Terug

Exclusieve deal: Beach Houses

Wakker worden op het strand, een kop koffie met je voeten in het zand, de hele dag uitwaaien en ’s avonds een prachtige zonsondergang. Klinkt heerlijk toch? En het wordt nog mooier, want als je nu gebruik maakt van deze deal verblijf je in een Beach House met een fijne korting!

Deze actie geldt voor de Beach Houses op Roompot Beach Villa's Hoek van Holland (inclusief reserveringskosten, servicepakket met bad- en doucheproducten, koffie en thee, bad- en keukenlinnen, bedlinnen incl. opgemaakte bedden én eindschoonmaak), en voor de Beach Houses op Roompot Beach Resort (inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak). De actie is geldig op aankomsten tussen 4 november 2022 en 27 februari 2023.

Zie jij jezelf al zitten in je eigen Beach House? Pak dan snel je agenda erbij, want deze mooie deal is geldig t/m 7 november 2022!

  • Selecteer een datum

2 Parken

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Hoek Van Holland, Zuid-Holland, Nederland
  • Slapen op het strand
  • Geschakelde Beach Villa's
  • Sportief én relaxed
vanaf 350,- 323,-
totaalprijs voor 4 personen
ma 12 dec 2022 - vr 16 dec 2022
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland
  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid
vanaf 382,- 272,-
totaalprijs voor 4 personen
ma 5 dec 2022 - vr 9 dec 2022

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.