Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12741 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12741 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie op een leuk plekje in een mooi chalet. Helaas slecht geslapen door de slechte bedden en de warmte.
9
Naam: Roel van der Hoff
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het hard fietsen ontmoedigen (vooral kinderen)
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het erg leuk gehad! De hunzedal tent (zo heet het geloof ik) was wel verouderd. Het was niet schoon, hingen overal spinnenraggen, bedden waren verouderd. Als je je omdraait ligt het hele pleintje wakker (bij wijze van spreken), de vloer ligt niet gelijk en wat ik erg jammer vond is dat het dak aan de punt wit was. Zo bleef het heel erg licht en kwamen onze kinderen moeilijk in slaap. Maar voor 4 nachten was het te doen. Verder was het veldje erg leuk om samen met andere kinderen te spelen! Het zwembad was heel schoon en super geregeld met het reserveringssysteem! Het restaurant hebben we 1 keer gegeten en dit was echt super slecht. De bediening wist niet wat ze uit serveerde, drinken werd niet gevraagd en lege spullen werden niet meegenomen. Alle gerechten die ik zelf gegeten heb waren net aan ontdooid, dus eigenlijk smaakloos. Behalve mijn toetje daarvan was al het rode fruit bevroren en de kindertoetjes was het fruit ook bevroren. Dat we drinken bestelde moesten we drie keer vragen of het goed gegaan was en zijn uiteindelijk zelf naar de bar gelopen. Hier zijn we dus ook niet meer gaan eten. Maar al met al hebben we het wel naar onze zin gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park met leuke activiteiten voor de kinderen. Sommige dingen kunnen wel een onderhoudsbeurt gebruiken (huisje/zwembad/speeltoestellen)
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park en ligging was fijn. Wij hadden bij ons huisje heel veel ganzenpoep liggen, dat is echt een minpunt. Ook zat de ventilatie in de badkamer vol met stof, dit moet echt beter onderhouden worden. Echt een groot minpunt. Daarnaast als tip het hok waar de bezem, stofzuiger etc staat beter inrichten en netter neerzetten. Het leek er nu zo in gegooid en het rook er ook niet fris.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontspanning en gemoedelijke sfeer en leuke dingen te doen voor de kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik zat in een nieuw huisje (stacarvan soort 6A) En alles zag er netjes en nieuw uit. Wij zaten op een rustig stukje dus niet met ons huisje met de neus aan iemand anders maar wel een speeltuin in de buurt. Ik verbaasde me wel over dat er veel activiteiten waren waar je extra voor moet betalen. Jullie zijn als vakantieketen voordeliger dan jullie grote concurrenten dus daar zal het aan liggen maar ik vind het als ouder zijnde wel lastig dat je dus overal bijna je portomonee extra voor moet trekken. Jammer dat door corona geen meeleeftheater mogelijk was. Er waren véél dingen op de camping georganiseerd en in de omgeving was veel te doen. Ik had er gerust nog 4 of 5 dagen meer kunnen zitten. Toen wij de fiets op gingen halen was er geen begeleiding bij. We kregen een sleutel en mochten hem zelf pakken. De fiets was solide maar het slot was erg gaar. Wel aangegeven bij receptie en gezegd dat voor ons geen probleem is maar dat het al eerder was gebeurd dan bij onze week lenen.
10
Naam: Peter Ravensbergen
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk park! Goed en snel geholpen met EHBO (helaas 2 x nodig gehad) Leuke activiteiten voor de kids, prima zwembad. Enig aandachtspunt is het hout van het speeltoestel op het eiland in het meer, hoop losse stukken hout en uitstekende schroeven
8
Naam: J. Kend
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een hele grote park, biedt veel natuur en ruimte voor de kinderen om te spelen. De chalets waren helemaal top en ik zou anderen zeker aanraden om hier naartoe te komen. Er is veel om te doen voor de kinderen. Alleen het zwembad is wel wat aan verandering toe. Het ziet er ok uit. Buiten kon je zitten maar er lag overal zand. Dit had het personeel wel kunnen wegvegen. Ook niet heel erg fijn als men met zijn vieze voeten weer het zwembad in komt. Verder tevreden en een leuke midweek gehad met de kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Met kleinzoon zeer genoten.
9
Naam: Sebregt Dijksman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgend jaar weer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een ontzettend leuke midweek vakantie! De sfeer in het park was zo goed. We zaten in een heerlijk chaletje, maar met echt de sfeer van ‘de camping’. De kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt door alle leuke activiteiten die er waren, maar ook doordat ze lekker in het meer konden zwemmen en met alle leeftijdsgenoten konden spelen. Een aanrader
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Al 10 keer de afgelopen jaren geweest maar alles verouderd slecht grasgemaaid en te weinig douches en afwaspunten vaak koude douchen geen controle op de staanplaatsen en heel veel overlast van loslopende en blaffende honden
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuke vakantie gehad. Het enige echte minpunt is de service en rekeningen in het restaurant: dubbele drankjes betaald, lang moeten wachten (ruim 1,5 uur). Vooraf gekochte korting vouchers niet juist kunnen inleveren, dus normale prijs betaald. Als de bon niet klopte (wat 4x zo was!) dan lag het aan ons, niet aan het personeel. Jammer, zo krijgen jullie een slechte naam. Of neem minder klanten in het restaurant of zorg voor gekwalificeerd personeel, niet alleen jonge meisjes
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in hunzetent 503, deze was erg vies, van alle spinnenwebben (lampen/kachel/onder bedden) kun je een trui breien. De vloer moet vervangen, de bedden zijn aan eind. Ook hebben we een muis op visite gehad. Tuinmeubilair zou ik persoonlijk een kussen op doen, je hebt niet echt iets om te relaxen. Animatie voor 12+ moet je allemaal betalen, terwijl ik heel veel kinderen in die leeftijdscategorie heb gezien. Ik zou daar zeker iets aan doen. Het strand vond ik aan pannakooikant erg vies. Voor de rest hebben wij ons in ieder geval wel vermaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor ons dicht bij huis en mijn kinderen vinden het geweldig..
8
Naam: Kees van der Zijden
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op de slaapkamers mag van mij wel een stoel staan, en bij de kleinste slaapkamer(bungalow366) was geen kast of leg plank aanwezig. Gordijnen waren erg dun, waardoor de kleintjes al vroeg wakker waren.
8
Naam: Hjalmar Milo
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Prettig ervaren, wat kleine kampeerplaats en de WiFi is slecht bereikbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gezellige camping. Plaats om chemies toilet te legen, GOOR en SMERIG , te VIES om er bij te zijn maar je hebt geen KEUS WORDT VOLGENS ONS NOOIT SCHOONGEMAAKT!!! Zou graag zien dat hier meer AANDACHT aan gegeven wordt Hygiëne is er ver te zoeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park is qua locatie en voorzieningen ideaal. een ruim overdekt zwembad inbegrepen en vooral ook schone sanitaire voorzieningen. de prijzen in de horeca zijn redelijk, alleen de prijzen in de supermarkt zijn naar verhouding hoog
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park! Genoeg voorzieningen en entertainment voor de kids. De omgeving is heel fijn, genoeg te beleven! Alleen jammer dat het meertje niet schoon is om in te zwemmen.
8
Naam: Ce Nijkamp
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim opgezet park. Erg kindvriendelijk. Onderhoud en schoonmaak kan iets beter.
8
Naam: Miel van Drunen
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
alles goed behalve de Wifi
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Aangenaam, kindvriendelijk. Na 22u weinig respect van de nogal luidruchtige jongeren. Dat stoorde wel wat. We zaten in de buurt van toiletgebouw en er was veel passage, in rust kan dat geen kwaad. Maar luidruchtige passanten storen wel, zeker als kleine kindjes proberen te slapen.
6
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Vaker op het park geweest, altijd tevreden. Nu verbaasd over de staat vh onderhoud langs de paden en in de toiletten. Tevens vond dat ik het gezien de huidige situatie mbt Covid (rood/donkerrood) de plekken bomvol/ erg dicht op elkaar gepakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een weekend lang hier mogen verblijven en zijn supertevreden over ons verblijf bij jullie. We komen graag een keer terug!
10
Naam: PJ Hemme
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gewoon een fijn goed park. Leuk voor de kinderen, beetje te druk voor de ouders. Maar ja, dat weet je al van te voren ^^
9
Naam: Amy Boneschansker
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De kinderen hebben hun prima vermaakt en dan zijn heit en mem ook heerlijk aan het genieten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.