Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10651 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10651 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Q. Teuns
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi park. Helaas konden we niet bij onze accommodatie komen met de auto.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De lamp boven de eetkamer was vies, beestjes in de onderkant van de lamp.(huisje 311) Badkamer wat tegels waren beschadigd. Ventilatie badkamer niet voldoende, als je ging douchen, badkamer vol met stoom.
8
Naam: Arie Pothof
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Veel faciliteiten voor de kids
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad in Drenthe.. 8. heerlijk gefietst, gezwommen en genoten van de omgeving. Top! Tip! Op het park vonden wij de verkeerssituatie voor onze locatie 502 niet veilig. Het was soms zo erg druk met verkeer wat het park afging en er weer opkwam. Op zo moment hadden wij even niet de ontspanning die wij zochten tijdens een vakantie. Wij zaten aan een doorgaande route. Er werd ook hard gereden. dit gaf onveilige situaties. Dit is een situatie die anders moet. Dit is onze feedback. U begrijpt dat dit voor ons een onvoldoende is.
9
Naam: Peter Hoenderdos
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabele bungalow. Alles op het park op loopafstand en alles wat je wat nodig hebt is op het park. Ontspanning, eten en drinken en boodschappen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kleinschaligheid en gemoedelijkheid.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig park en omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
1. houtkachel was lastig aanmaken, geen pook, geen tang, etc. bij de houtkachel. kachel trok erg slecht 2. diepvriesvak van koelkast sloot niet goed, diepvriesvak zat zeer veel ijs in (waarschijnlijk omdat het deurtje niet goed sloot/stuk is) 3. afwasmachine maakt in de hoogste stand erg veel herrie, afwasmachine had dringend een schoonmaak beurt nodig, en aanvulling van zout/glansmiddel. En dat zijn geen zaken die je meeneemt voor een kort verblijf 4. bij aankomst in het park lange wachtrij voor inchecken en weinig ruimte om afstand tot anderen te kunnen bewaren
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging redelijke huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer aangename verblijf. Voor elke leeftijd!! En hond.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was weer erg leuk! Komen graag op het park. Alles is aanwezig. Gezellige sfeer. Heerlijk rustig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kids hebben genoten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was zoals gewoonlijk goed
8
Naam: Madelon van der Spek
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en kindvriendelijk park, gezellige indeling van huisjes en campingplekken. De stacaravans zijn aan een onderhoudsbeurt toe, maar niet extreem hinderlijk.
8
Naam: M Eisink
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
verblijf in charlet was prima, alleen het zwembad zijn we niet tevreden over, en ook jammer dat de koos route er niet was .
9
Naam: Gezin met jonge kinderen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi, groots opgezet park met mooi zwembad en leuke activiteiten voor de kinderen. Enthousiaste meiden en heren van het animatieteam. Een activiteit en/of speel-iets voor oudere kinderen (10+) zou ook fijn zijn. De accomodatie was vrijwel nieuw, misschien niet helemaal onze smaak qua inrichting, maar prima in orde. De omgeving is natuurlijk prachtig en er zijn leuke dorpjes in de omgeving. We zijn inmiddels zo’n 3-4 keer geweest en komen zeker nog een keer weer!
9
Naam: Ingrid Bijwaard
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prettig, fijn en de kinderen hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel leuk park voor jong en oud, waar wij zeker nog terug zullen komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
ik vind het vreemd rookvrij maar wel een houtkachel die stinken ook op drukke tijden als het maximale bezoekers in het zwembad is ook graag het wedstrijd bad door de midden delen deel voor de jeugd die spelen willen en een deel voor de rustiger zwemmers
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We vonden dat de chalet beter schoongemaakt had moeten worden. Mijn vrouw heeft astma en we hebben een kleine baby die zijn speen vaak laat vallen, dus we hadden de vloer liever schoner gezien. Ook misten we zowel in de keuken als de badkamer bijv. haakjes om handdoeken op te kunnen hangen en waren er te weinig stopcontacten, geen extra beschikbaar om bijv. Telefoon op te laden zonder dat we er een stekker uit moesten halen. Tevens was er niet heel veel te doen voor ons zoontje van 1 jaar, de speeltuinen zijn voor de iets ouderen bestemd. Ook de speelplek welke bijv. bij de bowlingbanen in zitten zijn voor 4 jaar en ouder. Het was overigens ‘s avonds koud in de slaapkamer, omdat de verwarming alleen in de zitgedeelte zit. We hebben er wel van genoten, maar we missen nét de kleine puntjes.
8
Naam: C Kroos
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruim, gevarieerd, prettig!
9
Naam: Johan van der Dussen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitstraling accommodatie is goed Ligging accommodatie is goed Schoonmaak accommodatie matig, ongedierte en spinraggen. Faciliteiten goed schoon.en toegankelijk. Reserveren zwembad is goed te doen. Reserveren bowling en sommige animatie is goed geregeld. Zeker in deze Coronatijd is je verblijf goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het als een prettig verblijf ervaren, moesten door omstandigheden een week eerder terug naar huis, dat was heel jammer. Hopen nog een keer een herkansing te krijgen. Als jullie aanbiedingen hebben ontvangen we graag bericht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een geweldig verblijf voor onze dochter van 2
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prima..veel dingen gedaan..alleen kies nooit meer voor een chalet nog nooit eerder ervaring mee gehad..maar vond het heel gehorig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.