Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Aan het water
  • Voor jong en oud

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Beekse Bergen scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 70 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 70 reviews

7
Naam: Riejanne van der Knaap
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje zag er schandalig uit Het was een kind vriendelijk huisje Maar een kastdeuren kon niet dicht Bij een aantal laden waren de beveiliging kapot De deur van de koelkast stond scheef waardoor hij open bleef staan De gordijnen lagen er half af De stofzuigerslang zat verstopt Een matras was te groot voor het bed Het was niet schoon toen we binnenkwamen: mijn kinderen hadden binnen 10 minuten zwarte voeten en er stond een vies vies in de kast Er zaten gaten in de muur De td is wezen kijken maar er was te veel om te doen We kregen voor de kinderen een verrekijker maar eigenlijk als je er thuis over nadenkt is het echt niet goed dat we er zoveel geld voor betaald hebben Wie weet kunnen jullie nog wat doen
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
gezellig
8
Naam: Ucu J. Akihary
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooi groot natuurpark met het Safaripark en Speelland fijn op loop afstand. We zijn tot 3 X toe naar het Safaripark geweest en 1 X naar speelland. Alles was erg mooi opgezet en goed onderhouden ....
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Sfeervol
8
Naam: Gerty Baas
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
mooie omgeving. nadeel in het naseizoen dat de struisvogelexpress niet zo vaak rijdt. het verblijf is prima, maar ik vind de slaapkamers erg saai. had wel iets aan de muur gemogen. Verder een mooie ontspannen week gehad!
7
Naam: Jacco Dokter
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Hadden een chalet geboekt. Op het plaatje op de site zag het er oke uit. Maar eenmaal aangekomen in de desbetreffende chalet sprongen de tranen je in de ogen. Het bleek een sterk verouderd chalet. Was niet schoon en had schimmel in de douchecabine. Ook was de afzuigkap vies en hing het rooster eruit. De vensterbank zat er los op . De deur wilde niet dicht omdat het spaanplaat was uitgezet. Er moest een stuk uitgehakt worden voordat hij weer sloot. Deze accommodatie kan je echt niet te huur aanbieden. Was rijp voor de sloop.
5
Naam: Matthijs Theeuwen
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Er was niet echt schoongemaakt... koffie stond nog in de pot, douche en wasbak liepen nauwelijks af. Er was geen bezem, blik en veger. Kruimels lagen nog op tafel... Een beetje jammer om zo op vakantie te gaan. Tevens was er geen snijplank, en internet werkt niet. Net als de smarttv
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Super fijn huisje, het was wel vrij stoffig en er was geen lampje in de woonkamer
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Huisje niet schoon erg verouderd mag wel een opknap beurtje hebben. Voor 5 personen heel klein.
9
Naam: Patrick van Rijswijk
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Vriendelijk personeel. Huisjes mogen beter schoon gemaakt worden. Verder top weekje gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig park, mooie faciliteiten, chalet wel erg verouderd.
3
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Smerig huisje
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Kevin Van Embden
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Park erg leuk, accommodatie echt schandalig. Schande dat je het nog durft te verhuren
9
Naam: S. Mourik
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
wij hadden een chalet, heerlijk gelegen echter vrij ver van alle faciliteiten vandaan. daarnaast is er ruimte voor 5 personen maar dat wordt heel erg krap.
9
Naam: K. Blaak
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben met volle teugen genoten
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Zoals gezegd schoonmaak kan beter. Vaatwasser bleek kapot. Centrale afzuiging maakt erg veel lawaai. Met name op de kamer met stapelbed. Dit gaat echt ten koste van de nachtrust. Bedden zijn veel en veel te zacht
8
Naam: Danja Remmelzwaal
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Heel leuk voor de kleintjes, leuk en ruim opgezet. Prima hygiëne
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Tevreden over het park en alle faciliteiten van de Beekse Bergen. Heerlijk gegeten in het restaurant, het safaripark ook erg leuk. Ook zeer vriendelijk personeel op het park. De stacaravan (chalet is echt te luxe hiervoor) was ons inziens eigenlijk al afgeschreven. Kozijnen stuk, douche die ook na 2x technische mannen erbij nog steeds niet doorliep (douchen met water tot aan je enkels), een WiFi kastje uit het jaar 0 met bijbehorende snelheid. Een bank waar je niet echt op kan zitten, kussens en dekbedden die ook hun beste tijd hebben gehad. Kortom, in een andere accommodatie misschien wel voor herhaling vatbaar, maar “chalet” nr 43 kan ik niet aanbevelen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Misschien goed om bij de boeking wat explicieter te vertellen over de ligging. Er was tot laat muziek (ligging bungalowtent vlakbij hoofdgebouw) en omdat de bungalowtent pal aan de weg lag werden we wakker gehouden door motoren en autos die tot middernacht veel geluid maakten. Hierdoor weinig geslapen, vooral ons zoontje van drie jaar oud. Hierdoor onze vakantie ingekort en eerder naar huis gegaan. Was jammer!
9
Naam: W. Jongsma
Datum: 30 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Incl. Toegang safaripark ben speelland
8
Naam: Gerard Briggeman
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Prima plek en goede, grote bungalowtent. De informatie vooraf was behalve summier en laat, ook nogal merkwaardig. Twee dagen voor vertrek vroeg ik per mail, omdat ik verder geen info over de accommodatie had gekregen, welke voorzieningen in de tent aanwezig zouden zijn. Op de site stond iets over een koelkast en een kachel en dat er beddegoed meegenomen diende te worden. Ik wilde natuurlijk weten of we kookspullen ed mee moesten nemen. Het antwoord was dat we inderdaad zelf een kooktoestel en kookgerei mee moesten nemen als we wilden koken. dat deden we ..... bleek dus echt ALLES in de tent aanwezig: hadden we wel een auto halfvol voor niks meegenomen ... Kortom, informatie vooraf, behalve 3 keer hetzelfde verhaal over het afbreken na evenement, zou niet hebben misstaan...
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
was een gezellig schoon huisje in een mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Super leuk park voor gezinnen met kinderen. Heel veel te doen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Alina Pragt-Postma
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het was een heerlijke ontspannen week op een prachtig locatie!!
8
Naam: Tamara Schanssema
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was erg gezellig en helaas om gevlogen. wat we erg jammer vonden is dat bij aankomst helaas ons huisje niet schoongemaakt was terwijl dit wel gezegd werd bij de receptie. service pakket lag er en beddengoed ook maar eettafel lagen de kruimels nog op en de vloeren waren niet gezogen of iets. maar we hebben verder de hele week onwijs genoten. huisje zebra 65 hadden we
8
Naam: D.G. Prins
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
heerlijke ligging, ruim van opzet, ook binnen huidige rivm richtlijnen zeker aan te bevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het was een fijne vakantie. Alleen jammer dat ik mezelf niet kon aanmelden voor MijnBeekseBergen om de autos aan te melden. En de kentekenherkenning werkte niet altijd even goed bij de slagbomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben ons prima vermaakt, met name door het gebruik van de attractiepas
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.