Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1934 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1934 reviews

10
Naam: John Kroese
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima camping, dicht bij strand en stad Vlissingen. Een gouden combinatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Camping Dishoek ligt prachtig en heeft prima personeel en voorzieningen. Wel mis ik een persoonlijk tintje en de echte campingsfeer. Het is wat tam allemaal.
8
Naam: A van den Hoek
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
er is structureel te weinig personeel in de horeca, en dan moeten de stagiaires ook nog mee werken, bij de snackbar geen take away en altijd heel lang wachten, dan werkt het systeem weer niet dan moet je via het restaurant gaan bestellen, dan wordt alles apart verpakt dat kan veel economischer
8
Naam: Wiebe Kloosterman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
De ligging
10
Naam: Wim Netten
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik wil terug! Zijn voor de tweede keer in uw park geweest en genieten er steeds weer van. Heerlijk die ligging vlak aan zee!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Top camping! Erg bevallen. Geen “massa” camping maar heerlijk opgedeeld in hofjes/straatjes. Vriendelijk personeel, alles aanwezig op de camping en dichtbij het strand en leuke plaatsjes. Erg genoten, komen zeker een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hadden een geweldig verblijf bij camping Dishoek. We zijn heel tevreden. Het enige wat niet werkte was de instelling van de TV zenders. Dat wilde niet lukken. Hier kon ook niemand ons mee helpen. Verder chapeau voor dit park.
8
Naam: G. Walraven
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Gezellige camping, mooi gelegen, vriendelijke mensen. Maar sanitair is echt ondermaats: oud en niet erg goed onderhouden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Schitterende plek, heerlijk nabij de zee en het strand.En op fietsafstand van leuke dorpjes zoals Zoutelande.
9
Naam: Ineke Lind
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad bij Camping Dishoek, ik kom graag terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Esther
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Alles zeker een 8 waard! Klein minpuntje, als eerder aangegeven; onze kampeerplek was iets te klein voor onze caravan. 45m2, caravan is 7 mtr incl distel. Hij paste maar net tussen de 2 heggen. Maar ontzettend aardige medewerkster, die voor ons gereserveerd heeft!
4
Naam: Sarah Praet
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Camping op zich is ok, al zit je wel erg dicht op elkaar met weinig privacy. Reden van slecht cijfer zijn de vuile douches en WCs. Maar een paar beschikbaar en echt smerig (natte wc brillen, douches vol modder en massa s haar). Restaurant was goed, ligging tov strand ook prima.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel. Mooie ligging en alles netjes schoon
8
Naam: Loos
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben het heel leuk gehad de ligging bij het strand en de dorpen eromheen is zalig
10
Naam: John Dooms
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Super leuke camping. Wij komen er graag. Na alle geruchten dat er huisjes komen zouden wij het op prijs stellen dat er toch een gedeelte camping blijft. Zou zo jammer zijn dat geld weer de boventoon speelt . Aub goed over nadenken in de plannen en ik zou daar graag van op de hoogte gehouden willen worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad ondanks dat het weer niet mee zat. Het personeel erg vriendelijk
8
Naam: Jacob Wiegman
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ondanks het mindere weer een prima vakantie gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Alles was prima voor elkaar. Alleen het sanitair gebouw is dringend aan een opknapbeurt/vervanging toe. Ook het schoonmaken werd niet echt serieus genomen. In de ochtend wel, maar overdag deden ze maar wat.
7
Naam: H.T.M. van der Laan
Datum: 14 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Locatie nog steeds reden om jaarlijks hier te kamperen. Plaats 509 is op de achterste helft te zacht en blubberig. mijn caravan is bij het oprijden van de plek in een 20 cm diepe kuil vast komen te zitten, met 5man was dit niet op telossen en met behulp van mijn auto en een sleepkabel heb ik dit zelf opgelost. Voor de maand juni 2022 heb ik plaats 509 opnieuw besproken bij deze onder de volgende voorwaarden: Deze kampeerplek dient door egaliseren en achterin het terreintje ophogen normaal begaanbaar gemaakt te worden voor mijn caravan met mankracht geplaatst. Tijdig inzaaien is daarom ook wel geboden.
10
Naam: M. van Offeren
Datum: 14 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ik kom al 25 jaar op deze camping. De heggen op het achterste deel groeien erg hard, wij konden onze electirciteit nauwelijks bereiken. Moesten helemaal de heg in. De plek waar wij stonden vond ik te klein voor onze caravan met voortent. We hadden geen plek meer om nog een beetje prive buiten te zitten. Zaten zowat op het pad. De draaicirkel om met een caravan op het hoofdpad te komen is voor veel caravanscombis te klein. We hebben veel mensen in de problemen zien komen. De heggen zijn groot en groeien hard. Na 4 weken heb ik zelf de heg aan de achterkant van de caravan gesnoeid. Kon niet meer bij de watertap komen.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: C Priems
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
heerlijk rustig park, dicht bij zee, het was alweer 30 jaar geleden dat we hier waren maar alles positief veranderd
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
super lokatie, prima kampeerplekken en schoon sanitair. Behulpzame receptie die ons ook buiten kantoortijden behulpzaam was.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Sanitair gebouw kan iets netter ivm afgebladderd de afwasbakken. En de groene hegen bijhouden. Afknippen en onkruid verwijderen. Al met al komen we hier GRAAG TERUG!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en mooi park
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima verblijf voor 2 weken gehad in Zeeland.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Al een 4-tal jaar komen we naar camping Dishoek. Wat een genot. Gezellig hebben we het daar. Er is een frietzaak en een restaurant, voor als je geen zin hebt om te koken. En een kleine supermarkt waar je heerlijke broodjes kunt kopen, maar ook versproducten, snoepjes, maar ook lekkers voor je huisdier. Maar er is nog veel meer. De rust, dicht bij zee en het ligt centraal om heerlijk naar andere delen van het mooie Zeeland te gaan. Ik zou zeggen. Fijne vakantie👍😉
8
Naam: Danny Meekers
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Bij aankomst naar een grotere plaats gevraagd omdat onze caravan er maar net niet opging daar wij onze caravan scheef moesten zetten en geen voortentje konden opzetten ,een jonge medewerker van de info balie zei dat er geen grotere plaats meer vrij was ,en na 7 dagen toen ons vakantie voorbij was waren er toch nog verschillende GROTERE plaatsen die toen nog vrij waren ,dat vond ik toch heel jammer ,dan moeten ze niet zeggen dat er geen GROTERE PLAATS meer vrij was ,voor de rest een goede vakantie gehad .
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.