Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1752 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1752 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Rene Weijmans
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Vier nachten na elkaar was alle parkverlichting uitgevallen De winkel heeft om half negen al bijna geen broodkeuze meer.
8
Naam: Sabine Collignon
Datum: 6 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Super vriendelijk personeel, die meedenkt in mogelijkheden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kelly Beugels
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het was een spontane ontvangst, ik voelde me meteen welkom, Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het park en sanitair zijn goed onderhouden en ik vond het een extra dat op ieder veldje een aparte douche en afwasplaats was. Het park ligt meteen aan aan mooi strand. De vakantie was zeker de moeite waard!!
10
Naam: Jan van der Linden
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Peter Heerlijn
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
in eerste instantie hadden we een gratis optie dicht bij het strand aangegeven, vervolgens kregen we plek 451 achter op de camping toen gebeld een plek cq. laan aangegeven 141 35 euro betaald voor deze voorkeur. vervolgens stonden we alleen in deze laan dat geeft geen echte camping gevoel. groet Peter Heerlijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Behoudens de prijs, prima camping. We konden geen gebruik maken van de ACSI-korting voor één nacht
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn, we komen zeker een keer terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Hans Tesselaar
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuk park mooie ligging alleen vonden wij de plekjes niet erg groot.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Jammer dat er niemand is, geen welkom, geen contact. Alleen 1 persoon in de winkel gezien en 1 achter de afhaalmaaltijden. Nul contact of service, terwijl de camping halfvol was.
10
Naam: Nicole Beaujean
Datum: 25 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
goede locatie. vriendelijk personeel. de ontvangst was supervriendelijk. Zonder problemen online geboekt en konden we meteen inchecken. Altijd graag!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en we hadden mooi weer
8
Naam: M. Leers
Datum: 20 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij waren op één zaak na heel tevreden. Wat we niet begrepen is dat men schijnbaar standaard bij jullie €10 reserveringskosten moet betalen met een ACSI voordeeldkaarten, terwijl we niet gereserveerd hadden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Te kleine plaats en balie medewerkers waren drukker met zichzelf dan gasten
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Service staat hoog bij ons in het vaandel en we vinden het vervelend dat u dit niet zo heeft ervaren. Wij hebben de desbetreffende personen hier dan ook op angesproken. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: C. Seegers
Datum: 18 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Camping Dishoek uniek camping in nl schandalig dat ie wordt opgeofferd voor het grote geld men moet zich schamen
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Daphne Schoenmakers
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf met een grote familie. Het huis was ruim opgezet, gezellig en perfect voor onze samenstelling incl. babys en honden. Echter vonden we dat het huisje zelf toch echt wel aan een opknapbeurt toe is, de voorplaat van de oven zat los, alles kraakt, de bedden zijn hard en het enkele glas was ook best fris in de nacht. De locatie super dichtbij het strand en de vriendelijke medewerkers zijn ons wel weer enorm positief opgevallen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
mooie ligging en opstelling camping. Geen persoonlijk contact is nadeel, onpersoonlijk. Schoon sanitair, kosteloos en zonder munten en drukkraan douchen is prettig. Sanitair wel wat gedateert
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik had n mooiere camping verwacht. Het is natuurlijk nogal vroeg in het jaar dus nog niet veel groen. De paden zijn smal om doorheen te rijden met de caravan. Geen mondkapjes in het toiletgebouw vond ik vreemd. Geen ontsmetting voordat je het wc gebouw in ging. Deuren naar toiletgebouw zien er niet fris uit om te openen. Wel heel vriendelijk en gastvrij personeel. Verse afbakbroodjes van goede kwaliteit. Supermarktmedewerker was heel vriendelijk.
9
Naam: Patrick Schrieks
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De ligging is fantastisch, de trap naar het strand ligt pal achter de ingang. Het sanitair was prima, schoon en hete douches. In de zomer komen wij zeker nog eens terug. Plaatsen op 300 en 400 zijn prima.
9
Naam: Magret Verhoeven
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We komen zeker terug voor de mooie ligging . Maar dan hopen op beter weer en betere omstandigheden van ons uit .
9
Naam: H.C.A. Schepers
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Joost Gijsbers
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zo jammer dat het maar een weekend was. Nu aftellen tot de zonervakantie
4
Naam: Pascal Delahaije
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ik vond de prijs niet in verhouding staan tot hetgeen wordt geleverd. Een tip mijnerzijds om de slang bij de stortplaats van het chemisch toilet in te korten omdat de slang in de poep en pies hangt kreeg geen aandacht. Veel schroefgaten in de wanden en muren van het toiletgebouw, afgebroken plank en een vervangen spiegel die blijft liggen, toiletten die water blijven geven (zonde van het water), alle lichten staan dag en nacht aan, geen afvoerdoppen bij de afwasbakken, troep op het talud naar de herentoilet, etc. Wat dan het meest ergert dat je daar €50 per nacht voor neer moet tellen terwijl het lijkt op een Franse camping, zonder de Fransen tekort willen doen. Ons zie je niet meer terug!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat jammer dat de prijs-kwaliteitverhouding niet geheel aan uw verwachting heeft voldaan. Graag bieden we onze excuses aan. Wij zullen uw opmerkingen uiteraard kenbaar maken bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen dat u desondanks toch een prettige tijd heeft gehad in Zeeland en dat u heeft genoten van de prachtige omgeving rondom Camping Dishoek. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: W. Dijkstra
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben super week gehad voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.