoek wel schoon en verzorgd was (in tegenstelling tot de revieuws over de maand augustus) lijkt het ook zinvol om andere potentiële campinggasten te wijzen op bovenstaande en aan te bevelen om via een andere site bv. ACSI te boeken. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad. We komen zeker terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten. Goede ligging en rustig
8
Naam: Chris van den Bosch
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.