Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1029 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1029 reviews

8
Naam: C de Jongh
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Prima camping met goede ligging.
9
Naam: J. van Laar
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Goede medewerking van de receptie bij een eerder telefonisch opgegeven plaatsnummer dat anders genoteerd was. Probleem is prima door de medewerker opgelost.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Jammer van de kleine plek.
10
Naam: Jannie Rodenburg-zeelenberg
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad door mooie ligging, redelijke grote plaats en schoon, Covidproof toiletgebouw. Ook medekampeerders deden hun best om afstand te houden en op elkaar te wachten.
8
Naam: P van der Woude
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
heerlijk verblijf vriendelijke medewerkers dicht bij strand
10
Naam: Peter Vreeke
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuke en fijne week beleefd op een heel net aangelegd park dichr bij het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
9
Naam: Andre Oudenes
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar, wij komen volgend jaar zeker terug bij camping De Zandput
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer positief en willen volgende zomer graag langer verblijven
10
Naam: Jolanda Tettero
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
10
Naam: M Buruma
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Tot volgend jaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij vonden het park heel comfortabel, het enige nadeel is dat er nog best veel hondepoep ligt. Vooral op de pad naar het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
9
Naam: Alex en Hannie Holmes
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het keurig schoongehouden sanitairgebouw
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische Safari tent met prachtig weer
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Wel een heel klein toilet gebouw. 3 douchecabine. 2 toiletten en geen unitaire.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
prima plek op doorreis bij verkennen omgeving
9
Naam: Tim Vuijk
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
De ligging midden in de natuur is zeer leuk. De grote sanitaire blok is wat gedateerd maar nog o.k. Opmerking: reservering met een Acsi kaart is zeer moeilijk. En in het Acsi boekje staat 16€ per overnachting. Maar men rekent ook nog 10€ reserveringssysteem erbij, terwijl jullie vermelden dat De Roompot geen reserveringskosten aanrekent. Dit klopt dus niet, maar ja, het is betaald, dus daar zal het wel zo bij blijven. Maar eerlijk is het niet van De Roompot.
9
Naam: Jos Greving
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Helaas werd mijn vriendin op de 2de dag van ons verblijf opgenomen met spoed in het ziekenhuis. De receptie heeft enorm goed geholpen met informatie. Ook kwamen ze regelmatig vragen hoe het ging en gaven ons enorm veel steun. Helaas liep onze vakantie heel anders dan de bedoeling was maar ze hebben er alles aangedaan om het zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Graag komen we een keer terug en dan hopen we van onze vakantie te kunnen genieten zoals de planning was. Wilt u aan het park onze complimenten doorgeven.
9
Naam: Jan Bakker
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben een herlijk verblijf gehad. Mooie ligging van een leuke camping met zeer vriendelijk en gastvrij personeel
9
Naam: Erik Schelle
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Top week gehad, de sanitaire voorzieningen waren heel de dag schoon. Lekker gegeten van de take away. Ik raad dit park zéker aan. Veel wandel routes in de buurt en op loopafstand het strand. Super!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Heerlijk dicht bij het strand, maar plek was veel te klein, kon met de overburen mee eten aan tafel
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Altijd erg tevreden over Roompot vond alleen altijd het bedrag wat je moet betalen voor voorkeur plaats erg hoog, en dit jaar is dat nog eens met €10,- verhoogd. Ik en veel familie en vrienden die ook vaak naar Roompot gaan vinden dit nogal een bedrag zou eigen veel lager kunnen
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mjm van den Heuvel
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik had een 10 willen geven maar omdat ik onder een paar bomen stond had ik geen verbinding met de sataliet en had ik geen TV ontvangst. Maar wegens de drukte was er geen andere plaats beschikbaar. Volgende keer beter
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.