Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8618 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 8618 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten. Zal het heel fijn vinden als er een lift was bij het zwembad zodat mijn man ook kan zwemmen . ?‍♂️
8
Naam: Tom van Rijn
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
als men niet meer dan een antwoord kan aanstippen is een goede info niet mogelijk, dus deze beoordeling is een farce
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park gaf ons echt een vakantiegevoel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel, mooie ligging. Onderhoud van het huisje behoeft enige aandacht. Toilet blijft doorlopen, de naloop van de afzuiger in de badkamer is erg lang en lawaaiig. S-avonds kan je niet het licht aandoen in de badkamer en daarna naar bed gaan , want vanwege het lawaai kan je niet slapen. De meterkast is er gammel ( deurophanging). Het betreft huisje 143.
9
Naam: J.H. Top
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was in deze coronaraperiode coronaproof georganiseerd.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was goed behalve de tv heeft 2dagen geduurd voordat er iemand kwam
9
Naam: Hanneke Bielderman-Rossel
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie plek, zeer vriendelijk personeel We hebben genoten, voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gaarne de matrassen in Graaf van Egmond vernieuwen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooi park, goede ligging vlak bij Egmond en zee. Ruime plaatsen. Schoon sanitair .
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een heerlijke week, met een fijn huisje op een rustige plek.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb ik al aangegeven. Het is te krap op de slaapkamers, toilet te laag, stoelen en bank die niet echt lekker zitten, toch blijven we komen omdat we Egmond leuk vinden. Misschien hebben jullie ook huisjes met meer comfort dan horen wij dat graag.
9
Naam: Gerrit En Christiana van de Velde
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De Graaf van Egmond ligt op een mooie locatie en dat er een nu parkeergarage is heel goed. We zijn in het verleden geweest en dan zat het zand overal tussen en voordat je dat er dan weer uit hebt ben je een tijd verder.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel Prima chalet Schoon en fris Kortom primaZeker voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker relaxt en genoten van de rust Wij komen hier zeker een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heerlijk gehad, maar wat ons tegenviel is het vervoer van de bagage naar de accomodatie. Veel te weinig karren. Wat een gesleep met je spullen?
8
Naam: Ank Duijn-Heijdra
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
8
Naam: M. de Wever
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne vakantie gehad in een comfortabel appartement waarbij we alles bij de hand hadden. Locatie is ook geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zespersoonshuis erg krap terwijl het vierpersoonshuis prima was. Beetje dubbel. Verder erg mooie ligging en veel mogelijkheden om erop uit te gaan in de buurt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vlak bij het strand. Je kunt er lopend naar toe. Egmond is ook een gezellig plaatsje met een leuke winkelstraat. Dit was voor ons de 3de keer, maar nog steeds de moeite waard.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig in een mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Opmerking: buitenlamp moet vervangen worden, flikkert en geeft bijna geen licht. Te weinig bagagekarren, rommelige weg naar het vakantiepark.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk! Aandachtspuntje is dat de animatie erg vriendelijk was, maar waar ik me aan stoorde is dat ik ze steeds moest zoeken. Zo was het zwembad standaard op slot, en minidisco was er ook niemand. Steeds bij receptie aangegeven en werd gelijk opgelost, maar kom op animatie, laat je zien, enthousiasmeer mensen, zwembed gewoon van slot tussen 10.00 en 18.00
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een fijn en rustig park met gunstige ligging naar strand en dorp
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad
7
Naam: Jos Janssen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje niet met auto te bereiken. Voor mensen op leeftijd een hele klus om huisje lopend vol bepakt te bereiken. Er zat ook een behoorlijke verhoging om huisje te bereiken.
9
Naam: A Luining
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het complex is zichtbaar gedateerd. Inmiddels zijn voorbereidingen voor een renovatie in gang gezet. Ondanks deze werkzaamheden vond ik het gebouw netjes, het personeel goed en vriendelijk en de kamer oké.
8
Naam: Albert van Wijk
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt waar voor het geld jammer van de receptie medewerkers die hadden er geen zin in
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.