Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9726 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9726 reviews

8
Naam: C.Velthoen
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige plek met mooi schoon chalet De keykaart deed het slecht bij de poort vh park Alles dichtbij zee en centrum (ong 15 minuten) Genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima, komen bijna elk jaar terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed
8
Naam: J. Huisman
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima, alleen de campeerplekken waren niet goed voor wat betreft het gras. Veel zwarte grond.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke tijd gehad.Mooie ligging van het huisje.Dicht bij het het strand en dorp Voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Kees Boer
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
bij aankomst zoals vaker is voorgekomen werkt de key-card niet goed.ook bij meerdere buren was dit het geval
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig en voor herhaling vatbaar. Kijken al weer uit naar december als we weer komen
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, mooie omgeving. Komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Gillis Bolier
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Transport van bagage de helling op en af bij aankomst en vertrek
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke tijd gehad en genoten van de omgeving
8
Naam: Anita Middelink
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn, rustig en mooi gelegen park.
7
Naam: Johannes Bergsma
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was goed, ons verblijf, chalet 507, staat teveel in schaduw.
10
Naam: A.H.P Oeffelt
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vonden het buiten verwachting de locatie en de service top voor herhaling vatbaar
9
Naam: I Keeman
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons verblijf bij Roompot als prettig ervaren. Wij komen hier al meerdere keren, een goede ontvangt, een prettig verblijf op een prima ligging vanaf het strand en dorp. Wij komen graag weer een keer terug. Met vriendelijke groet, Ina Keeman en Ans Bot
9
Naam: Jan Willem Ten Pas
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel huisje niet te ver van het centrum van Egmond aan zee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging,jammer dat er niet echt een gezellige centrale plek is. Wij hadden huisje nummer 7,prima ligging ,bij aankomst waren de vloeren vies,en overal zand,als het voor onze komst is schoongemaakt,kan er geen zand liggen,ik heb het zelf schoongemaakt bij ons vertrek,en er lag toen geen zand meer,dus wij denken dat de schoonmaak door de vorige vakantievierders is schoon gemaakt.Verder vonden wij de aankleding van het huisje ongezellig aandoen,wat gezellige verlichting ook op de slaapkamers,zou prettiger zijn. We hebben een fijn verblijf gehad verder op jullie park Mvg Fam Termaat
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een mooie ervaring en voor herhaling vatbaar. Groetjessss
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er mag wel geschreven worden dat je het pasje er in en er weer uit moet halen voor de deur open gaat en niet te lang laten zitten. Verder goed en zeer tevreden. Met rolstoel is het park haast niet te doen
9
Naam: Peter Pals
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
gekomen met caravan en auto; onduidelijk dat je eerst door de slagboom moet (door op de intercom te drukken) en daarna geheel raadselachtig tot hoe ver je moet doorrijden om je ergens te melden...; vervolgens ergens met je caravan omdraaien om naar het kampeerveld te kunnen. Wij kamperen al heel lang maar een receptie ergens achterin de camping hebben wij nog nooit mogen meemaken....Tip: plaats een duidelijk bord bij de entree/slagboom speciaal voor kampeerders (i.v.m. caravan/camper) dat men na de slagboom even moet parkeren en dan lopend naar de receptie dient te gaan!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Sanitaire voorzieningen verdienen opknapbeurt en behoeven uitbreiding (te ver van plaats). Grote plekken met voldoende privacy.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is fijn. Jammer van de autovrije zones. Dat je met een kar de berg op en af moet. Voor iemand met medische problemen is dit niet fijn! En het huisje mag beter in onderhoud. Bank versleten, gat in de muur van het toilet. Tegels op de vloer in de badkamer los en lekkage problemen in de douche.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, leuke ligging van het park. Leuke speeltoestellen en activiteiten, nette winkel, net park met faciliteiten.
9
Naam: Arjan ter Beek
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van de meeste huisjes is prachtig. Bijna overal natuurlijk groen om je heen. Mijn eigen huisje (503) was daarvan niet het allerbeste voorbeeld, maar ik zag vele andere huisjes waarnaar ik graag nog eens informeren zal voor een volgend verblijf.
9
Naam: Ellie van Grinsven
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een super fijn park. Prima ligging, vriendelijk personeel. Wij hebben genoten. Dank je wel!! Tot de volgende keer.
10
Naam: Frits Bex
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldig
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, zijn al meerdere keren geweest. Vakantieverblijf heel schoon, maar wel beetje gedateerd. Jammer dat om 15.05 het kaartje van de deur nog niet werkt. Dit is ons al eens eerder overkomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig vakantiepark, we komen eral jaren en altijd met veel plezier. Het huisje waar we nu in zaten was een prachtige plek. Het huisje zelf was binnen slecht onderhouden, de deuren, plinten, radiatoren waren allemaal beschadigd. Als ik jullie was zou ik de TD een paar dagen de klussen laten doen. We willen volgend jaar graag terug komen maar dan hoop ik wel dat het opgeknapt is. Voor de rest hebben we ontzettend genoten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.