Les Alicourts

Pierrefitte-Sur-Sauldre, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

  • Privé-meer
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

reviews

7.4

Vakantiepark Les Alicourts scoort gemiddeld een 7,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 10 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Ruim opgezet park met veel faciliteiten
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Jammer dat er geen nederlanstalige was bij het annimatieteam. Het restaurant moest je 4 dagen van te voren reserveren. Bij de enige bar stond je een halfuur te wachten en de snackcorner had de helft niet. Het park was erg schoon en ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Het was een sandayapark in Frankrijk. Het was een leuke vakantie met veel te doen vóór de kinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Gezellig en ontspannen super tof
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Vlotte regeling
8
Naam: J.J. Kee
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
1
Naam: Tineke De Bock
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het was te klein voor 5 personen. Er was niet voldoende kookmateriaal, geen messen aanwezig.,geen voorzieningen voor kinderen (kinderbestek, bekers,.. ) geen vergiet ... geen airco ondanks wel besteld en ook waren de vuilnisbakken niet proper bij aankomst. Enkel de douche was ok.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Les Alicourts niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij hebben vernomen dat dit niet is gebeurd. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
Park is prima, echter weinig in de omgeving
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
Bij aankomst was er geen babypakket aanwezig in onze accommodatie (hoewel dit gereserveerd was). Bij melding aan de receptie was het personeel heel vriendelijk en werd dit meteen in orde gebracht! De communicatie tussen Roompot-Sandaya mag wel verbeterd worden, niet alle gegevens werden doorgegeven.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.