Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 130 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 130 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2021
  • Algehele verblijf
het was een fijn weekend .jammer dat door de brand de faciliteiten minder waren .enige twee minpunten waren weing opbergruimte voor boodschappen en geen kleerhangers
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
Er hing een muffe geur in het chalet, de douche zat vol schimmel de pannen in de kastjes waren aan de buitenkant vochtig. De kleding wat ik in de kledingkasten had gehangen voelden klam aan.
8
Naam: Joyce Heijnen
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
Het park is prachtig. Verder vind ik dat er weinig informatie in ons huisje lag. Als het allemaal via een app gaat, zou het fijn zijn als dat ook in het huisje kenbaar word gemaakt. De jungalow was ook erg smerig. We kregen onze voeten bijna niet schoon. Overal spinnewebben. Ook de Wi-Fi was erg slecht. We zijn al vaker in een roompot park geweest, maar nergens was het zo vies als hier.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Fijne vakantie gehad, leuke locatie voor een paar dagen ertussenuit
6
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Het huisje was naar ons idee helemaal niet rookvrij gehouden. Erg vervelend met een kindje die hier niet goed tegen kan. Verder was het huisje oud en muf. Schoonmaak kan ook veel beter.. spinnenwebben en stof aan het plafond. Badkamer stonk extreem naar urine. Televisies die het niet deden. Bedden waren alles behalve fijn. Kinderbedje en stoel waren bij aankomst niet aanwezig.. op zaterdag geen warm water gehad en de ochtend en middag constant personeel in het huisje gehad dus totaal niet het huisje voor ons zelf gehad die dag. Erg vervelend
Bedankt voor uw review! Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring bij ons kenbaar te maken. Het spijt ons dat de accommodatie niet schoon en geheel werkend was toen u bij ons incheckte! Het is ons doel om iedere gast met een grote glimlach te zien vertrekken en we vinden het jammer dat dit bij u niet gelukt is. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen doorgegeven aan het parkmanagement, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Zo doen we er alles aan om dit soort teleurstellingen in de toekomst te kunnen voorkomen. Wij hopen dat u verder toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op een van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Ruimte, uitzicht op het water
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
De accommodatie was redelijk schoon, voor het volledige hadden ze ook de banken en bedden opzij moeten schuiven om daaronder schoon te maken. Ook was het huisje erg vochtig, ondanks dat de schuifdeur lange tijd open stond.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Huisje was heel, heel erg vies. Föhn houder was kapot, er lagen nog sokken van vorige huurders onder bed. Er lagen op diverse plekken dode dieren. Raamvastzetter van 1 slaapkamer was kapot. Huisje was dit jaar nog niet gezogen of gedweild. Er was ook geen stofzuiger of zachte bezem aanwezig, dus zeis met een doekje de vloer schoon gemaakt. Ik heb fotos gemaakt van gebreken en het vuil mochten jullie geïnteresseerd zijn. Park verder heel mooi.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Prima vakantie park voor een midweek in eigen land
8
Naam: W Nijmeijer
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Over het algemeen leuk park, echter de chalet was niet het geld waard. Schimmel op diverse plekken, slechte schoonmaak(vieze vloer en hoeken, plat geslagen ongedierte overal op de muren geplakt) keuken valt bijna uitelkaar,plakkende tafels, geen bbq. Verhouding chalet en de prijs matcht niet. Maar zou graag nog is terug komen in een betere accommodatie
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Alles was goed geregeld, geen teleurstellingen, het was goed en schoon onderhouden, contact en service waren top.
9
Naam: Sjef Kersse
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Het onderhoud is niet goed. WC-pot zit los wat zorgt voor stank. Door het slechte onderhoud is schoonmaken lastig, dus de accommodatie was zeer vies. Daarnaast is de keukeninventaris zeer beperkt.
Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend om te lezen dat de accommodatie niet in orde was. Onze excuses hiervoor! Het hoort natuurlijk schoon en zonder gebreken te zijn als u aankomt en we betreuren dat dit bij u niet het geval is geweest. Wij hebben uw feedback doorgegeven aan het parkmanagement, zodat we hier aandacht aan kunnen besteden. Als tip willen we u meegeven dat u tot 12:00 op de dag na aankomst bij de receptie kunt aangeven als er iets in de accommodatie niet in orde is. Wij hadden het graag voor u opgelost! U heeft immers vakantie. We hopen dat u ondanks de teleurstelling een prettige vakantie heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Dafne v/d Wilt
Datum: 7 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Wij vonden het park echt leuk. Ook ondanks de brand hebben ze hun best gedaan er iets van te maken en dit was voor ons helemaal prima! Alleen het huisje was echt een tegenvaller. Buitenkant heel leuk, maar binnen was het ongezellig, donker, en de schoonmaak was ver onder de maat. Ook de staat van deze huisjes mag weleens naar gekeken worden. Deze dingen hebben we ook direct aangegeven en ons huisje is opnieuw schoongemaakt. Ze hebben het netjes opgelost. Het is alleen jammer dat je je daar druk over moet maken op de eerste dag van je vakantie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Veel overlast gehad van minderjarige jongeren, waarop totaal geen controle is geweest. In de nacht was er niemand bereikbaar, er zaten oorspronkelijk 8 jongeren naast ons in de accommodatie. Maar het was een aanloop van jongeren die niet op het park verbleven.
9
Naam: Mortier Davy
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
rustgevend veel activiteiten
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
Helaas was onze big five safaritent direct bij de ingang gelegen aan de drukke weg! Continu auto’s tot ‘s avonds laat. Niet fijn qua spelen voor onze kinderen, maar ook echt geluidsoverlast. Het leek bijna of we aan een snelweg zaten, jammer geen rust gevoel daardoor. Het park is geweldig qua speelland en het safaripark. Helaas was de geïmproviseerde supermarkt echt onvoldoende. Kon er eigenlijk alleen brood halen bij een tafeltje, je mocht de winkel niet in. Maar verder hebben we het wel leuk gehad.
9
Naam: Steve Kloosterman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Safari
5
Naam: Sabine Meems
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het huisje was niet schoon, vieze vloeren overal. Badkamer was ook niet fris. Tv zat vol vieze vegen. Alle tafel plakte vreselijk. Je ziet dan op een wissel dag, dat ze bij de buren het terras staan te vegen. Besteedt die tijd aan de bungalow! Stofzuiger stonk heel erg, bleek later geen zak in te zitten en overvol. Technische dienst kwam voor mierenplaag. Deze zou de volgende dag een nieuwe stofzuiger brengen. We hebben 2 dagen gewacht en weer gevraagd. De volgende werd er 1 gebracht.
Wij vinden het jammer om te lezen dat de geboekte accommodatie niet schoon bleek te zijn bij uw aankomst, onze excuses hiervoor. Zeker in tijden als deze is hygiëne een belangrijke factor. Wij zullen uw opmerkingen dan ook onder de aandacht brengen. Hopelijk heeft u desondanks genoten van uw verblijf op de Beekse bergen!
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
De schoonmaak van de tent had wel echt beter gekunt. Verder zaten wij op het randje van het park in tent nr 1 en was het erg ver lopen met kinderen naar de foodtrucks/supermarkt
Wij vinden het jammer om te lezen dat de geboekte accommodatie niet schoon bleek te zijn bij uw aankomst, onze excuses hiervoor. Zeker in tijden als deze is hygiëne een belangrijke factor. Wij zullen uw opmerkingen dan ook onder de aandacht brengen. Wist u dat het ook mogelijk was om uw vakantieverblijf met voorkeur te boeken? Onze medewerkers van de gastenservice helpe u hier graag mee! Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Johannes Sander Hofman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Vies, kapot beschimmeld.
8
Naam: Ne Elsemoortel
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
zalig rustig en ontspannet
10
Naam: Klaas Nieuwenhuis
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
Prettig, met alle faciliteiten is het een park waar je rust hebt en je je ook zeer zeker niet hoeft te vervelen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
Fantastische tijd, genoten met de kinderen! Voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
Service was goed. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. En met de attractiepas heb je vermaak genoeg. De huisjes zijn gedateerd, maar wel ok. Onze badkamer en wc stonken enorm, dat was een minpunt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ondanks dat we maar een week zijn geweest, ipv drie weken, (brand) was het restaurant heel goed, vriendelijk personeel, supermarkt aardige medewerkers en bij de receptie was het niet anders!! Keurig voor elkaar!!
7
Naam: Ensink
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
Aangenaam verblijf.voorlichting kan beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
aangenaam en zorgeloos
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
Mooi ruim opgezet en rustig park.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.