Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 825 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 825 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
we hadden een mooie ruime vlakke plek. sanitair had iets meer schoongemaakt kunnen worden. receptie was vriendelijk en behulpzaam. de nabijheid van het strand en de zee is ideaal.
8
Naam: Gooris Patrick
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie comfortplaatsen, prima gelegen en goede voorzieningen. Van de receptie ben ik helemaal ontevreden en vind dat ik allesbehalve geholpen ben en vriendelijkheid was door de oudere dame en man allesbehalve sprake. Ik boekte via de website van ACSI een comfortplaats. Bij het boeken, niets aan te duiden of te zien dat je met de ACSI kaart niet op een comfortplaats kon staan. Onmiddellijk het volledige bedrag betaald, omdat we de dag erna aankwamen. Bij aankomst bij de receptie laat ik mijn ACSI kaart zien en zegt men mij dat ik de kaart korting krijg op een comfortplaats. Ik had moeten telefonisch boeken .... Waarom dan een website om online te boeken ????? Waarom is het dan NIET onmogelijk om een comfortplaats te boeken met ACSI??? Zaterdag aangekomen, ze gingen navraag doen en moest terugkomen, de klantvriendelijkheid was ver zoek.... Maandag terug naar de receptie, was er een jongedame aanwezig, WEL vriendelijk, wist van niets, terug hetzelfde verhaal gedaan ..... Deze dame gingen het met de verantwoordelijke bespreken, Ik vond dat het onmogelijk moest zijn om dan zo online te boeken en ze sprak over een compensatie te regelen. Heb dit nog nooit ergens op een camping meegemaakt, oftewel kon ik niet boeken, oftewel werd de ACSI korting verrekend, oftewel terugbetaald als het bedrag reeds volledig betaald was. Terugbetaling ging blijkbaar hier niet, ook al hebben ze het rekeningnummer. Een ganse week niets vernomen, bij het uitchecken terug de onvriendelijke man die niets van een bespreking of regeling wist en ons wandelen stuurde. Mooie toffe camping, maar duidelijkheid over de boeking en prijs was er niet. Hopelijk wordt dit in de toekomst opgelost, anders zullen er nog vele ontevreden kampeerders volgen. Waarom een website aanbieden om te boeken als je volgens de receptie best telefonisch boekt??? Graag een Roompot reactie...
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
veel ruimte en schaduw op de campeerplek
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne camping
9
Naam: Jan Hendriks
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooi rustig ongedwongen zelfstandig verblijf. Goed schoon onderhouden toiletgebouwen. Tal van mogelijkheden op en buiten het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, rust en aardige medewerkers
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is prachtig gelegen, vlakbij het strand. Rustig en de safartent stond op een prima plek!
10
Naam: Anonimen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ligging dicht bij zee en centrale ligging t.o.v. andere plaatsen op het eiland.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geweldig weekend gehad alles goed geregeld
8
Naam: Veroniek van der Broek
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving en ruime plek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij komen al meer dan 30 jaar naar de camping en vakantieparken van Roompot, dus zijn zeer tevreden. Ons volgend verblijf is reeds geboekt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
4
Naam: Tony Nijenhuis
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De faciliteiten zijn aan vervanging toe, ze waren kapot, smerig of gewoon erg versleten. De gehele camping maakte een gedateerde indruk. Ik vond het personeel wel behulpzaam en service gericht.
Bedankt voor uw compliment met betrekking tot de behulpzaamheid van onze collegas. Zij doen tenslotte iedere dag hun uiterste best om al onze gasten een prettig verblijf te bezorgen. Het is jammer om te lezen dat bepaalde faciliteiten versleten of kapot zijn. Dat is niet onze bedoeling. Wij gaan hier dan ook achteraan om verbeteringen door te voeren. Wij zien u graag nog eens terug!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: PurkAnoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Rustig
10
Naam: Yvette Dierckx
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer vriendelijke mensen in een prachtige omgeving. Dikke merci
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jannie De Bel
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie camping met verouderd sanitair
9
Naam: Kristel van Rumste
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
alles was kraaknet geweldige ligging, houden van het strand in vrouwenpolder gezellige grote plaats in de schaduw super mooi weer nieuw sanitair vriendelijk personeel rustige gelegen wij komen graag snel terug bedankt
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Niets op aan te merken. Eventuele genoemde verbeterpunten zijn puur voor de puntjes op de i.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: E. de Decker
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Kom terug natuurlijk is goed weer belangrijk Carpe Diem mon en hilde
9
Naam: W. van Es
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel plezierig om hier je vakantie te vieren. Vooral geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. Fijn strand.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een paar hele leuke dagen gehad, waarover we louter positief zijn voor wat betreft het verblijf op de Zandput
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie camping, goed gelegen. Enkel wat te duur!
10
Naam: Jennelyn montes
Datum: 25 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooi park dichtbij het strand
9
Naam: Mari Vissers
Datum: 25 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Camperplaats goed
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.