Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Kootwijk

7 parken 85 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantieparken Kootwijk

Kom na zo’n mooie dag bij op het vakantiepark Kootwijk. Hier kunt u gezellig uiteten met het gezin in het restaurant. Ook kunt u zelf een heerlijke maaltijd koken in uw eigen vakantiehuis in Kootwijk. Tijdens uw vakantie is het echt genieten! U kunt gebruik maken van alle faciliteiten, zowel voor jong als oud is er van alles te doen. U hoeft zich geen moment te vervelen. Ook buiten het park kunt u genieten van verschillende uitstapjes en de mooie. Boek uw vakantie snel en geniet van al het moois dat Kootwijk rijk is!

Vakantieparken in omgeving Kootwijk

7 parken 85 Verblijven

Samen genieten in kostelijk Kootwijk - Bekijk onze vakantieparken in Kootwijk!

Radio Kootwijk klinkt veel mensen waarschijnlijk bekend in de oren, maar Kootwijk heeft ook nog genoeg onontdekte parels. Het dorpje midden op de Veluwe ligt bij de grootste zandverstuiving van West-Europa en vormt samen met de uitgestrekte heidevelden een prachtige uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fietstochten. In de omgeving van Kootwijk heeft Roompot een aantal mooie vakantieparken op de Veluwe die zowel op als naast het water bol staan van vermaak en ontspanning voor het hele gezin.

Vakantiepark de Berkenhorst
In het hart van de Veluwe bij Kootwijk ligt Vakantiepark de Berkenhorst. Fraai verscholen tussen de bomen biedt het park vakantiewoningen voor 4 tot 10 personen. Op de vele sport- en speelvelden en in het zwemparadijs en buitenbad is er volop ruimte voor vermaak. De natuurrijke omgeving van de Veluwe nodigt uit tot mooie fiets- en wandeltochten.

Droompark Beekbergen
In een bosrijke omgeving op de oostflank van de Veluwe ligt Droompark Beekbergen. Het park biedt mooie vrijstaande vakantiewoningen die zijn geschikt voor 4 tot 24 personen. Met een overdekt zwembad, wellnessmogelijkheden, diverse sport- en speelvelden en animatieprogramma’s is er van alles te beleven op het park. De omliggende bossen zijn rijk aan vele mooie fiets- en wandelroutes.

Droompark Bospark Garderen
Op de westflank van de Veluwe ligt Droompark Bospark Garderen. De bungalows met ruime tuin en terras zijn geschikt voor 4 personen. Op het fraai gelegen park zorgen enkele speeltuinen, een buitenbad en wellnessmogelijkheden voor de nodige activiteit en ontspanning. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen en fietstochten.

Bungalowpark Hoenderloo
Ten oosten van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Bungalowpark Hoenderloo. De ruime vrijstaande vakantiewoningen bieden ruimte aan 4 tot 7 personen. Op het park is van alles te beleven met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een buitenbad en een overdekt zwembad. Het natuurschoon van de Veluwe leent zich perfect voor prachtige wandel- en fietstochten.