Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1265 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1265 reviews

9
Naam: H. Wijma
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima medewerkers, sanitair goed verzorgd en héérlijk dicht bij zee. Dik tevreden!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Grote camping maar toch gemoedelijke sfeer door kleine veldjes en vlak bij mooiste strand van Nederland 🇳🇱 We hebben het perfect gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooi park op een prachtige plek. Schoon sanitair en prima plaatsen voor onze tent. We hebben heerlijk gefietst met de fietsen gehuurd via het park de service was top. We hadden super mooi weer en hebben erg van genoten. Nadeel was dat de camping vaak nog wel rumoerig was na 23:00.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Jammer van de slechte ontvangst; gelukkig werd gesprek na een onplezierige discussie overgenomen door de parkmanager die het professioneel overnam. Daarna alleen maar lof over het park. Echt een aanrader.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Net als vorig jaar weer een fijne kampeervakantie. Fijnste camping dicht bij strand en zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Allereerst wil ik u bedanken voor het heerlijke verblijf. Uw staf ter plaatse was duidelijk erg gemotiveerd om er iets moois van te maken. Persoonlijk vonden wij alleen dat de communicatie over bijvoorbeeld de activiteiten wat duidelijker had gekund. Dit kan door bijvoorbeeld een fleyer mee te geven bij de incheck. Ditzelfde geld voor bijvoorbeeld een menukaart van het restaurant.als ik naar de supermarkt kijk dan moest je zo’n beetje met je neus tegen het glas staan om te zien of hij open was. Zet bijvoorbeeld indien open een ola diepvries op wieltjes buiten dat spreekt meer aan dan een dichte deur.
10
Naam: Kristof Kenis
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Komen zeker nog een keertje langs
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijke camping vlakbij een prachtig strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke twee dagen gehad, lekker dicht aan zee won de hoofdprijs!
9
Naam: Kristel Paemen
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Camping vlak aan het strand, zeer proper sanitair en leuke kampeerplaatsen. Lekkere broodjes in de winkel.
9
Naam: Sjaak Smaal
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuk en attent personeel, mooie ligging en fijne camping. Toilet gebouw heeft wel te weinig toiletten en douches, moest altijd wachten (bij de camper plaatsen thv nr 20). Ook niet fijn dat de stort plek voor chemische toiletten bij de ingang toilet gebouw en naast de afwas was, was soms erg onsmakelijk!!! Wel schoon en verzorgd!
9
Naam: Jannie Rodenburg-zeelenberg
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Goeie sfeer en gastvrij personeel hebben mede bijgedragen aan heerlijk weekend voor deze oma met 2 kleinkinderen. De ligging van de camping is heel fijn en alle bezoekers zorgen er met elkaar voor dat het park veilig is voor kinderen.
9
Naam: Maria Barendse
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
vriendelijke medewerkers bij de receptie. Sanitair is prima.Veel ruimte kampeerplaats.winkel (broodjes)is prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne camping
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping. Zeer vriendelijken behulpzame medewerkers..mooie omgeving
9
Naam: B Roovers
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gastvrij
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad in een luxe safaritent met alle gemakken voorzien. Ook e locatie was heel fijn, op loopafstand van het strand. Het enige waar eventueel naar gekeken kan worden is een lichte rioolgeur in de badkamer. En de wegwijzering op het park naar de safaritent. Nummer 118 het visdiefje was namelijk erg verstopt. We hebben een heel fijn verblijf op het park gehad.
9
Naam: Sandra Gennaro
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heel netjes , vriendelijk personeel , rustig en dicht bij het strand
10
Naam: Yvonne Gorter
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
in 1 woord Fantastisch!
7
Naam: Franz Jansen
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik had bij de boeking aangegeven dat ik een plek wilde hebben met ligging op het zuiden en rustig gelegen. Hiervoor ook extra kosten voor gemaakt. Helaas lag onze plek op het westen en vlak naast een kinderspeelplaats en wel zodanig dat andere mensen over onze scheerlijnen stapten (en zelfs fietsten) om (vanwege de kinderspeelplaats) de kortste weg te kunnen nemen. Al met al bepaald niet rustig. Jammer: verder een fijne camping.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ik heb een fantastische rustige en relaxte vakantie gehad op een mooi verzorgd en onderhouden vakantie park. Iedereen is super vriendelijk en ook honden zijn welkom. Zeker een aanrader!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Sanne De Rooij
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week gehad in een mooi en praktische safaritent. Alles was schoon, netjes en aanwezig. Thuis de keycard al per post ontvangen, hierdoor hoefden we niet naar de receptie om in te checken en konden we na een lange rit gelijk naar de tent om de spullen uit te pakken. Super geregeld!
8
Naam: M Blom
Datum: 8 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij hebben weer genoten van de Zandput en de prachtige omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: W.H Lindenberg
Datum: 7 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, perfect bij het strand. Voor mooie fietstochten en wandelingen. Prima Wifi. Schoon sanitair met goed warm water. Fam. Fokke is zeer gastvrij en fijn in de omgang, en correct na een klacht over geluidshinder van jongelui na 23.20 uur. Camper plaatsen zijn wel dicht op elkaar. Maar het meest storende waren de vele honden. Geblaf en gekef in alle tonen, de hele dag door GRRRR. Om deze reden zouden wij niet meer terug komen.
8
Naam: H de Lange
Datum: 6 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
Naam: Thea Van Geel
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk gehad ondanks wij zonaanbidders zijn en geen strandweer hebben gehad helaas maar super park en heel relaxed terug gekomen super park dichtbij het strand en de rust heerlijk kom graag een keer met mooi weer terug dan is het helemaal perfect bedankt
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ontspannend
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.