Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7747 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 7747 reviews

8
Naam: Jaap Siekman
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig park ...lieve mensen ..goede schoonmaak ...mooi huisje maar likje verf in slaapkamers mag zekers
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk aan zee, goed onderkomen, netjes en schoon, gedateerd design.
9
Naam: Herman en Ina Meijer
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Even weg was fijn omdat onze geboekte vakantie in het buitenland niet door kon gaan. Omgeving is prachtig om te fietsen en we hadden het geluk dat het mooi weer was.
9
Naam: Henk Dekker
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, eerder geweest, goed bevallen en vandaar nogmaals geboekt??
9
Naam: Ben Roze
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Rust in een voor ons andere omgeving. Het weer zat wel mee.
9
Naam: P.H. de Vries
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima va!antiepark. Jammer auto niet even bij de chalet, betreft 80+. Voorkant op zuiden, zoals voorkeur was geboekt. Komen nog eens terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben t als een prettig park ervaren met een mooie ligging vlakbij t strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettige locatie vh huisje .. kleinschalig en gezellig park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima midweek genoten. Goede e-bikes. Schoon onderhouden omgeving op het kustpark.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De rust, en vriendelijke personeel, die helpt als je vragen hebt
9
Naam: Jeroen Ailly
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad met het huisje als prima uitvalsbasis, basic en betaalbaar.
9
Naam: Reint Brouwer
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was geweldig huisje was mooi maar niet schoon we hebben hem zelf super schoon achtergelaten
10
Naam: Hans Luiken
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben totaal niet gemerkt dat we in de corona tijd waren ,zogoed en onopvallend werd er aan alles voldaan. Het enige minpuntje vonden we het tekort aan bagage karretjes. Er waren er waarschijnlijk genoeg, maar er stonden verscheidene waar een wiel af was of die nauwelijks vooruit konden. Maar dat was niet voldoende om ons plezier te vergallen. Onze complimenten.
10
Naam: Tineke Radix
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen zo snel mogelijk terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige week gehad op een prima locatie. Je kunt alle kanten op vanaf het park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is zeker een aanrader alles is prima in orde ook mooi aangelegd in de duinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er geen ebike meer beschikbaar was. Ik weet niet hoeveel jullie er hebben. Aangezien er veel mensen op het park zaten met een eigen fiets. En niet prettig dat je deze niet op voorhand kan reserveren. Een minpuntje dus.
10
Naam: Suzanne C
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Altijd weer heerlijk om er te zijn, ondanks dat het maar 30 minuten van huis is. Nu ook nog enorm getroffen met het weer,genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was goed en dit was voor ons de 4e keer dat wij hier zijn geweest dat doe je niet als je slechte ervaring hebt
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Alle medewerkers bijzonder vriendelijk en bereid te helpen. Echt fijn als je op vakantie bent dat mensen vriendelijk zijn en bereidwillig. Caravan/chalet, goed onderhouden, schoon en volledig ingericht
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig en mooi gelegen voldoende faciliteiten hele mooie inrichting bedden wat doorgezakt maar prima voor een paar dagen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vreselijk die karretjes om je spullen te vervoeren! Voor de rest fantastisch!
9
Naam: Debora Te Boekhorst
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat ik eerder beschreef.
10
Naam: J.W. Teela
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
zeer prettig, aangenaam, lekker rustig, en een mooi huisje.
9
Naam: R Derks
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi park, prima faciliteiten en ligging. Heel vriendelijk personeel. Huisjes waren wat gedateerd en de woonkamer/ keuken was een beetje krap. Bedden lagen goed en zagen er netjes uit. Wij hebben genoten!
9
Naam: M. van Rheenen
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park en goed gelegen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.