Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9584 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9584 reviews

8
Naam: Michel Brands
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we waren erg tevreden over de plek en het huisje opzich, wat ons tegenviel was dat ons huisje met voorkeur geboekt is omdat er een speeltuin naast/tussen onze vakantiehuizen zou zitten 341 en 337.. onze verbazing schetste dat er nog een huisje tussen zat en we in 341 geen overzicht op de speeltuin hadden! ik ben tevens benieuwd waarom er van de een op andere dag 65 man extra in het zwembad mocht plaatsnemen! dit is de reden geweest dat we niet zijn gaan zwemmen namelijk! de tijdsblokken waren allemaal ook bomvol!Ik snap dat je regels hebt ivbm coroma, maar als je met je kinderen in zulke drukke moet inplannen.. dat is gewoon niet te doen!
9
Naam: Rachel Damhuis
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was gezellig.. jammer van het weer! Met warm weer en droog erg mooi en gezellig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgende keer graag naar een ander Roompot Park
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
grote plek 662 en goede sanitaire
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park. Animatie weinig afwisseling. Vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals eerder gezegd, anematieteam was niet goed ingesteld op de Corona impact van kinderen, en dan met name het niet of kort komen opdagen van koos konijn en de korte of zelfs beetje geïrriteerde reactie als de kinderen enthousiast om koos konijn vroegen. Heb maar 1 enthousiaste dame gezien, de rest deed dit duidelijk of voor het eerst en of h eft geen ervaring met kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Keurig park, veel voorzieningen en activiteiten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw huisje,met grote koelkast en 2e tv.
9
Naam: Bea Wouters
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijke midweek gehad, ondanks het slechte weer ons goed vermaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben genoten, ondanks het weer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurige afhandeling van klacht. Lekkage op 2 plekken
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park denken er over nog een keer te komen.
10
Naam: Marloes Dalsem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke accomodatie, fijne ligging van de hunzetenten
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park, met binnen en buiten zwemmen en strand. Mooi groot huis.
8
Naam: B. J Klap
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Cynthia Elzinga
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk park, met her en der zeker verbeterpunten, maar ondanks alles hebben we een leuke week gehad. Met leuke activiteiten!
8
Naam: G.J. de Vries
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad, jammer van het regenachtige weer.... het park is leuk voor kleine kinderen. Het huisje waar wij zaten ruim, maar wel erg verouderd.
7
Naam: Irma Hof
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De accomodatie is oud en oudbollig ingericht. Ook betreft de inventaris. Het loopt ontzettend achter op deze tijd. Het zou kunnen helpen een enquête achter te laten in de accommodatie zodat men ook kan laten weten als er iets niet goed meer werkt/gebreken.
8
Naam: Jerry
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gewoon prima mooi park! Mooie ligging leuk voor gezinnen met kinderen! We hebben ons ondanks het slechte weer prima vermaakt!!!
9
Naam: G.F. Gubbels
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een geweldige camping met goed personeel
8
Naam: Esselina Dreves
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas veel regen gehad tijdens deze midweek maar ondanks dat ging het animatieteam vrolijk door. Chalet was ook mooi alleen de plek viel tegen( komt misschien ook omdat we normaal aan het water staan) Verder een erg mooi park waar we graag weer terug komen
9
Naam: Gerard Schouwink
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgend jaar weer
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn mooi opgekanpt maar baal wel dat we 35 euro voor niks betaald hebben
8
Naam: W. van der Veen
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het park. Het contact met de medewerkers hebben we gemist met betrekking tot het in- en uitchecken. Het voordeel is wel dat je niet in lange rijen staat te wachten voor je het park op kan en dat is weer een voordeel. Komen graag nog eens terug.
9
Naam: J.j Hofland
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we misten toch wel een combi magnetron of oven. Ook geen vleesvork of soeplepel of pollepel aanwezig. Wij hadden een minder valide huisje en we hadden het toch fijn gevonden als er ook muurbeugel zou zijn in de douche.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben ons weer prima vermaakt ondaks het slechte weer en extra maatregelen coriona. De camping blijft bij ons in de top 3 staan
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huis 81 en meerdere van dat zelfde soort verblijven. Kale osb plaat met scherpe/puntige stukken als muurafwerking. Mijn dochter heeft een lelijke snee opgelopen door de muur! Ontbreken van nacht lampjes op alle slaapkamers. Ontbreken van gordijnen in de slaapkamers. Er hangt een rolgordijn, maar bij een geopend raam is het slecht te gebruiken! Keuken met zeer weinig ruimte in alle opzichten. Al met al zijn het huisjes met een zeer slecht afwerkings niveau!! Ben nu al meerdere jaren aansluitend te gast bij u, maar zal deze huizen absoluut afraden bij iedereen!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.