Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Pagedal

Pagedal

Stadskanaal, Groningen, Nederland

  • Recreatiemeer
  • Op de grens van Groningen en Drenthe
  • Voor jong en oud

Adres

Pagedal

Hoveniersweg 1
9502 BW Stadskanaal
Groningen
Nederland
+31 (0)599 611 000

Reisinfo

Algemeen

Sleutel

Sleutels van je vakantieverblijf liggen bij aankomst voor je klaar bij de receptie. Dit is bij de ingang van het park, in het hoofdgebouw van Pagedal. Je herkent het gebouw aan de groene palen.

Parkeren

Pagedal is een autoluw park. Dat betekent dat je bij aankomst met de auto naar het vakantieverblijf mag rijden om je spullen uit te laden. Daarna kun je de auto parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het park.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Blijven ze slapen? Gezellig. Geef het vooraf even door bij de receptie.

Aankomst

Op de dag van aankomst kun je inchecken tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Verwacht je later aan te komen? Geef het dan door aan de receptie.

Vertrek

Zorg ervoor dat je op de dag van vertrek het vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur verlaat. Zo is er genoeg tijd om het voor de volgende gasten in orde te maken.

Daarna doen we een eindcontrole waarbij we checken of alles compleet, schoon en heel is achtergelaten. Eventuele kosten voor herstel of het extra schoonmaken van het vakantieverblijf, worden ingehouden van de borg. Natuurlijk laten we dit jou altijd weten. Is alles in orde, dan maken we de borg over binnen 7 dagen na je vertrek. De borg is € 65,- per vakantieverblijf, per periode.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.