Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8172 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 8172 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij houden van chalets en niet van overdreven luxe zoals op veel parken met luxueuze bungalows.
9
Naam: Diet. van Schaick-Weltevrede
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel prettig. maar bij probleem apperatuur , heel lastig op w.w.w/.........roompot oplossing te vinden om probleem op te lossen . bv. onze ervaring met t.v. en vaatwasser. Na veel tijd en lezen digitaal uiteindelijk receptie moeten bellen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad. Alleen door omstandigheden thuis, moesten we zondag middag alweer naar huis. Maar we konen zeker nog een keer terug om het af te maken. Heerlijke omgeving en aardige mensen vd roompot! Onze hartelijke dank!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was werkelijk fantastisch!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet. Goede sfeer. Veel privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het 4 persoons chalet was kraakschoon en netjes. Alleen het hang-en sluitwerk vergt wel wat onderhoud, je kijkt zo door de kieren van de deuren naar buiten. Wij vonden het park vrij ver van zee liggen, zeker 20 minuten lopen. Met auto/fiets prima te doen. Mooi aangelegd park, prima service, en mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging v h park prima, de verblijven mogen wel een keer flink opgefrist worden, zowel binnen als buiten
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker warm, comfort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij genieten altijd bij Roompot op welk park dan ook!!de de kindjes genieten altijd zo van de mini disco en koos en de knutsel club ?
7
Naam: Maria Willebrands
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas is de verwarming of thermosstaat aan vervanging toe , dan waren de radiatoren bloedheet en een half uur later weer steenkoud er was geen constante temperatuur in het huisje, de gebruiksaanwijzingen liever in het huisje want niet iedereen heeft een laptop bij zich en op een telefoon is het dan niet te zien , de deur van de wc ging niet open als de mat voor de voordeur ligt.
7
Naam: Jaap Taal
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het voldeed op zich aan de eisen, alleen was het huisje wel heel erg spartaans. Heel kaal, geen sfeer, deuren waar de kou onderdoor komt, karig servies (er is een vaatwasser maar als je met zijn vieren bent moet je elke dag wassen). Kraan douche is kapot: warm water niet regelbaar, het wordt van veel te heet tot veel te koud zonder de kraan aan te raken. Slaapkamer is zo klein dat je plat langs de muur moet lopen als je je bed uit wil Sluitsysteem buitendeur is onhandig: je kunt de deur van binnenuit niet afsluiten, waardoor kinderen zo naar buiten kunnen lopen of je hond kan ontsnappen als ie doorheeft hoe een deurklink werkt. Bank in de woonkamer vol krassen en scheuren.
10
Naam: C Zuur
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn een lang weekend bij jullie geweest en hebben een heerlijke mini vakantie gehad! Alles was tip top geregeld! Goede service en het huisje was goed schoongemaakt. Aan alles is gedacht, zelfs een flesje desinfectiegel bij aankomst in het huisje. Super dat er een temperatuur meter bij de receptie is. Het park is netjes en goed onderhouden. Bedankt en we komen zeker weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Handig om online boeking te doen en key card te ontvangen. Wel raar dat ik key card moest weg gooien
9
Naam: A.T.M.J. Luijben
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd al prima, ook het wijzigen ivm CORONA we komen zeker weer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
10
Naam: Miriam van Boxtel
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
8
Naam: Marten Oosterhuis
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn de midweek van 18 tot 22 januari bij U in Egmond geweest, We hebben een heerlijk midweekje gehad. We zaten op nr. 37 , dat was verder prima, alleen het 2 persoonsbed aan de voorkant en wel het matras aan het hoofdeind stonk naar KATTEPIS. niet zon fijne lucht als je daar met je hoofdkussen op ligt. Wij hebben zelf geen huisdieren. We vonden het toch wel belangrijk om dit aan U te vermeldem. Iedereen wil toch graag een fris bed. Met vriendelijke groeten van Marten en Anja Oosterhuis.
10
Naam: Geert Nijboer
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima service
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb dit eerder in de enquete al ingevuld. Opvallend vriendelijke mensen en goede service wb het brengen van eten
8
Naam: Henny Harder
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
afhandeling van een klacht wegens storing cv
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Het huisje was schoon en bevatte voldoende huishoudelijke spullen om een week lang gebruik van te maken
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anne Jager
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het gezellige schone huisje vlak bij zee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, precies als verwacht. Ik maak ook buiten coronatijd zelden gebruik van allerlei voorzieningen dus heb niets gemist. Wel was het bagage vervoer naar mijn verblijf (107) best zwaar! De redelijk steile helling was lastig!
9
Naam: Marjan
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie en bereikbaarheid zijn prettig. Mooi uitgangspunt voor buitenactiviteiten. Het park is heerlijk rustig. Inrichting van huisje is sober maar okay. Handig een combimagnetron en vaatwasser. De karren om je spullen naar het huisje te brengen zijn heel functioneel. De receptionist was erg vriendelijk en vlot.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In 1 woord GEWELDIG!!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk huisje! Lekker ruim en schoon ,heerlijk een vaatwasser in het huisje! De locatie zo dicht bij de zee is ook heerlijk. We hadden een probleem met de douche en er kwam heel snel hulp! We hebben echt n heerlijke midweek op jullie park gehad en komen graag nog eens terug!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.