Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! Een dagje naar het zwembad, een wandeling door het bos, heerlijk eten en winkelen in Breda, varen in De Biesbosch of een dagje naar een pretpark, het kan hier allemaal!

 

Libelle-arrangement
Voor deze aanbieding geldt dat er géén verplichte bijkomende kosten zijn. De prijzen zijn altijd inclusief de huur van uw vakantieverblijf, reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis wifi in uw vakantieverblijf, sport- en animatieprogramma (het aanbod varieert per periode), toegang zwembad (openingstijden variëren per periode) en verbruik van gas, water en elektriciteit.

De Katjeskelder 2 Vakantieverblijven

KD Comfort

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

  • 98 m2
  • Wifi (gratis)
Gerestylede, vrijstaande villa met vloerverwarming en 3 badkamers
vanaf
219,- prijs uitleg
K6KV

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

  • 116 m2
  • Wifi (gratis)
Vrijstaande, kindvriendelijke bungalow met 3 slaapkamers
vanaf
159,- prijs uitleg

Er is slechts een beperkt aantal vakantieverblijven beschikbaar voor deze aanbieding, dus op = op. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten / wijzigingen onder voorbehoud. Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot Vakanties.