Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.1

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 79 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 79 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was top. Met name de ligging temidden van de dieren en de toegang tot het park de Beekse Bergen. De accommodatie was ruim en comfortabel. De schoonmaak mag wel echt verbeterd worden. Naast stof en kleine troepjes lag er zelfs nog een achtergebleven knoopcelbatterij op een nachtkastje die mijn dochtertje vaan 2 jaar wel wilde opeten...
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park is prachtig, de dieren hebben veel ruimte en de huisjes zijn heel mooi en sfeervol. Ook was het heel top dat er nog animatie was voor de kleine kinderen. Onze zoon vond het prachtig. Personeel was vriendelijk. We hebben genoten van een heerlijke midweek en prachtige omgeving!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lindsay
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
Waren aangenaam verrast door de luxe en indeling in het huisje en de onverwachte verrassing van de ontbijtbox.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Alle stoelen in de logde zijn voor lange mensen. Oude en kleine personen worden er erg moe van. Twee stapelbedden is te veel. Met 5 volwassenen en 2 kinderen is dit niet fijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De sfeer was geweldig. We lagen bij de leeuwen, die overdag een rust uitstraalden en s avonds wel flink aan het brullen waren. Huisje was perfect, schoon en sfeervol ingericht. Het enige minpuntje was dat we aan het eind van de week andere buren kregen die het wel erg gezellig hadden op hun terras tot in de late uurtjes. Maar verder hebben we genoten van deze vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Rudi Kleine
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben genoten van onze midweek in Safari Resort de Beekse Bergen en vonden het dan ook jammer dan het zo snel is voorbij gevlogen. Prachtig huisje ,mooi opgezet zo tussen de dieren te logeren en de safari zo wel lopende als met de auto hebben we van genoten. De laatste avond ook nog heerlijk uit eten geweest .Kortom we zijn heel tevreden ook over de goed service. We komen vast nog een keer weer terug.
10
Naam: Petra Roest
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De ervaring op resort Beekse bergen was geweldig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het was geweldig om tussen de dieren wakker te worden. Het voelde echt als Afrika!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
Wilde dieren spotten vanuit de zetel of vanop het terras. Mooie accomodaties en fijn, rustige sfeer in het resort op wandelafstand van het safari park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leven tussen de dieren was zalig voor ons gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
Fijne 3 daagse, voor herhaling vatbaar, zeker voor dierenliefhebbers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leuke midweek samen met kinderen en kleinkinderen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig concept. Wakker worden net als of je in Afrika bent.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
De dieren die op het resort verblijven zorgen al voor een beleving op zich. Daarnaast zijn de huisjes comfortabel en van deze tijd. De verdere faciliteiten op het park zijn allemaal goed onderhouden. Veel speelplezier voor de kinderen in mooie en goed onderhouden speelplaatsen. Eten in restaurant eenvoudig maar goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lode Thijs
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
We vonden onze vakantie top voornamelijk omdat we s morgens konden ontbijten in de nabijheid van giraffen, zebras, neushoorns, struisvogels, .... De faciliteiten die we bij ons verblijf kregen zoals gratis toegang tot Safaripark en Speelland, evenals het gebruik mogen maken van het zwembad, zorgden dat we een fantastische vakantie hadden met ons 2,5 jarig zoontje.
9
Naam: Martijn
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Mooie moderne en schone huisjes. Aanrader is om een huisje te boeken aan de dieren en met name de savannes met oa de giraffes zijn het leukste. Enige nadeel vond ik dat er op autovrij park niet werd gehandhaafd op parkeren bij huisje.
10
Naam: Chris Lindt
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wij waren zeer tevreden met het verblijf en de faciliteiten die het park te bieden heeft. Verbeter punt mbt accomodaties: een airco zou absoluut niet overbodig zijn, vooral het woonkamer gedeelte leek wel een broeikas. Met de temperaturen van afgelopen dagen +- 30•c kon je er niet binnen zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, alleen het schoonmaken kon beter. Service en personeel zijn super
9
Naam: Anoniempje
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Unieke plek bij de giraffen
9
Naam: Kees Koenen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
we hebben een hele fijne week gehad in de safari-tent. Alles was keurig verzorgd en netjes. Ook vonden wij het bijzonder om tussen de wilde dieren te verblijven op veilige afstand!
10
Naam: Mandy
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wat was het een gave locatie zo tussen de dieren! Echt super geregeld allemaal. Zeer fijn dat bedden al opgemaakt waren en dat er handdoeken bij in zaten. En wat lagen die bedden toch lekker! Enigste nadeel is dat de vloer niet schoon was van het huisje en dat er onder dingen niet echt gepoetst is.. Verder echt niks op aan te merken. Samengevat echt geweldig bij de beekse bergen!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een geweldige week gehad, in een schitterende 6 pers.Lodge op een schitterende Locatie. Met alle gemakken die je maar kan wensen. Wat wij belangrijk vinden is een goede Bed/boxspring, en dat alles schoon is en.....dat was beide uitstekend!! De koffiezetter voor cups vonden we zo lekker, dat we die nu zelf ook gaan aanschaffen, de gratis WiFi was ook een pluspunt. Daarbij sfeervol ingericht helemaal in de stijl van Afrika zoals het hele park, ook buiten op het terras en onder de overkapping was het gezellig zitten. Daarbij overal erg vriendelijk personeel, zoals de leidinggevende van de schoonmaak, en de mensen uit het Town gedeelte. Alle in een mooie natuurlijke omgeving en overal een gezellige beestenboel om je heen. Nog nooit zoveel foto’s gemaakt waar een mooi album als herinnering van wordt gemaakt. We kunnen het daarom ieder aanbevelen, want hier kan je onmogelijk spijt van krijgen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
Het was geweldig! Op de slechte schoonmaak waren we voorbereid. De voorzieningen en omgeving zijn echt fantastisch.
9
Naam: Priscilla Thonhauser-Vlijm
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
beekse bergen heeft mooie huisjes die goed onderhouden zijn. Dames bij de receptie zijn toppers! Hebben er echt voor gezorgd dat ons verblijf letterlijk en figuurlijk niet in het water viel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juni 2020
  • Algehele verblijf
Genoten van de dieren, komen zeker nog een keer terug
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.