Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.0

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 120 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 120 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
Zeer fijn verblijf vlakbij de leeuwen, echt het Afrikagevoel. De lodge was ook meer dan geslaagd. Toplocatie met unieke beleving!
9
Naam: Michel Zwier
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
Was erg leuk en de beekse bergen safari report is natuurlijk al speciaal. Leuke huisjes mooi park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het huisje was prachtig gelegen, vlak bij de dieren, we hadden een heel mooi uitzicht. Het huis zelf was comfortabel, de bedden waren goed en alles was mooi schoon. Alleen vonden we het erg moeilijk om de oven aan de gang te krijgen. Er was weliswaar een handleiding via internet te verkrijgen, maar daar stonden bepaalde belangrijke punten niet in (bijvoorbeeld dat de oven automatisch uitschakelt wanneer je de deur even opent om er iets in te doen). Ook jammer dat je gedwongen wordt dure coffee pads te kopen, een koffiefilterapparaat zou handiger zijn. Voor het zwembad moest je inloggen bij de Beekse Bergen-site, maar als Roompot-klant kon dat niet. Gelukkig had ik van tevoren hierover een vraag gesteld aan de klantenservice, ze gaven me na 2 emails een link om te kunnen reserveren. Ook was op de website niet duidelijk aangegeven dat wanneer je een 6-persoons huisje boekt met een bezetting van 5 personen, dat je dan voor 2 personen extra moet betalen (110 euro!). Verder staat er duidelijk op de website dat je 35 euro moet betalen voor een zelf gekozen huisnummer, maar uiteindelijk wordt hier 45 euro voor gerekend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
mooie accommodatie, leuk dieren te kunnen kijken tijdens het ontbijt
10
Naam: Rosalie Smelt
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam:
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
deze is makkelijk fantastisch.
7
Naam: Sandhia Mathoera-Khoenie
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het huisje was erg slecht schoongemaakt. We hebben alle kasten en hoofdborden eerst moeten schoonmaken. Ook de vloer was minimaal schoongemaakt. accomodatie is voor 6 man en er zijn maar 6 wijnglazen. Leuke bekers voor kids, maar 1 zat een gat in. Ik had gevraagd om een campingbedje, maar de linnen die daarbij kwam pastte amper om het matras die erin zat. Het zijn allemaal kleine dingetjes, maar het geeft wel aan dat de schoonmaak vlugjes erdoorheen is gegaan dit waarschijnlijk ivm tijdsnood. Dat is superjammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
Netjes
10
Naam: Liesbeth Dorresteijn
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
wat een supergeweldig mooi park!!!! Heerlijk verblijf gehad. Supermooie lodge en alles tot in de puntjes verzorgd, schoon en in jungle-style! Ons verblijf op het resort was heerlijk! Wat hebben we genoten! De ligging van de lodge, de uitstraling en verzorging van het resort, de service en kwaleit van alle faciliteiten en de vriendelijke medewerkers! En niet te vergeten de rangers en de schoonmakis! Alles was top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
Het huisjes was bij aankomst erg vies! Stof wolken onder het bed. Snoep papiertjes, gezichtmaskers op de grond. De vloer was ook vies. dDaarnaast was het qua uitstraling (foto’s, werkelijkheid) erg tegengevallen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
Super mooie locaties en ligging! Ook ideaal dat je zo door kenteken herkenning het park op kan en door code slot het huisje in kan.. scheelt een hoop wachten.. de vakantie begint gelijk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
Over het algemeen top. Zeker in deze tijd erg leuk met kinderen. Toch een beetje dierentuin en een unieke kijk dichtbij de dieren. Wat wij jammer vonden was dat het een autoluw park zou moeten zijn, maar dit in de praktijk wat tegenvalt. Al met al echt een top weekend gehad en we komen graag nog eens terug als er geen maatregelen meer zijn om zo ook van de diverse attractiepassen gebruik te kunnen maken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
Mooie huisjes en vooral de ligging aan de savanne met de dieren waren top. Verder dat je niet eerst naar de receptie moet maar direct naar je huisje is uitstekend!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
in de tuin zou het fijn zij om wat meer privacy te hebben. nu kon iedereen overal doorheen lopen ook in je ëigen tuin. een( afdek)doek richting de bij de tuintafel zou ook wel prettig zijn voor ook privacy maar ook tegende wind.
10
Naam: Lisa Langeveld van Dijk
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
Het ws fantastisch!
10
Naam: Franke
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het had wel iets schoner gekund, de vloer leek niet heel goed gezogen en de ramen waren aan de binnenkant heel erg vet. Dat gebeurt met kinderen maar makkelijk even een doekje langsheen te halen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het was een heel fijn verblijf! Alles was goed geregeld. En het huisje was heel mooi. Het enige minpuntje vonden we dat het huisje niet echt schoon was. Als voorbeeld: het dekbed van 1 vd bedden in de kamer waar het kinderbedje stond zat onder de schimmelvlekken. Ik denk dat deze bij de vorige bewoners niet gebruikt was en de schoonmaak het bed niet heeft verschoont want dit was niet te missen. Helaas kwam ik hier de volgende dag pas achter nadat ik een nacht naast onze baby (wegens hele nacht huilen) heb gelegen. iehhh
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
het was heerlijk. we hebben ons prima vermaakt en dat in caronatijd. heel fijn dat je hier nog wat dieren kon zien!
8
Naam: Else Schamp
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
Zeer fijn verblijf! Fijn comfortabel huisje met fijne sfeer. Ondanks Coronamaatregelen voldoende te doen op het park! Aanrader. Jammer alleen dat het familie ontbijt, wat overigens wel netjes in een mooie tas wordt gebracht, bestaat uit minder luxe en niet diervriendelijke (1 ster) artikelen.
9
Naam: Rosalie Deen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het was onder de huidige omstandigheden een fijn verblijf. De accomodatie was erg fijn en het park had mooie aanpassingen gedaan waar de kinderen alsnog van konden genieten
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje, goed contact met roompot wanneer we vragen hadden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje, de sauna heel fijn, mooi park..
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
Alles was perfect, de sfeer, service, onderhoud, mooie accomodatie en super school. Ook erg fijn dat er toch wat luxe in het huisje aanwezig is. Ook de starterskid en koffie, zorgde voor een warm welkom. 1 min punt. Wij hadden linnen pakketten en dat vonden wij voor een week echt te klein.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2021
  • Algehele verblijf
heel goed
8
Naam: Paul van Thiel
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
Erg leuk om zoveel dieren te kunnen zien
9
Naam: Olaf Ernst
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
Mooi aangelegd park. Sfeervolle huisjes. Bijzonder om tussen de dieren te verblijven.
9
Naam: H. van de Wetering
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
Top park. Geweldig met al die dieren . Echt genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
Het was heerlijk om in corona tijd toch even in een andere wereld te kunnen verblijven. De lodge met direct zicht op de giraffes, zebras, en andere dieren gaf echt even het gevoel eruit te zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.