Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

8.3

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 41 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 41 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben ons prima vermaakt, met name door het gebruik van de attractiepas
8
Naam: Mark Kalma
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leuk park voor jong en oud , er is genoeg te beleven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het proper zijn van de openbare douche en wc
8
Naam: Liesbeth van der Putten
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
Topligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
Schoonmaak kon beter Onderhoud kon beter Personeel heel vriendelijk en behulpzaam Beter coronamaatregelen toepassen
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2020
  • Algehele verblijf
Geweldig uitzicht op het meer en rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: S Welp
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
Jullie hebben mij GEWELDIG geholpen in een voor mij mare periode. de service en meedenken was super. ik heb nu na een nare scheiding een volledige nieuwe start kunnen maken met mijn 2 kleine dochters, en dit is absoluut gekomen door deze vakantie met jullie hulp. Dit was niet mijn laatste vakantie via jullie, nogmaals dank voor alles.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
Super vakantie gehad! Dochter van 5 heeft volop genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
Schoonmaak safaritent en onderhoud tent kan beter. Safaripark is fantastisch die krijgt een 10
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Sven van Delsen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben met het hele gezin een toffe week achter de rug. De kindjes hebben genoten van het bezoek aan de dierentuin, alsook het speelland. De ritten met de struisvogelexpress vonden ze zeer fijn! Ook waren er tal van speeltuinen voorzien op het gehele park. Ook het strand aan het meer zorgde voor veel plezier, zo hadden we toch een beetje het gevoel van het strand aan zee in Spanje. De ligging is een enorm pluspunt! Er zijn tal van activiteiten mogelijk op het domein en daguitstappen zoals de efteling of een dagje shoppen in Eindhoven was dichtbij. Kortom, voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
heel leuk
8
Naam: Ingrid Dobber
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
de safaritenten big five zijn zeer slecht schoongemaakt .... alles is echt vies en inventaris (keuken gerei) klopt niets meer van ! de horeca in t restaurant was ook niet optimaal ...veel te weinig parasollen en beschutting op t mooie achter terras in meer dan 30 graden ... personeel ook zeer slecht voorbereid op diner aanvang enz
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
We hebben prachtige week gehad. Alleen ligbed ontbrak bij chalet.
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
Zie opmerking die eerder in deze enquete is gegeven
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Verder willen we aangeven dat wanneer u zonder voorkeur boekt en niet de bijkomende voorkeurskosten betaald, de plaatsing in de accommodaties random is. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: T Plugge
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
matig
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
Was fantastisch
8
Naam: Silvie
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
Helaas was de accommodatie waarin wij verbleven niet echt schoon en redelijk verouderd. Verder wel een heel leuk park en fijne ligging. Fijn dat je onbeperkt gebruik kunt maken van het safaripark.
8
Naam: Johny Mertens
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig uitzicht. Lekker geslapen. Beekse bergen
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Het was leuk met onze kinderen om te zwemmen en naar het safaripark te kunnen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde minivakantie! Bedankt daarvoor!
8
Naam: Mike
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
Rustige ligging, lekker aan het water. Op korte afstand van safaripark Beekse Bergen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Fijn park en leuke bungalows. Van mij mag het volgend jaar echt vuurwerk vrij.
10
Naam: Joost Wennink
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
Mooi gelegen, leuke huisjes Algemene schoonmaak mag wat beter (onder de bank, de hoekjes etc)
9
Naam: A. van Huizen
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Hele kleine keuken. Ook jammer dat het in het midden is. Ruimteverlies.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Wij vinden Roompot altijd fantastisch. Dat komt omdat je altijd maandelijks kan aflossen. Wij hebben geen auto dus het OV er naar toe moet ook goed zijn. Alleen hier bij Beekse Bergen is het wel onhandig als je geen auto hebt. Je hebt wel gelukkig de struisvogelexoress. Die gebruikte wij dinsdag t/m donderdag. Maandag van vrijdags werden we vervoerd met de auto van de medewerkers van daar. Want het is onhandig om je sleutel in te leveren bij de receptie en dan nog naar de bus 143 gaan ... Die weer bij het safaripark ligt. Dus we zijn de medewerkers van dit safaripark zeer zeer dankbaar dat hun ons persoonlijk met hun auto ons heen en weer hebben gebracht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
Junlelow themagericht interieur. Goede bedden en goede douche. Keuken gedateerd en matig WiFi. Mooie ligging aan het meer en parkeergelegenheid bij junglelow. Zwembad leuk ingericht. Vervelende stroming in diepe bad. Badmeester/juf niet erg zichtbaar. Schoonmaak een minnetje. Openingstijden supermarkt minimaal en weinig versproducten. Verder mooie winkel en groot assortiment. Restaurant niet voor diner geopend. Staat bij boeking niet vermeld.
10
Naam: Melissa Metzelaar
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
Wifi was erg slecht, voor de rest prima vakantie weekend gehad..
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.