Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1720 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1720 reviews

7
Naam: Jennie de Vos
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel. Kleine plaatsen op de camping zelf. En camping doet wat verouderd aan, toiletgebouw vooral. Wij stonden op een plek waar constant een gebrom van een ventilator van het toiletgebouw was te horen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettige en vriendelijke en gast vrijhied
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
De manier waarop we zijn behandeld met het wespenprobleem is beneden alle peil. We konden niet buiten ziten omdat het krioelden van de wespen. Ze zaten s nachts zelfs in onze caravan. Na herhaaldelijk melden bij de receptie werd gezegd dat het aan de bomen en er niets aan te doen was. We konden een plaats krijgen op een andere camping. De plaats naast ons zou niet meer verhuurd worden. Twee dagen stond er een nieuwe huurder met twee kleine kindjes??? Op 16 september kwam de T.D-er met iemand in een keer toch spuiten. Terwijl eerder werd vermeld dat er niet gespoten kon worden ivm veiligheid huisdieren, bleek dit nu in een keer geen probleem meer te zijn. Mijn vrouw kreeg bestrijdingsmiddel op haar kleding en er werd lachwekkend op gereageerd; dan heeft U zeker geen last meer van wespen!!! Dit wespenprobleem heeft geduurd van 21 augustus tot en met 16 september. Onnodig te vermelden dat dit onze vakantie dusdanig nadelig heeft beinvloed. Graag Uw reactie hierop.
7
Naam: C. van der Ven
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De ligging van de camping t.o.v. de zee/het strand en dat huisdieren zijn toegestaan zijn de enige redenen dat we hier al 30 jaar komen voor een naseizoenplaats. De plaatsen worden niet tot slecht onderhouden, heggen worden nooit geknipt en het gras wordt 1 x per week slecht maar wel snel gemaaid. De toilet gebouwen zijn niet meer van deze tijd. In de avond/nacht is er geen personeel aanwezig, dus als er herrie/overlast is wordt daar niets aan gedaan. Jammer want van deze camping is iets geweldigs te maken, maar dan moet er wel worden geinvesteerd. Nu lijkt het wel dat Roompot alleen geld wil verdienen maar er zo weinig mogelijk voor te doen, deze mening hebben veel van de groep mensen die hier al jaren komen.
9
Naam: B. Vermeer
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Positief
9
Naam: A. Conemans
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Niet de eerste keer dat we te gast zijn in Dishoek, elke vakantie weer genieten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima ligging maar wel erg druk.
9
Naam: B. Dieters
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Over t algemeen is voor ons de ligging het belangrijkste . Vlakbij zee , aan de overkant van de camping. Heerlijk
8
Naam: M. Schalken
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij komen graag naar camping Dishoek. De winkel zou wat meer aanbod van artikelen mogen hebben. Te vaak lege vakken! Het sanitairgebouw midden op de camping zou wel gemoderniseerd mogen worden,
9
Naam: F. van de Wall
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Gastvrijheid
We waren blij dat de camping nog steeds in zijn originele staat is en wij toch nog hebben kunnen camperen. Zo’n mooi plekje om buiten te zijn en te genieten van de kust, de duinen en de zee.
8
Naam: Leen de Waal
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona stress hebben we bijna 2 maanden met plezier op de camping gestaan
9
Naam: M.H.M. Verheijen
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We staan al voor het 2e jaar of een seizoenplaats in Dishoek. Dit vooral voor de ligging en het vriendelijke personeel. Het enige wat minder is is de toegang naar de vrij kleine kampeerplaats. Jammer dat er zo weinig ruimte is om de caravan op zijn plaats te zetten en weg te halen. Heb menige caravan en camper in de bossen zien gaan en daardoor beschadigingen zien oplopen. Ook is de kampeerplaats erg ongelijk en lukt het bijna niet om een voortent degelijk recht neer te zetten. Daar zou wel enige verbetering plaat s mogen vinden, evenals het snoeien van de heggen en bomen.
9
Naam: H.J. van Laviere
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping Super ligging Sanitairruimte is wel echt aan een opknapbeurt toe!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gedateerd park, niet wat je van een Roompot park verwacht.
8
Naam: Jack Vermeulen
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer prettig
9
Naam: M.N.M. Gillissen
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gastvrij
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het weer werkte niet mee. Helaas 3 dagen eerder weggegaan door t weer. De door de receptie toegezegde refund van de toeristenbelasting is nog niet naar ons overgeboekt. Wij zien dit gaarne tegemoet. Met vr.gr. A.J.Steenbeek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
super, we komen zeker terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer goed bevallen en wensen volgend jaar weer terug te komen.
8
Naam: H. Hogenboom
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
een fijne camping, direct achter de duinen. geweldige plek
9
Naam: A.J. van Engelen
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
7
Naam: L. Balgooi
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben ons vermaakt. De voorzieningen zijn voldoende maar de WiFi was matig.
7
Naam: Ineke Hogeweg
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het ligt heerlijk dicht bij het strand. Maar we denken er toch over om een andere camping te zoeken waar meer gras is op de plek en minder modder.
9
Naam: Tonny Jacobs
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het is voor de tweede keer zo goed bevallen dat ik een voorseizoensplek geboekt heb op camping Dishoek. Nu nog voor de winter een fijn huisje vinden voor 7 personen.
8
Naam: P. Pennings
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
het verblijf op de camping bevalt ons erg goed dat is ook de reden dat we al een groot aantal jaren steeds weer terug komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ab Kools
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Enige minpunt is dat de elektra twee keer is uitgevallen voor de camper
9
Naam: J. van Rossum
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
heerlijk verblijf en genoten van de gastvrijheid op de camping
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.