Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8458 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 8458 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad in een prima chalet. Verbeterpunt is iets meer bestrating voor het chalet waardoor er minder zand mee naar binnen gelopen wordt. Verder alleen maar genoten.
9
Naam: Wenno Zijlstra
Datum: 16 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Paar kleine opm ter verbetering van het huisje nummer 154. Matrassen zijn aan vervanging toe. Mis in de slaapkamers stopcontacten aan elke kant van het bed. Het losse snoer in de slaapkamers kan vallen veroorzaken als men in de nacht er uit moet in het donker en geeft een slodderige indruk. WC deur kan slecht open door deurmat. (optie door aan de onderkant iets van de deur af te halen. Mis wat haakjes in de slaapkamers om kleding aan op te hangen als je naar bed gaat.
8
Naam: Isabel Liebregts
Datum: 11 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed maar de keuken was in slechte. mn vaatwasser en koelkast. En verwarming
7
Naam: Peter van der Steen
Datum: 11 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in de duinen. Er zijn echter te weinig parkeerplaatsen voor bezoekers van het autovrije deel
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park om regelmatig terug te keren. Chalets zijn eenvoudig maar volstaat prima voor een weekend of langer.
1
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Zoals voorheen vermeld , meest trieste camperplaatsen welke ik ooit ben tegen gekomen.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat de kampeerplaatsen op Kustpark Egmond aan Zee niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Graag bieden we onze excuses aan. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er direct gekeken kan worden naar een oplossing. In dergelijke gevallen is wellicht een omboeking naar een ander park een mogelijkheid. Wij zullen uw opmerkingen in ieder geval doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
vooral de vriendelijkheid van het personeel en receptie. Ook de afhaalmaaltijden en zeker het gourmet was perfect.
9
Naam: Paul van Schaik
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Peter van der Meulen
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is prima maar de ligging is slecht. Te veel huisjes in het park waardoor er geen of slecht uitzicht is. Je kijkt nu bij de buren naar binnen vanuit je eigen huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prettig, maar enigszins beperkt als gevolg van corona. Het huisje (chalet 191) zag er prima uit. De bank was een beetje versleten, maar zat nog prima. De douchedeur rammelt een beetje, maar ook dat was geen probleem. Het enige vervelende was het ontbreken van een goed mes voor het snijden van groente, een ontbrekende handleiding voor de lastige combi magnetron, de lichtdoorlatendheid van de gordijnen in de slaapkamer en het ontbreken van pannenlappen. . Het personeel was vriendelijk. We hadden graag een e scooter gehuurd maar het was niet mogelijk om onze kinderen achterop mee te nemen. Dat was erg jammer, zeker omdat er wel voetstepjes aanwezig waren wat leek aan te geven dat het wel zou moeten kunnen. Tenslotte wil ik nog melden dat de broodjes in de supermarkt heerlijk waren!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week gehad. Miste echter wel wat dingen in het huis om het verblijf nog aangenamer te maken: - Kussentjes in de bank - Een plank om wat dingen op te serveren - Een dweil (werd nu lastig gemaakt om zelf de eind schoonmaak te doen) Het pakketje met de vaat blokjes en vuilniszakken was erg fijn maar wel weinig voor een week een 4 persoons huisje. Maar over het algemeen heel erg genoten!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
8
Naam: Aale Smit
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig en een fantastische ligging waar wij verkeerden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ligging,aardig personeel,leuke inrichting. Alleen de verwarming maakt veel lawaai en huisje tocht een beetje,voordeur bv sluit niet goed aan.
10
Naam: Tjitske Veldman
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn weekend gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje prima, alleen de matrassen te groot voor bed en kastjes (met de soepkommen) zijn te hoog, er was geen trapje of kruk. En sleutel/pasje moet wel steeds mee naar buiten, ook als je buiten wil zitten en de deur wil dichthouden ivm kou.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging is perfect Maar het huisje is slecht onderhouden wel schoon. De bank was stuk, de bekleding van de keukenstoelen was erg vies, muren vies, vloer laat los de ketel maakte veel lawaai,erg jammer want de ligging is goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen steeds weer terug, heerlijk!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf. Goede ligging ten opzichte van natuur en strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn om een paar dagen te verblijven. Je rijd het park snel voorbij, de wegbewijzering zou beter kunnen. Alles was aanwezig in de woning, het enige wat we misten was een toiletborstel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantiepark was netjes en kleinschalige. De liggen van de accommodatie (nr28) was perfect, je hebt een mooi uitzicht over het park en de duinen. De accommodatie had wat kleine gebreken, dat is netjes opgelost door de medewerkers. Met vriendelijke groeten, Dennis en Mariëlle
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima! Was 2e bezoek en weer fijn. Minder groen en de corona maatregelen mbt restaurants en winkelen zijn bagger maar park en omgeving top
8
Naam: Jaap De Jonge
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ingrid Hendriks
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ruime vakantiewoning op een mooie locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg genoten van de rust zonder ook maar enjg gedwongen contactmoment met de parkmedewerkers
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfecte ligging( zee / natuurreservaat/ fietstocht)
8
Naam: Peter Evenboer
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas maar 1 keuze antwoord per vraag. Vaak had ik de behoefte om om meerdere anwoorden te selecteren...
8
Naam: Ingrid duistermaat
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We reden het park voorbij . Het wordt niet goed aangegeven op de borden buiten het park .dat kan beter ! Het is n prima huisje voor n paar nachten maar voor 6 personen te klein met maar 1 badkamer . Alle kopjes , glazen en borden stonden niet schoon in de kast . Veel met de hand afgewassen omdat de vaatwasser het niet deed . De TD had het gelukkig zondag snel opgelost . Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen .
3
Naam: JvdB
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had voor mij alleen een vakantie geboekt maar wegens ziekte in familie kon mijn chihuahua daar niet heen dus ze ging mee op vakantie. Dit wou ik zaterdag middag gaan melden maar kreeg al telefoon van het park met de mededeling dat ik 81 euro moest betalen voor schoonmaakkosten. Dit was enerzijds te begrijpen maar er was geen begrip voor mijn situatie en het huisje was al niet schoon toen ik daar aan kwam. Deze kosten moest ik ter plaatse betalen en zoals ik al aangaf was er totaal geen begrip en personeel reageerde niet vriendelijk. Uiteindelijk heb ik dit maar betaald om gezeur te voorkomen maar ik vind dit totaal niet terecht aangezien de accomodatie absoluut niet schoon was. Roestende vaatwasser, schimmel in de badkamer, vloer vies, alles stoffig, wc rolhouder schroef eruit dus scheef en kon geen rol ophangen, een buitendeur die ontzet was en niet goed sloot dus tocht/kou, ketel die onwijs veel lawaai maakte. Accomodatie moeilijk te bereiken door bult op en af, voor mindervalide mensen is dit echt geen optie. Ik dacht even een weekend uitrusten maar helaas heb ik hier niet van kunnen genieten. Helaas zal ik dus niet weer een vakantie boeken via roompot egmond aan zee. Wel een pluspunt voor de bedden, die lagen prima!
Uw vakantie op Egmond aan Zee is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses. Een eindschoonmaak wordt in rekening gebracht, als er een huisdier in uw gehuurde accommodatie verblijft. Uiteraard hebben we begrip voor uw situatie, echter houden we ons in zulke situaties wel aan de gestelde regels. Natuurlijk dient iedere accommodatie bij aankomst schoon, vrij van mankementen en in orde te zijn. Wij begrijpen uit uw bericht dat dit bij u niet het geval was. U kunt er vanuit gaan dat uw opmerkingen dan ook zeker worden doorgegeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Goed om te lezen dat de bedden wel naar wens waren. Wij hopen u desondanks nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.