Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9228 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9228 reviews

8
Naam: Sophia van der Werff
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een rustig park mooie ligging de bank in de woonkamer was wat aan de harde kant . Verrassend was wel dat er een afwasmachine in het huisje was . We komen zeker een keer weer terug .
10
Naam: Diny Van Vuure
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mijn zoon en ik hebben een heel fijne week in uw park gehad. Mijn man is overleden, eerste keer dat we samen op pad waren. Voor herhaling vatbaar. Dank voor alles!!!!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een goedgelegen park voor een vakantie die alle mogelijkheden biedt voor een geslaagde vakantie onafhankelijk van het weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima verblijf voor ons. Schoon en rust . Wij komen zeker al 15 jaar 2 x per jaar naar het park en zien dat het goed wordt onderhouden.
8
Naam: Ids F Jousma
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Net park. Enige minpunt is de matige uitstraling van het sanitair gebouw
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekendje weg. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Locatie top.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het park is ‘n beetje gedateerd De ligging strand en centrum maakt een hoop goed Maar alsnog best ver lopen
10
Naam: Tonia F. van de Weerd
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een prettig verblijf het huisje lag mooi en ondanks dat het niet zulk mooi weer was toch genoten van het park en de omgeving de rust die ik nodig had heb ik gekregen en kan er weer eventjes tegenaan hierdoor het was een mooi schoon huisje prachtige duinen en strand op loopafstand en een gezellige boulevard een fijne tijd gehad
10
Naam: Corina Bakker
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het een hele fijne plek! Komen er al een aantal jaren. Vooral het plekje 520! Wij vinden alleen het terras gevaarlijk het ligt niet gelijk met het gras dus kan je heel makkelijk achterover vallen met je stoel! Wat een verrassing de vaatwasser en de nieuwe bedden!
9
Naam: Desiree Kalkman
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig avontuur en heerlijke plek voor mij en mijn zoon van 2. Kleinschalig en overzichtelijk en zal zeker terug komen. Echter heb ik gekozen voor kind vriendelijk huisje. Omheining van het huisje met prikkelstruiken.. De voordeur kan niet op slot van binnenuit, stekkerdozen op de grond,dingen die bij mij niet onder kindvriendelijk passen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne gezinsvakantie gehad. Wij hadden een 6 persoons huisje. Waar we met 4 volwassenen waren. Dit was prima maar voor 6 personen is het echt te klein. Weinig kast/ opbergruimte voor je koffer e.d. Bankstel stond ook een beetje raar opgesteld t.O.v. De eetkamer tafel. Je kon hier bijna niet tussendoor.
9
Naam: Jeffrey Smith
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
In het algemeen. Prima. verblijf op het park hebben wij als goed ervaren.
9
Naam: V. Koornstra
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park op een mooie locatie. Schone accommodatie en alles aanwezig.
8
Naam: Harry de Jong
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Marjan Hendrikx
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig park. We hadden een kinderhuisje op het autovrije gedeelte. Heerlijk rustig, veel groen. Huisje was superschoon en van alle gemakken voorzien. De bedden zijn goed. De afstand naar het centrum en de boulevard zijn goed te lopen. Wij waren met het openbaar vervoer vanuit Eindhoven en dat was goed te doen. Vanuit Egmond kun je met de bus naar alle leuke plekjes in de buurt. Ik kom zeker nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne tijd gehad,een min punt dat je niet mag uitladen bij je verblijf als je bejaard ben valt dat niet mee ,en dat is niet gezegd bij het boeken en te kort parkeerplaatsen ,
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een lekker rustig park. Lekker dicht bij zee!
8
Naam: H. Hennie Zimmerman-Appeldoorn
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een ruime chalet gehuurd, deze voldeed aan onze verwachting: we hebben een fijne tijd gehad bij Egmond aan Zee: Prima weer , heel prettig .
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, natuur en fijne sfeer
7
Naam: Kees Boer
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vervelend gedoe met Key card ,.mewerdere gasten hadden hier problemen mee vorige bezoeken ook al problemen mee gehad zeer vervelend. na ee lange reis wil je graag in de accomodatie en dan werkt het systeem niet goed veel gasten hadde hier problemen mee
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij vonden het fijn dat de huisjes niet te dicht op elkaar stonden en het was goed geregeld met de karretjes om je spullen te vervoeren naar je huisje. Het huisje viel wat tegen, in oudere staat dan verwacht en de bank is zeker niet comfortable. Met de warme temperaturen had het zwembad langer open gekund. elke keer ene half uur dicht gooien was onnodig en ook het sluiten al om 17:30 met zulk warm weer was niet prettig. Omgeving is prachtig Wat ik wel miste was een informatieboekje in het huisje, met allerlei nformatie over de omgeving. Dat zou fijn geweest zijn. We hebben genoten en het was een fijne vakantie
8
Naam: Frans Adriaanse
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na 1 jaar wachten eindelijk op vakantie . Park is zeer centraal gelegen. We zaten in huisjes 146, niet met auto bereikbaar, toen wij aankwamen was er nog nauwelijks parkeergelegenheid. De karretjes om spullen naar de bungalow te brengen waren op, dus alles moeten sjouwen. Huisje ligt gelukkig tamelijk vooraan. Auto’s staan niet altijd even netjes geparkeerd is op te lossen door vakken te maken, kunnen er meer auto’ s kwijt. We hebben alles lopend gedaan, park ligt perfect. Bewegwijzering van wandelroute door duinen achter park kan beter, we zijn op goed geluk gaan lopen en kwamen toch in Hoef uit. Uiteindelijk hebben we toch genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hrbben al vele jaren een huisje gehuurd met vrienden en het heeft altijd goed bevallen
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heel mooie week gehad in ons chalet op het Kustpark Egmond. Een prachtige lokatie! Rust en ruimte! En een mooi chalet met terras!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, rein en comfortabel
9
Naam: JN Schmitz
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park + chalets zijn oubollig,daarbij kwam dat ons pasje van onze chalet het niet deed,later wel weer maar toen hadden wij al de sleutel gehaald. Later deed het pasje het niet bij de slagboom,dat bleef zo.Wij waren met zijn tweetjes in een chalet van 6 personen,ik moet er echt niet aan denken om daar met zoveel mensen in te zitten. Groet Jan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn! We hadden goed weer. Locatie en omgeving zijn fijn om te fietsen en te wandelen. De telefonische bereikbaarheid vooraf was echter drama!
8
Naam: Wobbe J Rozenberg
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prettig en rustgevend, verder was de omgeving en ligging goed. Het chalet was goed schoon met ruim voldoende voorzieningen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima lokatie, mooie rustige ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.