Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.0

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 106 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 106 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
in de tuin zou het fijn zij om wat meer privacy te hebben. nu kon iedereen overal doorheen lopen ook in je ëigen tuin. een( afdek)doek richting de bij de tuintafel zou ook wel prettig zijn voor ook privacy maar ook tegende wind.
10
Naam: Lisa Langeveld van Dijk
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
Het ws fantastisch!
10
Naam: Franke
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het had wel iets schoner gekund, de vloer leek niet heel goed gezogen en de ramen waren aan de binnenkant heel erg vet. Dat gebeurt met kinderen maar makkelijk even een doekje langsheen te halen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het was een heel fijn verblijf! Alles was goed geregeld. En het huisje was heel mooi. Het enige minpuntje vonden we dat het huisje niet echt schoon was. Als voorbeeld: het dekbed van 1 vd bedden in de kamer waar het kinderbedje stond zat onder de schimmelvlekken. Ik denk dat deze bij de vorige bewoners niet gebruikt was en de schoonmaak het bed niet heeft verschoont want dit was niet te missen. Helaas kwam ik hier de volgende dag pas achter nadat ik een nacht naast onze baby (wegens hele nacht huilen) heb gelegen. iehhh
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
het was heerlijk. we hebben ons prima vermaakt en dat in caronatijd. heel fijn dat je hier nog wat dieren kon zien!
8
Naam: Else Schamp
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
Zeer fijn verblijf! Fijn comfortabel huisje met fijne sfeer. Ondanks Coronamaatregelen voldoende te doen op het park! Aanrader. Jammer alleen dat het familie ontbijt, wat overigens wel netjes in een mooie tas wordt gebracht, bestaat uit minder luxe en niet diervriendelijke (1 ster) artikelen.
9
Naam: Rosalie Deen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het was onder de huidige omstandigheden een fijn verblijf. De accomodatie was erg fijn en het park had mooie aanpassingen gedaan waar de kinderen alsnog van konden genieten
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje, goed contact met roompot wanneer we vragen hadden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje, de sauna heel fijn, mooi park..
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
Alles was perfect, de sfeer, service, onderhoud, mooie accomodatie en super school. Ook erg fijn dat er toch wat luxe in het huisje aanwezig is. Ook de starterskid en koffie, zorgde voor een warm welkom. 1 min punt. Wij hadden linnen pakketten en dat vonden wij voor een week echt te klein.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2021
  • Algehele verblijf
heel goed
8
Naam: Paul van Thiel
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
Erg leuk om zoveel dieren te kunnen zien
9
Naam: Olaf Ernst
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
Mooi aangelegd park. Sfeervolle huisjes. Bijzonder om tussen de dieren te verblijven.
9
Naam: H. van de Wetering
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
Top park. Geweldig met al die dieren . Echt genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
Het was heerlijk om in corona tijd toch even in een andere wereld te kunnen verblijven. De lodge met direct zicht op de giraffes, zebras, en andere dieren gaf echt even het gevoel eruit te zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Familie de Reuver
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Het was gewoon top. De bungalow zelf (met sauna en goede faciliteiten), maar ook de ligging (bij de leeuwen) en wat er ondanks Corona nog te doen was. Prima sfeer.
10
Naam: Robbie Notenboom
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Geweldig! Locatie, service alles was top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
Ondanks beperking toch een super week gehad
10
Naam: Mevr HM Brouwer
Datum: 18 december 2020
  • Algehele verblijf
Geweldig aangelegd park de Beekse Bergen Er vriendelijke medewerkers Mooi en schone lodges
9
Naam: Jannie Brouwer
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
Is een belevenis, echt een aanrader. Misschien een tip om gebruiksaanwijzing voor de keukenapparatuur erbij te doen
6
Naam: mariel de jager
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was niet goed schoon. In en onder een bed lagen snoeppapiertjes, in naast het bad zaten poepsporen en donkere haren. De pannen in de keuken waren vies, 1 zelfs met schimmel. FOTOS zijn evt beschikbaar. Verder een hulpvraag gesteld via de receptie voor de technische dienst, een schroefje voor de step. Was niets mee gedaan aan het einde van de dag.. jammer...
Uw vakantie op Safari Resort Beekse Bergen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Eduard Vuijk
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
het een perfecte vakantie met de kleinkinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige ligging en mooi groot verblijf, met nette badkamers.
8
Naam: M van Leeuwen
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heel gezellig en goed onderhouden park
8
Naam: John Staphorsius
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fantastisch park, entree tot safaripark wanneer je wilt, vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Onze lodge had een hele mooie ligging ( nr 464). Mooi weids uitzicht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was top. Met name de ligging temidden van de dieren en de toegang tot het park de Beekse Bergen. De accommodatie was ruim en comfortabel. De schoonmaak mag wel echt verbeterd worden. Naast stof en kleine troepjes lag er zelfs nog een achtergebleven knoopcelbatterij op een nachtkastje die mijn dochtertje vaan 2 jaar wel wilde opeten...
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park is prachtig, de dieren hebben veel ruimte en de huisjes zijn heel mooi en sfeervol. Ook was het heel top dat er nog animatie was voor de kleine kinderen. Onze zoon vond het prachtig. Personeel was vriendelijk. We hebben genoten van een heerlijke midweek en prachtige omgeving!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.