Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Languedoc-Roussillon boeken? Roompot: samen genieten!

Camping in Languedoc-Roussillon boeken?

Camping in Languedoc-Roussillon boeken?

Bent u op zoek naar vakantieparken of campings in Languedoc-Roussillon? Wie een stacaravan, chalet, tent of comfortabel vakantiehuis in Languedoc-Roussillon wil boeken zonder te veel te betalen, is aan het juiste adres bij Roompot! Hier kunt u namelijk terecht voor de beste accommodaties in deze fantastische regio in Zuid-Frankrijk, waar u onder andere kunt genieten van schitterend natuurschoon en de kust aan de Middellandse Zee. Ook wijnliefhebbers zijn verzekerd van een heerlijk verblijf op een camping in Languedoc-Roussillon, aangezien we het hebben over de grootste wijnstreek van Frankrijk!

Meer dan een wijnstreek

Hoewel de campings in Languedoc-Roussillon vaak omgeven worden door wijngaarden, onder andere in de Rhône-vallei, is de regio niet alleen om die reden populair. Wie een vakantiehuis in Languedoc-Roussillon vastlegt, kan genieten van het mooiste natuurschoon. Bijvoorbeeld in het Nationaal Park Cevennen, maar natuurlijk ook in de nabijgelegen Pyreneeën of de Ardèche. Een uitstapje naar Spanje is binnen afzienbare tijd gemaakt, terwijl u een camping in Languedoc-Roussillon natuurlijk ook kunt gebruiken als uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie aan de Middellandse Zee.

Campings in Languedoc-Roussillon zoeken?

Campings in Languedoc-Roussillon zoeken?

Bij Roompot heeft u de keuze uit tientallen accommodaties op meerdere mooie vakantieparken en campings in Languedoc-Roussillon. Wilt u graag een vakantiehuis in de Languedoc vastleggen voor u en uw partner, gezin of vrienden? Bent u op zoek naar een andere comfortabele en betaalbare accommodatie? Wie een camping in Languedoc-Roussillon boekt, is verzekerd van succes bij Roompot. Bekijk ook de bij te boeken extra’s, de aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.