Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.1

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 63 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 63 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
De dieren die op het resort verblijven zorgen al voor een beleving op zich. Daarnaast zijn de huisjes comfortabel en van deze tijd. De verdere faciliteiten op het park zijn allemaal goed onderhouden. Veel speelplezier voor de kinderen in mooie en goed onderhouden speelplaatsen. Eten in restaurant eenvoudig maar goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lode Thijs
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
We vonden onze vakantie top voornamelijk omdat we s morgens konden ontbijten in de nabijheid van giraffen, zebras, neushoorns, struisvogels, .... De faciliteiten die we bij ons verblijf kregen zoals gratis toegang tot Safaripark en Speelland, evenals het gebruik mogen maken van het zwembad, zorgden dat we een fantastische vakantie hadden met ons 2,5 jarig zoontje.
9
Naam: Martijn
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Mooie moderne en schone huisjes. Aanrader is om een huisje te boeken aan de dieren en met name de savannes met oa de giraffes zijn het leukste. Enige nadeel vond ik dat er op autovrij park niet werd gehandhaafd op parkeren bij huisje.
10
Naam: Chris Lindt
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wij waren zeer tevreden met het verblijf en de faciliteiten die het park te bieden heeft. Verbeter punt mbt accomodaties: een airco zou absoluut niet overbodig zijn, vooral het woonkamer gedeelte leek wel een broeikas. Met de temperaturen van afgelopen dagen +- 30•c kon je er niet binnen zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, alleen het schoonmaken kon beter. Service en personeel zijn super
9
Naam: Anoniempje
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Unieke plek bij de giraffen
9
Naam: Kees Koenen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
we hebben een hele fijne week gehad in de safari-tent. Alles was keurig verzorgd en netjes. Ook vonden wij het bijzonder om tussen de wilde dieren te verblijven op veilige afstand!
10
Naam: Mandy
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
Wat was het een gave locatie zo tussen de dieren! Echt super geregeld allemaal. Zeer fijn dat bedden al opgemaakt waren en dat er handdoeken bij in zaten. En wat lagen die bedden toch lekker! Enigste nadeel is dat de vloer niet schoon was van het huisje en dat er onder dingen niet echt gepoetst is.. Verder echt niks op aan te merken. Samengevat echt geweldig bij de beekse bergen!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een geweldige week gehad, in een schitterende 6 pers.Lodge op een schitterende Locatie. Met alle gemakken die je maar kan wensen. Wat wij belangrijk vinden is een goede Bed/boxspring, en dat alles schoon is en.....dat was beide uitstekend!! De koffiezetter voor cups vonden we zo lekker, dat we die nu zelf ook gaan aanschaffen, de gratis WiFi was ook een pluspunt. Daarbij sfeervol ingericht helemaal in de stijl van Afrika zoals het hele park, ook buiten op het terras en onder de overkapping was het gezellig zitten. Daarbij overal erg vriendelijk personeel, zoals de leidinggevende van de schoonmaak, en de mensen uit het Town gedeelte. Alle in een mooie natuurlijke omgeving en overal een gezellige beestenboel om je heen. Nog nooit zoveel foto’s gemaakt waar een mooi album als herinnering van wordt gemaakt. We kunnen het daarom ieder aanbevelen, want hier kan je onmogelijk spijt van krijgen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
Het was geweldig! Op de slechte schoonmaak waren we voorbereid. De voorzieningen en omgeving zijn echt fantastisch.
9
Naam: Priscilla Thonhauser-Vlijm
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
beekse bergen heeft mooie huisjes die goed onderhouden zijn. Dames bij de receptie zijn toppers! Hebben er echt voor gezorgd dat ons verblijf letterlijk en figuurlijk niet in het water viel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juni 2020
  • Algehele verblijf
Genoten van de dieren, komen zeker nog een keer terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
Afrikaanse gevoel/sfeer/uitstraling in safari Resort.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
Prachtige accommodatie. Van alle gemakken voorzien
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2020
  • Algehele verblijf
Het park was prima en ook de service. Alleen toen we in de huisje binnen kwamen was die niet goed schoongemaakt. Er lagen nog dode muggen en op verschillende plaatsen spinnenwebben. Ook waren er geen gebruiksaanwijzingen aanwezig. Het gaat dan om het kooktoestel de koffie apparaat combi magnetron en de sauna.
9
Naam: Ron Borkent
Datum: 4 februari 2020
  • Algehele verblijf
Fantastische omgeving. Het park is erg mooi. Prima faciliteiten op de klein uitgevallen sauna na. Wakker worden met een paar giraffen is prachtig
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
Supermooi en lux huisje. Heel bijzonder zo dicht bij de dieren! Het zwembad was wel echt kleiner dan verwacht, dat is niet goed te zien op de website.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Het was een leuke vakantie, echter het huisje was niet schoon, in de toilet zat nog een remspoor van de vorig bewoner en overal lag stof. Er ontbrak beddengoed voor het campingbedje en er was een handdoek pakket te kort. Toen I’ die op ging halen kreeg ik de indruk dat ik deze gratis kreeg, echter ik had voor 7 personen betaald, dus niks gratis dat was even wat onduidelijk. Maar het huisje en het park, plus het dierenpark zelf waren heel leuk
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Schoonmaak accomodaties kan echt beter.. dit valt me wek tegen bij Roompot maar ook op dit park. Wel leuke vakantie gehad want geweldig mooi huisje en leuk kleinschalig park met heel leuke activiteiten. Voor vakantie met basisschoolkinderen ideaal park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Safari park
10
Naam: Claske Bouman
Datum: 20 december 2019
  • Algehele verblijf
Safari Resort is een geweldig park. Heerlijk om dagelijks de dieren van dichtbij te zien. Kinderen hebben genoten van de speeltuin, het zwembad maar vooral het animatieprogramma.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 december 2019
  • Algehele verblijf
Het weer was goed en de huisjes waren comfortabel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
..................
9
Naam: Denis van Zuijlen
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
Het park is zeer fraai aangegelegd. Ondanks dat we in de herfst verbleven hebben we erg genoten van het park en de faciliteiten. Daarnaast is het personeel op het park erg vriendelijk. Het safaripark zelf is ook echt een aanrader.
10
Naam: Andrea wouters-mos
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
Huisje was niet schoongemaakt toen we binnenkwamen en restaurant was onze reservering kwijt. Maar beide werden snel opgepakt en opgelost
8
Naam: Sanne
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
Heel mooi onderhouden park, ruime huisjes met gezellige sfeer. Wel karige keukeninventaris, schaar en soeplepel zouden niet misstaan. Safaripark zelf erg mooi en heel veel te doen. Wel ver lopen vanaf huisje naar karibu town en het Safaripark zelf met een oma op leeftijd en 3 kinderen onder de 5 jaar onder ons gezelschap.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.